- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.621
ben gelcemde, su an mutfaksiz biraz zorGünaydın arkadaşlar
Hayırlı bir gün olsun hepimize inşallah.
Sabah 6 da uyandım,daha ezana 1 saat varken. Yetmiş demek ki uyku. Hava kapalı ve rüzgarlı. Keşke uyanmasam dedirtiyor insana. Yaşlandıkça yazı sever oldum yahu.
Mavimliyle fazla kiloları veriyoruz.O artık 80 lere veda etti maşallah. Takım arkadaşları da çok güzel insanlar. Başka kilo vermek isteyen varsa gelsin. Tavsiye ederim.
Ne zaman gelecek Asminben gelcemde, su an mutfaksiz biraz zor
Ayy bayılcammm su saat oldu ben cma sanıyorm kızBabycim bugün perşembe değil miydi
Günaydın herkese
moralim çok bozukkreşlerde kapanacak gibi anneme yada kaynanama bırakamam çocukları babam kalp hastası tansiyon gizli şeker kolestrol ne ararsan var kaynanamda da kalp şeker var...
Annem bakabilir ama babamı riske atamam işyerinde bu döenm biraz risk altındayız temaslılarla iç içeyiz pozitif vakalar var senelik iznim hiç yok ücretsize de eşim gönülsüz ben çaresiz kalırsam ayrılayım diyorum ama idarenin onaylayacağından emin değilim...
Umarım güzel bir düzenleme yapılır da çalışan anne babalar zorda bırakılmaz
Bu ay 4bin sigortalara cektikbabyloading87 öyle yoğunsun ki baby çok normal değil mi, ama yine güldürdün tabisi
Ya söylemek istiyorum tutamıcam artık baby! işi bırakma kuzum yaaa, tabi sen en iyisini bilirsin benim içimden geçen biraz daha direnmen.
karamelli_turta nasıl oldu ablacın canım?
Ablam dün geceyi de kötü geçirmiş ama bugün akşamüstü msj attı bana daha iyi hissetmeye başlamış zannediyorumbabyloading87 öyle yoğunsun ki baby çok normal değil mi, ama yine güldürdün tabisi
Ya söylemek istiyorum tutamıcam artık baby! işi bırakma kuzum yaaa, tabi sen en iyisini bilirsin benim içimden geçen biraz daha direnmen.
karamelli_turta nasıl oldu ablacın canım?
aralik 22 de gelcekmis canim. Kres cikmazsa evdeyim, kres yeri bulursam is basvurulari yapip ise basliyacagim canim. Ama öylede böylede birseyler yapmaliyim, gittikce dahada kilo aliyorumNe zaman gelecek Asmin
Yerin hazır canım.sen işlerini hallet yeter ki. Kışın ne işimiz var başka.zaten eve kapanacağız yine. Diyete ,spora ,okumaya odaklanırız biz de.
Günaydın canım
Kış aylarinda masraflar artiyor cnm bu yüzden gider fazla oluyor.Gelecek ayda altin düşük seyreder umarım.
Haftaya sınav görevim var
Gelecek ay sıkışacak gibiydim kabaca hesap yapınca ama sınav görevi çok iyi geldi.
Sınavın ücreti diğer ayın 20sinden sonra yatıyor böyle ilaç gibi geliyor
Hadi gözünüz aydın canısıeveeeet evi devrettimadamda kontratina ulasdi sonunda
Elektrigini bildirdim, esimde almanyaya gelince yemege gelin görüselim dedi
Sempatik biri gercekten.
Simdi kendime ayakabi bakmaya gideceyim, ordanda eve.
Gözünaydın canimmeveeeet evi devrettimadamda kontratina ulasdi sonunda
Elektrigini bildirdim, esimde almanyaya gelince yemege gelin görüselim dedi
Sempatik biri gercekten.
Simdi kendime ayakabi bakmaya gideceyim, ordanda eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?