O kadar merak ediyorum ki, yani tayini çıkmış olsa, ev almış olsa mutlaka paylaşır heyecanını burada hocam. Tam o işlerle uğraşıyordu. Şifresini unutsa başka üyelikle gelir, neden yok acaba çok merak ediyorum

Selam kizlar

bugün cok yoruldum. Sabah carsiya gittdik bana kislik ayakabi gerek diye. Sadece bir dükkan buldum burda, ordanda birsey begenenedim. Biraz arastirmaliyim, nenerde satiliyor burda diye. Ardindan markete gittik, 90€ alisveris yaptik. Cikinca kizin uykusu geldi. Acele acele eve döndük. Ben onu uyuturken esim et kizarti. Tefal opti grill almisdik, onda kizartti. Pahaliydi ama cidden güzel pisiyor etler. Deydi fiyatina.
Yemek yedim, türk marketine gittim, ordanda eve ve kiza su aldim. Kapida biraktim, esim inip yukari tasidi.
Kiz uyaninca onu doyurdum, elbise posetlerini bosaltmaya devam ettim. Saat 9 gibi yorduldugum ve basim agridigi icin biraktim. Esime dedim yarin devam eder bitiririm. Cevab: insallah obir güne birakmazsin sinir oldum o lafina devam ettim. Ben onun yaptiklarini taktir ediyorum, ama o benim yaptiklarimi görmüyor. Tembel gözüyle bakiyor.
Gece 23 e kadar devam ettik. Iki poset kaldi, kizin kiyafetleri, onlarida sabah yaparim. Pasam bir kac gün calisacak mis, en azindan sakin kafayla isimi yaparim.
Ev komple bi temizlenmeli, kizi disari götürmeliyim, hic ilgilenmedim kac gündür. Yemek yapilmali. Telefon islerim var.
Benden bu kadar.

aynen öyle canim. Cidden sinir oldum o lafina. Haftalarca ben tüm evrak isi, hergün eski evsahibi, annemin doktor isleri ve kizla ilgileniyorum, onlar sayilmiyor sanki

aynen öyle canim. Kizi kahvaltidan donra disarda bir güzel oynatacagim. Iycene enerjisini atsin bugün.

Kizlar ablamın test sonucu pozitif
Canım çok geçmiş olsun umarım hafif atlatır

İns tez vakitte oksürük de gecer canım

Günaydınlarr
Tünaydın hatta
Calısan anneler aydınlatın beni
Cocuklar kacla kac arası dısarda?
Benim kız suan suc isliyor cünkü..
Kvdemde :S
13.00-16.00 diyor
ise 13 de mi gelcez ne alaka:S
Canım onunla ilgili genelge çıkıyor, detaylar orda yer alacak. Daha önceki genelgede Anne babası çalışan çocuklar ebeveynleri gözetiminde çıkabiliyorlardı bakıcıya vs. Sıkıntı yok yani

Kolayliklar diliyorum kahvemsim, yokluğun çok belli :)
Nasil kiziyorum kendime.
Ulaşabileceğim bir sosyal medyasını almadigim için
Asmin yavaş yavaş yerleşirsiniz artik cnm
Günaydınlarr
Tünaydın hatta
Calısan anneler aydınlatın beni
Cocuklar kacla kac arası dısarda?
Benim kız suan suc isliyor cünkü..
Kvdemde :S
13.00-16.00 diyor
ise 13 de mi gelcez ne alaka:S
O kısım karışık
Ayy paylaşımlar kopardi beni zaten

Daha iyi olacak inşallah canım. Dualarım sizinle

Canım kozalak pekmezini bir araştır. Ben önlem olarak veriyorum evdekilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…