- 21 Ağustos 2015
- 32.178
- 97.691
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.641
Aynen öyle.Hayırlı cumalar arkadaşlar☺
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım ...bugün gün içinde açıklama yapılacakmış özel kreşlerle ilgili beklemedeyiz umarım en azından kreşleri kapatmazlar çalışan anne babalar için
babyloading87 eşim alıştığından sıkıntı yaşarız diye düşünüyor 6000 civarı kazanıyorum bizim için yüksek bir meblağ kendi maaşı krediye kiraya ve kreşe gidiyordu eve destek veriyordu ama genel itibariyle diğer harcamalar ve birikim benim maaştan oluyor dediğin gibi araç alıp sattıyor arada sigortası yakıt gideri bakımı gibi şeyler gerekiyor bunları durdurması lazım birikimimizn büyük kısmını al sattan yaptı,sıkışınca içerden yememiz gerekecek hemde birikimi destekleyemeyeceğiz...
Yani mecbur kalırsak tabiki ayrılırım çok şükür maddi durumdan sıkıntı yok ama ileriyi de düşünmek gerekiyor napalım daha ev yok ortada
esin senden az kazaniyorsa eger, onun evde durmasibelki daha mantikli ola bilir, yada bakici tutmak?Hayırlı cumalar arkadaşlar☺
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım ...bugün gün içinde açıklama yapılacakmış özel kreşlerle ilgili beklemedeyiz umarım en azından kreşleri kapatmazlar çalışan anne babalar için
babyloading87 eşim alıştığından sıkıntı yaşarız diye düşünüyor 6000 civarı kazanıyorum bizim için yüksek bir meblağ kendi maaşı krediye kiraya ve kreşe gidiyordu eve destek veriyordu ama genel itibariyle diğer harcamalar ve birikim benim maaştan oluyor dediğin gibi araç alıp sattıyor arada sigortası yakıt gideri bakımı gibi şeyler gerekiyor bunları durdurması lazım birikimimizn büyük kısmını al sattan yaptı,sıkışınca içerden yememiz gerekecek hemde birikimi destekleyemeyeceğiz...
Yani mecbur kalırsak tabiki ayrılırım çok şükür maddi durumdan sıkıntı yok ama ileriyi de düşünmek gerekiyor napalım daha ev yok ortada
kiz 110 da ne???internete 84€ gösteriyor. 6-10 € katiyorlarburda üstünede ama 110€ cok abartiGünaydın hanimlar hayirli cumalar hepinize
Altında baya düşüyor karantinamiz bitsin gidip alicam biraz bir çeyreğe 110 euro fiyat veriyorlar ama adam öyle verirse almam turkiyeden alırım acelem yok
Ben yemek yapmaya
ac kalmamakdan ziyade, kadinlarin esden bagimsiz olmasini cok önemli buluyorum acikcasi.Aynen öyle.
Yoksa kimse su virüste keyfindn calısmıyor.
Benimde kavgam bu yüzden.
Ac kalmayız cok sükür ama kıtkanaat geciniriz.
Kredi var ev kira.
Dogalgaz gelecek.
Hakkımızda hayırlısı cümleten cnm
Ya geçen burda ki türk kuyumcusuna sordum 110 euro dedi karantina bitsin arkadaşla gidecez eğer öyle verirse almam turkiyeden alırım uygunda verirse her biriktirdigimi gider hemen alırım öylede söylerim hani ne derkiz 110 da ne???internete 84€ gösteriyor. 6-10 € katiyorlarburda üstünede ama 110€ cok abarti
Aaa simdi gördümGünaydın arkadaşlar
Hayırlı bir gün olsun hepimize inşallah.
Sabah 6 da uyandım,daha ezana 1 saat varken. Yetmiş demek ki uyku. Hava kapalı ve rüzgarlı. Keşke uyanmasam dedirtiyor insana. Yaşlandıkça yazı sever oldum yahu.
Mavimliyle fazla kiloları veriyoruz.O artık 80 lere veda etti maşallah. Takım arkadaşları da çok güzel insanlar. Başka kilo vermek isteyen varsa gelsin. Tavsiye ederim.
Ben de pazartesi az daha alacagim kismetseAltin çok güzel düştü ama para yok
Aralik 15ine kadar çıkmazsa sevinirim sayın etkili yetkililer
Ohhh sükür sonunda.eveeeet evi devrettimadamda kontratina ulasdi sonunda
Elektrigini bildirdim, esimde almanyaya gelince yemege gelin görüselim dedi
Sempatik biri gercekten.
Simdi kendime ayakabi bakmaya gideceyim, ordanda eve.
Ay çok fenasın
Hadi gozun'aydineveeeet evi devrettimadamda kontratina ulasdi sonunda
Elektrigini bildirdim, esimde almanyaya gelince yemege gelin görüselim dedi
Sempatik biri gercekten.
Simdi kendime ayakabi bakmaya gideceyim, ordanda eve.
Allah' yardımcınız olsun cnmAynen öyle.
Yoksa kimse su virüste keyfindn calısmıyor.
Benimde kavgam bu yüzden.
Ac kalmayız cok sükür ama kıtkanaat geciniriz.
Kredi var ev kira.
Dogalgaz gelecek.
Hakkımızda hayırlısı cümleten cnm
Amin kuzu cümlemizinHadi gozun'aydin
Allah' yardımcınız olsun cnm
Hadi gözün aydınSlm kızlar iyi geceler
Online diyet satın aldım
Yarın başlıyorum
O yüzden bu akşam semerimden boşandım hayırlı olsun memlekete
Hahahah alemsinHadi gözün aydın
Bukonuda da basıma gelenler var tabiki
2 sene önce falan online detox aldım
Ama bu yesil kırmızı falan detox suları var ya onları satan siteydi .
Ben de online detox alınca sandımki o sulardan gelcek
Safım beniim .
Kadın yazıyor wpdan baslayalım mı tabi diyorm ama daha gelen ypk diyorm mail attım diyor kadın.
Yok diyorm falan
2.gün anladımki uygulanıssı almısım
Suları kendim yapcakmısm
Bide abla inatla 1 hafta pesimi bırakmadı
Rapor verdim elin kdınına ne yedim ictim
Benimde 12 kilo vermem lazım ama veremiyorumSelam kızlar
Temizliği hallettim şükür
Yemek derdim yok
Kv arabası yapmış evdekiler onu icer
Bende kendime köfte salata yapiciim
Ilk günümdü çok zorlanmadık
Inşallah sonuna kadar başarırım.
Ben bi deneyim canım diyetiBenimde 12 kilo vermem lazım ama veremiyorum
Haydi canım hayırlı olsun.Ben bi deneyim canım diyeti
1 hafta sonra vermiş olursam sende başlarsın.
Ben verirsem herkes verir
En az 10 en fazla 15 kilo vermem'lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?