Altın borç verdim geri isteyince kötü oldum

Damat da iyiydi hoştu tatlıydı. Noldu şimdi? Üç kuruş borcu vermemek için adamı ezip geçtiler.

Evet yanlışın var, senet yapmadan sadece lafla iş yapmışsın. Abin ailen akrabaların bir tuhaf ama ne yazık ki bu işler böyle. Vermezsen bir kötüsün verirsen hep kötüsün. Ben bu yüzden yakın akrabaya tanıdığa borç vermem hele altın hiç vermem. Abini tanıyorsan keşke vermeseydin. Abini ara güzelce izah et hatta imkanın varsa ses kaydı al telefon görüşmesini ve biri sizi arayıp etmişsin derse ses kaydını dinlet. Zaten kuzenine laf düşmez ama yinede garantiye al kendini

Ayrica bak kac kisi sordu, attin mi ibani?

Kızlar attım. Az önce de abim aradı. Parayı bulmuşlar. Eşimin abisi kuyumcu. Fiyat düşürüyor alırken bizden o. İşçilik almıyor. Ona sor ne kadar dedi. Söyledim. Burada daha ucuz nasıl oluyor o dedi. Dedim ben kendim aramadım. Burada da kimse bilmediği için eşime, birine lazım dedirterek arattırdım. Duysunlar istemedim dedim. Burdakine göre yapsak olur mu dedi. Dedim olur. Bana fark etmez.. Tamam o zaman bir buraya da soralım ona göre atarız birazdan dediler. Tamam dedim. Kapattık

Ay neye aranıyor Allah aşkına ben anlamadım. Kedi g.tunu görmüş yara sanmış. Vah vah dizi uf olmuş. Ben paramı alana kadar hiiic kimseyi aramam. Yani hadi zaten yalandır da olay gerçek bile olsa çocuk yahu düşe kalka her gün olabilen sıradan seyler icin gecmis olsun mu diyor insanlar ona şaşırdım

Maddi durumu iyi olmadigi halde aman cocugumuzun kardesi olsun, tek kalmasin diye ikinci ucuncu cocuga zorlananlar bu basliklari goruyorlardur insallah.
Durumu olmadan cok cocuk yapanlar konusunda size katiliyorum ama nerede okudum hatirlamiyorum kardesler arasini bozan genelde anne babalar oluyormus ama isteyerek ama istemeyerek

Araba çarpmış falan demişler, ki zaten yalan olma ihtimali var, en azından araba kısmı abartılmıştır.

Araba çarpmış falan demişler, ki zaten yalan olma ihtimali var, en azından araba kısmı abartılmıştır.
Neredeyse araba çaracaktı demişler. Bizim ailede o sey oluyor mesela, yola 10 metre kalmıştı ki düştü Yani zaten tam borç ödenecekken dizleri uf olan çocuk hikayesi baya irite etti beni Neredeyse araba carpacakti icin gecmis olsuna kimseyi aramam ya cok komik bence.

Saka yapiyorsunuz degil mi saglikla ilgili yalan soylenir mi esim bazen arkadaslari cagirdigi zaman hanim biraz rahatsiz cocuk rahatsiz der kizarim saglik bu yalani olmaz illa yalan soyleyeceksen ben hastayim de bizi katma derim

Arasa bi şekilde altın muhabbeti yine açılacak, aramasa vay vicdonsız. Çok tehlikeliler.

Saka yapiyorsunuz degil mi saglikla ilgili yalan soylenir mi esim bazen arkadaslari cagirdigi zaman hanim biraz rahatsiz cocuk rahatsiz der kizarim saglik bu yalani olmaz illa yalan soyleyeceksen ben hastayim de bizi katma derim

Kp para istedi yok dedi esim. Oda nakil olmam lazım Demis eşime. Para karşılığı. Eşime dedim " babanı dolandırıyorlar, para karışıklığı nakil mi olur? Nerden biliyor uyumlu. " Adama babam dolandırıcı diyemedim. Zaten bir kere yokladı baktı saçma sonra tekrar etmedi.

Bende hastalık konusunda hassasım. Hiç hoşlanmam. Ama insanlar kullanıyor bu durumu.

Ailen baştan asagi cahil cühela dolu. Bunlara bu kadar laf anlatmaya yorulmadin mi. Kendi paranın dilencisi yapmislar seni. Ustelik evlat ayrimi yapiyorlar hic iyi niyetli seni düşünen biri yok. Abin kendi konusamio mu da tum sulale onun namina seni ariyor. Herkesi sana karsi kiskirtmis. Dedikoducu rezil bi insan. Topunu sil gitsin gercekten bes para etmezler. Ben sahsen trdeki kimseye borc vermiyorum herkes bitik durumda. Para icin sana yasattiklari hazmedilemez dogrusu. Ayrica bankalar bunun icin var ele güne kepaze olunmasin diye. Gidersin kredi cekersin. Şirket arabasinin bile ne oldugunu anlayamayan insanlarla cok yuzgoz olmussun.

Tutulmayan gelin değildir tabi ama abinle kavga etmendense yengene bilenmen daha çok işlerine gelir. Yarın birgün aman kızım yengenle kavga etme, abinin evliliğide bozulmasın diyip seni susturmalari daha kolay olur.
Anladığım kadarıyla ailene karşı çok verici bir insansın, o yüzden seninle aralarını açmak istemiyorlar. Baştan bi çirkeflestiler, yalanlar iftiralar attılar ama sonra biz böyle napıyoruz aramiz açılırsa olan bize olacak dediler. İşi kapatmaya çalışıyorlar. Önce bizim bir suçumuz yok herşeyi abin yaptı dediler, şimdi suçlu yengen oldu. Bundan sonra mesafeyi kötü, özellikle para pul işlerine asla girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…