ben gelcemde, su an mutfaksiz biraz zor

babyloading87 öyle yoğunsun ki baby çok normal değil mi, ama yine güldürdün tabisi

Ya söylemek istiyorum tutamıcam artık baby! işi bırakma kuzum yaaa, tabi sen en iyisini bilirsin benim içimden geçen biraz daha direnmen.

karamelli_turta nasıl oldu ablacın canım?

Bu analar napsın ya benim de iznim bitiyor aynı düşünceler beni de sardı. Hakkımızda hayırlısı olsun canım, umarım bir düzenleme yapılır

Bu ay 4bin sigortalara cektik
ben bıraksam is beni bırakmaz bu borcları kim ödücek diye
Direniyorm valla

Ablam dün geceyi de kötü geçirmiş ama bugün akşamüstü msj attı bana daha iyi hissetmeye başlamış zannediyorum
Rabbim tüm hastalara şifalar versin, insana çok zor geliyor.
Sağol koalacim.

Ne zaman gelecek Asmin
Yerin hazır canım.sen işlerini hallet yeter ki. Kışın ne işimiz var başka.zaten eve kapanacağız yine. Diyete ,spora ,okumaya odaklanırız biz de.
aralik 22 de gelcekmis canim. Kres cikmazsa evdeyim, kres yeri bulursam is basvurulari yapip ise basliyacagim canim. Ama öylede böylede birseyler yapmaliyim, gittikce dahada kilo aliyorum

Selam kizlar,

tasinmadan önce iki arkadasimla bulusmusdum. Ayni masada oturduk, ama acik havadaydik. Arkadasin biri biraz nezleydi, ama test yaptirmisdi ve test negativ di. Yanliz kiz 3 hafta boyunca ardindan cidfi cidfi hastaydi. Bu hafta kan aldirtmus, antikor (mu türkcesi?) bulunmus. Yani testi yanlis cikmis, kiz bildigin coronaydi, bizimle otururken. 2 sast filan bi aradaydik, allahdan hic sarilmadik ve acik havada oturduk.
Eve eksikleri almaya devam...daha ne kadar harciyacagiz merak ediyorum.
Yarin 5:30 da kalkip hazirlanip cikcam. Eski evi teslim edecegim, güya devredecegim adamin kontratinida yarin getirceklermis. 2 ay oldu.
Ardindan kendime ayakabi bakmaya ve markete gitcem ordanda eve döncem.
Öglende hali bakmaya gidecegiz.
Evi cok sevdik, ama sürekli kizin pesindeyim, odalari karistiriyor, thermostatlari ceviriyor. Sürekli bir yerin isigini aciyor. Eski evde eli yetismiyordu. Elektrik faturasi bizi bitircek belli
Bu haftadonu kizin mobilyalarinida ismarlamaliyim. Bi türlü firsat bulamadim.
Komsularla tanismaya devam ediyorum. Cocuklar evin önünde oynarken sohbet ediyoruz. Simdilik hepsi cok cana yakin.

Kış aylarinda masraflar artiyor cnm bu yüzden gider fazla oluyor.
Sinav ücreti iyi gelir ✌

eveeeet evi devrettim adamda kontratina ulasdi sonunda
Elektrigini bildirdim, esimde almanyaya gelince yemege gelin görüselim dedi
Sempatik biri gercekten.
Simdi kendime ayakabi bakmaya gideceyim, ordanda eve.
Hadi gözünüz aydın canısı

Hayırlı cumalar arkadaşlar☺
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım ...bugün gün içinde açıklama yapılacakmış özel kreşlerle ilgili beklemedeyiz umarım en azından kreşleri kapatmazlar çalışan anne babalar için
babyloading87 eşim alıştığından sıkıntı yaşarız diye düşünüyor 6000 civarı kazanıyorum bizim için yüksek bir meblağ kendi maaşı krediye kiraya ve kreşe gidiyordu eve destek veriyordu ama genel itibariyle diğer harcamalar ve birikim benim maaştan oluyor dediğin gibi araç alıp sattıyor arada sigortası yakıt gideri bakımı gibi şeyler gerekiyor bunları durdurması lazım birikimimizn büyük kısmını al sattan yaptı,sıkışınca içerden yememiz gerekecek hemde birikimi destekleyemeyeceğiz...
Yani mecbur kalırsak tabiki ayrılırım çok şükür maddi durumdan sıkıntı yok ama ileriyi de düşünmek gerekiyor napalım daha ev yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…