- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.581
O kadar merak ediyorum ki, yani tayini çıkmış olsa, ev almış olsa mutlaka paylaşır heyecanını burada hocam. Tam o işlerle uğraşıyordu. Şifresini unutsa başka üyelikle gelir, neden yok acaba çok merak ediyorum
aynen öyle canim. Cidden sinir oldum o lafina. Haftalarca ben tüm evrak isi, hergün eski evsahibi, annemin doktor isleri ve kizla ilgileniyorum, onlar sayilmiyor sanki
aynen öyle canim. Kizi kahvaltidan donra disarda bir güzel oynatacagim. Iycene enerjisini atsin bugün.Günaydın arkadaşlar
Asmin kolay gelsin ,zor kısmı bitti,yavaş yavaş yerlesirsin artık. Önemli olan çocuğun,iş her zaman yapılır. Eşin de yoruldu,ondan ters konuşmuştur. Bizim gibi sabırlı,olgun olmuyor erkekler.
Karamellim ablandan haber var mı.
Canım sıkkın aslinda benim.
Ablam gece ve gün içinde rahatsızlanmış dra gitti bugün hattâ bende yanına gitmeyi teklif ettim ama istemedi.
Nabzi yüksek çıkmış ve tansiyonu.
Ama hiçbirşeyi yoktu ne oldu anlamadim
Bir koşup sarilasim geldi,ağlayasım.
Iki serum takılmış ve covid testi yapılmış yarına çıkar sonucu.
Umarim bulaşmamıştır
Bulaştıysa da çarçabuk atlatir inş.
Ah insanın en canına taş değdiğinde bize değmiş gibi hissediyoruz.
Canım çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırKizlar ablamın test sonucu pozitif
İns tez vakitte oksürük de gecer canımGünaydın kızlar.
Ablamın ihtiyaçlarını aldım, evine biraktim uzaktan görüştük.
Gece ateş olmamış ama öksürüğü var
Epey öksürüyor.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz,desteğiniz için.
Canım onunla ilgili genelge çıkıyor, detaylar orda yer alacak. Daha önceki genelgede Anne babası çalışan çocuklar ebeveynleri gözetiminde çıkabiliyorlardı bakıcıya vs. Sıkıntı yok yaniGünaydınlarr
Tünaydın hatta
Calısan anneler aydınlatın beni
Cocuklar kacla kac arası dısarda?
Benim kız suan suc isliyor cünkü..
Kvdemde :S
13.00-16.00 diyor
ise 13 de mi gelcez ne alaka:S
Kolayliklar diliyorum kahvemsim, yokluğun çok belli :)Selam kızlar
Kahvemsi bu aralar iptal durumda
Gün içinde çok yoğunum,eve gelince de eksiklerimi tamamlamak için online kurs, video devam ediyorum.
Bir süre daha bu tempo devam eder sanırım ama tünelin ucunda ışık görürsem rahat edeceğim.
Onun için çalışmaya devam
Nasil kiziyorum kendime.O kadar merak ediyorum ki, yani tayini çıkmış olsa, ev almış olsa mutlaka paylaşır heyecanını burada hocam. Tam o işlerle uğraşıyordu. Şifresini unutsa başka üyelikle gelir, neden yok acaba çok merak ediyorum
Asmin yavaş yavaş yerleşirsiniz artik cnmSelam kizlar
bugün cok yoruldum. Sabah carsiya gittdik bana kislik ayakabi gerek diye. Sadece bir dükkan buldum burda, ordanda birsey begenenedim. Biraz arastirmaliyim, nenerde satiliyor burda diye. Ardindan markete gittik, 90€ alisveris yaptik. Cikinca kizin uykusu geldi. Acele acele eve döndük. Ben onu uyuturken esim et kizarti. Tefal opti grill almisdik, onda kizartti. Pahaliydi ama cidden güzel pisiyor etler. Deydi fiyatina.
Yemek yedim, türk marketine gittim, ordanda eve ve kiza su aldim. Kapida biraktim, esim inip yukari tasidi.
Kiz uyaninca onu doyurdum, elbise posetlerini bosaltmaya devam ettim. Saat 9 gibi yorduldugum ve basim agridigi icin biraktim. Esime dedim yarin devam eder bitiririm. Cevab: insallah obir güne birakmazsinsinir oldum o lafina devam ettim. Ben onun yaptiklarini taktir ediyorum, ama o benim yaptiklarimi görmüyor. Tembel gözüyle bakiyor.
Gece 23 e kadar devam ettik. Iki poset kaldi, kizin kiyafetleri, onlarida sabah yaparim. Pasam bir kac gün calisacak mis, en azindan sakin kafayla isimi yaparim.
Ev komple bi temizlenmeli, kizi disari götürmeliyim, hic ilgilenmedim kac gündür. Yemek yapilmali. Telefon islerim var.
Benden bu kadar.
O kısım karışıkGünaydınlarr
Tünaydın hatta
Calısan anneler aydınlatın beni
Cocuklar kacla kac arası dısarda?
Benim kız suan suc isliyor cünkü..
Kvdemde :S
13.00-16.00 diyor
ise 13 de mi gelcez ne alaka:S
Daha iyi olacak inşallah canım. Dualarım sizinleGünaydın kızlar.
Epey öksürüyor.
Canım kozalak pekmezini bir araştır. Ben önlem olarak veriyorum evdekilere.Günaydın kızlar.
Epey öksürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?