- 30 Nisan 2016
- 1.499
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
-
Ah ah para alamasada boyle dusunmesi yeter hic mi korkmuyorlar para icin bu hallere dusuyorlarKp para istedi yok dedi esim. Oda nakil olmam lazım Demis eşime. Para karşılığı. Eşime dedim " babanı dolandırıyorlar, para karışıklığı nakil mi olur? Nerden biliyor uyumlu. " Adama babam dolandırıcı diyemedim. Zaten bir kere yokladı baktı saçma sonra tekrar etmedi.
Bende hastalık konusunda hassasım. Hiç hoşlanmam. Ama insanlar kullanıyor bu durumu.
Ah ah para alamasada boyle dusunmesi yeter hic mi korkmuyorlar para icin bu hallere dusuyorlar
Senin durumun malımı verdim kötü oldum durumuSorsan adil davranıyorum der. Asla kabul etmez annem de eşit davranmadığını… bu gidişte kötü olacağım zaten ama hak etmedim, ona üzülüyorum
Ee senin hakkın olan baba mirası toprak nerede o zaman kedili? 4+1 dubleks daire kimin üzerine? Abin evin canı cananı sen de dış kapının mandalısın. Göze parmak sokar gibi evlat kayırıyorlar. Senin bilmediğin başka şeyleri de abine hibe etmişlerdir. Bu insanlar neden senin malının derdine düşüp seni finansal olarak yönetmeye çalışıyorlar? Kusura bakma kedili ve bebekli belli ki sen çok yumuşak yüzlüsün ama o parada bebeğinin de hakkı var. 10 aylık bebeği olan kadını soktukları strese bak. Hala minnoş prenses oğulları yüzünden annenin tansiyonu çıkıyor.Gerçekten öyle… ah bir de babam bir de bana şey dedi. E sen niye öyle diyorsun ki, senin ev alacak durumun mu vardı? Biz istemezsin sandık… 2 arsam, 2 arabam, 200 gram altınım ve de dövizim var. Üstelik ne hikmetse ev almak istediğimde fakir, borcumu geri isterken zengin oluyorum. Üstelik abim de annemin baba mirası toprağını müteahhite verip , aldıkları 4+1 dubleks dairede oturuyor. Ben 2+1 daire almak için kıçımı yırtıyorum
Ay bilmiyorum kuzu samimi gibiydiSiz yengenize ve onun iyi niyetine inanıyor ve güveniyor musunuz?
Kocasını suçlamış birde para biriktirip borcu ödemedi diyeYenge de fena, bütün topu kaynanaya atmış.Siz yine de kalmayın düğüne gittiğinizde. Bunca uğraş kalın da milletin sesi kesilsin diye zaten.
Ay bilmiyorum kuzu samimi gibiydi
Sanki oturdukları ev korkusu da olabilir yumuşatıcı olup ara bulmak için. Bence neler konuşulduğunun çok önemli yok. Esas şimdi ne yapacaklar para gelecek mi bakalım, kuzenle yüzleşecekler mi, hakkınız olan diğer aile mirasından men mi edileceksiniz gibi gibi şeyler. Anneni de sanki gram faydası yok sana ve ailene. Hem haksız hem güçlü birde herşeyi kendine hak görünüyor. Değişmez bu hiç. Sizde bundan sonra yapılanları konuşulanları unutmayın ona göre davranın.Kızlar devamını anlatıyorum. Öncelikle para henüz gelmedi onu belirteyimama bugun, yarın gelir. Az bir eksik kaldı onu tamamlamaya calısıyoruz dediler. Tamam dedim… arkadan yengem aradı. Napıyorsun nasılsın falan dedi. İyi diyelim iyi olalım çocugu uyuttum ben de falan dedi. Biraz cocuklardan falan bahsettik. Bu arada kaza olayı da şöyle olmuş. Aslında kaza olmamış. Sokak arasına bir araç hızlı girmiş. Cocuk da birden bisikletin frenine basınca bisikletin tutma yerleri karnına batmış. Cocuk da hemen inip kosarak eve gelmiş. Ben de geçmiş olsun falan dedim. Sonra sohbet ilerleyince sana bir şey soracağım dedim. Bu kuzen olayı nasıl oldu ? Nerden çıktı eşimin böyle bir şey sordugu dedim. Bak sana yemin olsun kuzenin söyledi dedi. Damat beni de sürekli arıyor. Benden gizli sattılar mı diye soruyor. Biz de duyunca cok sasırdık. Anneye sorduk. Annenin seni bagıra cagıra araması, emin olmadan sana söylemesi yanlış olmuş dedi. Sorsa bile bu şekilde, bu uslupla dememesi lazımdı ben bunları bilmiyordum dedi. Çocukların üstüne yemin etti. Bize böyle söyledi diye. Bize de seni kötüledi. Eşini kötüledi. Bizim yanımızda gibi davrandı dedi. Bak dedim bende mesajlar var. Bize de tam tersini söyledi. Annem bana söyleyince ben yüzleştir o zaman dedim. Annem sizin kabul etmediğini söyledi. Sen olsan ne düşünürsün dedim. Dedi ki demek ki o uydurmuş. O yüzden yüzleşmiyor diye düşünürüm. İstersen yüzleşelim. Bize anlatırken yanımızda su, su kişiler de vardı. Onlar da duydular. Benim eşime de attığı mesajlar var. Nöbette bugün gelsin ceker atarım da sana. Ama bunları biz uydurmadık dedi. Geldiğinizde zaten dördümüz oturur konusuruz. Ben senin eşinin de bu sekilde bizi kötü bilmesini istemem. Bu kuzen olayında biz ne laf carptırdık ne de yalan yanlış bir şey söyledik. Kuzenine söylüyormuş. Biz bunu anneye söyledik ama onda da sana bu şekilde söylediğini, böyle olduğundan bizim haberimiz yoktu dedi… öbür konular için de şunu söyledi. Bu senin paran. İstemekte sonuna kadar haklısın. Bir sebebin olmasa da bu senin hakkın. Ve senin büyük bir sebebin var. Elbette ki isteyecektin. Abinin iş yerinde işçi çıkarıyorlar. O çok stresli ve zorlu bir dönemden geçiyordu. O yüzden saçma sapan konuşmaları oldu. Sonradan o da fark etti dediklerinin yanlış olduğunu ama iş işten geçti dedi. Ama sana şunu söyleyeyim. Ne senin ne de eşinin içinde ben zerre kadar art niyet olmadığını biliyorum. Anne olayları biraz abarttı. Bize sürekli seni savundu durdu. Eşime laflar saydırdı. Onlar birbirine girdiler. Ben anneyi sakinleştirmeye çalıştım. Ama o durmadı. Bir seni arayıp bir seyler demiş. Bir abini arayıp bir şeyler söylemiş. Benim cogundan haberim bile yoktu dedi. Abin de biriktirmedi etmedi kendi hatasıydı. Birden bu muhabbet olunca haksız yere sana patladı ama o da anlayacaktır eminim. Şu an ortada bir kırgınlık var malesef ki keşke böyle olmasaydı ama oldu. Zamanla geçer inşallah ama geldiğinizde topluca yüz yüze de güzelce konuşuruz. Ben daha net, daha iyi anlaşacağımıza eminim dedi. Gibi gibi.. bu tarz küslük olmasın diye baya bir seyler konustu. Uzunca da bir sohbetti. Ben de kırgın olduğum yerleri söyledim neredeyse hepsinde de haklısın ben olsam ben de öyle düşünürdüm diye söyledi. Anne de özür dilemesi lazım. Dilemek zorunda. Allah var eşin elinden geleni fazlasıyla yapıyor onun ne ben ne eşim ne de anne, kimse daha bir tane kırıcı lafını duymamıştır. Bütün sulaleyi gez. Herkese de bir faydası dokunmuştur. Anne onu suçlamakla çok ayıp etti. Sana da cok ayıp edildi. Ben farkındayım. Hakkını helal et dedi… fazlaca seyi konustuk aslında ama beynim durdu artık cidden. Ama hepsi yapıcı cumlelerdi yani. Kendince toparlamaya calıştı
Kaç tane erkek var yepisyeni banyonun tipini beğenmeyip söktüren ya palavraKocasını suçlamış birde para biriktirip borcu ödemedi diyeeminim o kadar borç varken banyoyu yenilemek filan hep kocasının fikridir
Öyle bir adam yoktur, hatta el arttıryorum büyük bir sorunu yoksa kaç yıllık banyoyu bile karısına över gerek yok der güzelleme yaparKaç tane erkek var yepisyeni banyonun tipini beğenmeyip söktüren ya palavra
Yıkılmış köy evine biraz tadilat görse toparlanır diyo bunlar hshshsh.Öyle bir adam yoktur, hatta el arttıryorum büyük bir sorunu yoksa kaç yıllık banyoyu bile karısına över gerek yok der güzelleme yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?