Altın borç verdim geri isteyince kötü oldum

Ah ah para alamasada boyle dusunmesi yeter hic mi korkmuyorlar para icin bu hallere dusuyorlar

Ah ah para alamasada boyle dusunmesi yeter hic mi korkmuyorlar para icin bu hallere dusuyorlar

Oda öyle bir adam uzak durmak dışında elimden bir şey gelmiyor.Allah tan mevzuyu uzatmadı, yokladı bıraktı. Rabbim vicdan versin.

Eşimde bende hastalık konusunda hassasiz. Bunu kullanmaya çalışıyorlar.

Sorsan adil davranıyorum der. Asla kabul etmez annem de eşit davranmadığını… bu gidişte kötü olacağım zaten ama hak etmedim, ona üzülüyorum
Senin durumun malımı verdim kötü oldum durumu
Ailen sana çıkışacağina abine çıkışsin kizdan borcu aldin niye ödemeyip sağda solda geziyorsun diye

Kızlar devamını anlatıyorum. Öncelikle para henüz gelmedi onu belirteyim ama bugun, yarın gelir. Az bir eksik kaldı onu tamamlamaya calısıyoruz dediler. Tamam dedim… arkadan yengem aradı. Napıyorsun nasılsın falan dedi. İyi diyelim iyi olalım çocugu uyuttum ben de falan dedi. Biraz cocuklardan falan bahsettik. Bu arada kaza olayı da şöyle olmuş. Aslında kaza olmamış. Sokak arasına bir araç hızlı girmiş. Cocuk da birden bisikletin frenine basınca bisikletin tutma yerleri karnına batmış. Cocuk da hemen inip kosarak eve gelmiş. Ben de geçmiş olsun falan dedim. Sonra sohbet ilerleyince sana bir şey soracağım dedim. Bu kuzen olayı nasıl oldu ? Nerden çıktı eşimin böyle bir şey sordugu dedim. Bak sana yemin olsun kuzenin söyledi dedi. Damat beni de sürekli arıyor. Benden gizli sattılar mı diye soruyor. Biz de duyunca cok sasırdık. Anneye sorduk. Annenin seni bagıra cagıra araması, emin olmadan sana söylemesi yanlış olmuş dedi. Sorsa bile bu şekilde, bu uslupla dememesi lazımdı ben bunları bilmiyordum dedi. Çocukların üstüne yemin etti. Bize böyle söyledi diye. Bize de seni kötüledi. Eşini kötüledi. Bizim yanımızda gibi davrandı dedi. Bak dedim bende mesajlar var. Bize de tam tersini söyledi. Annem bana söyleyince ben yüzleştir o zaman dedim. Annem sizin kabul etmediğini söyledi. Sen olsan ne düşünürsün dedim. Dedi ki demek ki o uydurmuş. O yüzden yüzleşmiyor diye düşünürüm. İstersen yüzleşelim. Bize anlatırken yanımızda su, su kişiler de vardı. Onlar da duydular. Benim eşime de attığı mesajlar var. Nöbette bugün gelsin ceker atarım da sana. Ama bunları biz uydurmadık dedi. Geldiğinizde zaten dördümüz oturur konusuruz. Ben senin eşinin de bu sekilde bizi kötü bilmesini istemem. Bu kuzen olayında biz ne laf carptırdık ne de yalan yanlış bir şey söyledik. Kuzenine söylüyormuş. Biz bunu anneye söyledik ama onda da sana bu şekilde söylediğini, böyle olduğundan bizim haberimiz yoktu dedi… öbür konular için de şunu söyledi. Bu senin paran. İstemekte sonuna kadar haklısın. Bir sebebin olmasa da bu senin hakkın. Ve senin büyük bir sebebin var. Elbette ki isteyecektin. Abinin iş yerinde işçi çıkarıyorlar. O çok stresli ve zorlu bir dönemden geçiyordu. O yüzden saçma sapan konuşmaları oldu. Sonradan o da fark etti dediklerinin yanlış olduğunu ama iş işten geçti dedi. Ama sana şunu söyleyeyim. Ne senin ne de eşinin içinde ben zerre kadar art niyet olmadığını biliyorum. Anne olayları biraz abarttı. Bize sürekli seni savundu durdu. Eşime laflar saydırdı. Onlar birbirine girdiler. Ben anneyi sakinleştirmeye çalıştım. Ama o durmadı. Bir seni arayıp bir seyler demiş. Bir abini arayıp bir şeyler söylemiş. Benim cogundan haberim bile yoktu dedi. Abin de biriktirmedi etmedi kendi hatasıydı. Birden bu muhabbet olunca haksız yere sana patladı ama o da anlayacaktır eminim. Şu an ortada bir kırgınlık var malesef ki keşke böyle olmasaydı ama oldu. Zamanla geçer inşallah ama geldiğinizde topluca yüz yüze de güzelce konuşuruz. Ben daha net, daha iyi anlaşacağımıza eminim dedi. Gibi gibi.. bu tarz küslük olmasın diye baya bir seyler konustu. Uzunca da bir sohbetti. Ben de kırgın olduğum yerleri söyledim neredeyse hepsinde de haklısın ben olsam ben de öyle düşünürdüm diye söyledi. Anne de özür dilemesi lazım. Dilemek zorunda. Allah var eşin elinden geleni fazlasıyla yapıyor onun ne ben ne eşim ne de anne, kimse daha bir tane kırıcı lafını duymamıştır. Bütün sulaleyi gez. Herkese de bir faydası dokunmuştur. Anne onu suçlamakla çok ayıp etti. Sana da cok ayıp edildi. Ben farkındayım. Hakkını helal et dedi… fazlaca seyi konustuk aslında ama beynim durdu artık cidden. Ama hepsi yapıcı cumlelerdi yani. Kendince toparlamaya calıştı

Ee senin hakkın olan baba mirası toprak nerede o zaman kedili? 4+1 dubleks daire kimin üzerine? Abin evin canı cananı sen de dış kapının mandalısın. Göze parmak sokar gibi evlat kayırıyorlar. Senin bilmediğin başka şeyleri de abine hibe etmişlerdir. Bu insanlar neden senin malının derdine düşüp seni finansal olarak yönetmeye çalışıyorlar? Kusura bakma kedili ve bebekli belli ki sen çok yumuşak yüzlüsün ama o parada bebeğinin de hakkı var. 10 aylık bebeği olan kadını soktukları strese bak. Hala minnoş prenses oğulları yüzünden annenin tansiyonu çıkıyor.

Yenge de fena, bütün topu kaynanaya atmış. Siz yine de kalmayın düğüne gittiğinizde. Bunca uğraş kalın da milletin sesi kesilsin diye zaten.
Kocasını suçlamış birde para biriktirip borcu ödemedi diye eminim o kadar borç varken banyoyu yenilemek filan hep kocasının fikridir

Ay bilmiyorum kuzu samimi gibiydi

Bence temkinli yaklaşım. Kendisi bu denli samimi olsa ortalıkta kıyamet koparken eşine müdahale etmez miydi?
Bence ortalığı karıştıranlardan birisi kendisi ve kuzeniniz ile durumu görüşmemeniz için dördünüz karşılıklı konuşana kadar sizi yatıştırma çabası içinde. Karşılıklı konuşunca da konuyu bir an önce kapatmanız için çocuk eğler gbi eğleyecekler sizi.
Temkinli olun.

Sanki oturdukları ev korkusu da olabilir yumuşatıcı olup ara bulmak için. Bence neler konuşulduğunun çok önemli yok. Esas şimdi ne yapacaklar para gelecek mi bakalım, kuzenle yüzleşecekler mi, hakkınız olan diğer aile mirasından men mi edileceksiniz gibi gibi şeyler. Anneni de sanki gram faydası yok sana ve ailene. Hem haksız hem güçlü birde herşeyi kendine hak görünüyor. Değişmez bu hiç. Sizde bundan sonra yapılanları konuşulanları unutmayın ona göre davranın.

Kocasını suçlamış birde para biriktirip borcu ödemedi diye eminim o kadar borç varken banyoyu yenilemek filan hep kocasının fikridir
Kaç tane erkek var yepisyeni banyonun tipini beğenmeyip söktüren ya palavra

Söylemesem olmaz, detayları keyifle okutturan, arada soru sormaya ihtiyaç bırakmayan tane tane bir anlatım tarzınız var.
İster istemez takıldığım bir ifadeyi de eklemek istedim; doğrusu 'nezdinde' olacak.

Herkes topu birbirine atıyor şuan ters köşe yapmaya çalışan film senaryosu gibi Abiniz net suçlu, anneniz platform mikseri gibi çalışıyor. Yengeniz ve kuzeninizden biri yalan söylüyor ama kim?
Kendim meselenin daha fazla peşine düşmezdim ama bence hem hakkınız olan bir şeyin peşindesiniz hemde güzel idare ediyorsunuz. O yüzden kimin yalan söylediğini anlamak istiyorsanız beklenen kuzen düğününde baba, kuzen ve iki çift, anneniz olmadan konuşup yüzleşseniz daha güzel olur. Büyük olarak babanızda aranızda bulunmuş olur. Abiniz olayları tekrar çarpıtamaz.

Öyle bir adam yoktur, hatta el arttıryorum büyük bir sorunu yoksa kaç yıllık banyoyu bile karısına över gerek yok der güzelleme yapar
Yıkılmış köy evine biraz tadilat görse toparlanır diyo bunlar hshshsh.

Sizde böyle anne varken düşmana gerek yok. Kızını kendi uzantısı gibi maddi manevi oğluna kurban etmeye çalışan tipik narsisistik tavır içinde. Abinizin böyle olması şaşırtıcı değil.
Kendi ve oğlu o kadar lafı söyledi size ve eşinize sıkıntı yok. Eşiniz iftiraya uğradı alınmamasını falan bekliyor. Şaka gibi.

Bu arada yengenizin annenizin sizi savunduğuna dair ifadesi varya; bence o doğru değil çünkü bu kadar hop oturup hop kalkan, oğlu için ortalığı aleve verirken kızını harcayan bir anne için çok anlamsız. Neyinizi savunmuş olabilir ki?
Diğer konuları bilemem ama yengeniz bu konuda annenizle veya sizinle kötü olmamak için ortalamaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…