- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
-
Kim haber verdi bunu sana annenmi?Kızlar yeğenim (5 yasında) kaza atlatmış. Bisikletle giderken az daha araba carpıyormuş. Bir sey olmamış. Dizleri biraz ezilmiş… geçmiş olsuna arayayım mı aramayayım mı ?
Ya böyle şeyler icin hakikaten birbirinizi arıyor musunuzKızlar yeğenim (5 yasında) kaza atlatmış. Bisikletle giderken az daha araba carpıyormuş. Bir sey olmamış. Dizleri biraz ezilmiş… geçmiş olsuna arayayım mı aramayayım mı ?
Kimden öğrendiniz?Kızlar yeğenim (5 yasında) kaza atlatmış. Bisikletle giderken az daha araba carpıyormuş. Bir sey olmamış. Dizleri biraz ezilmiş… geçmiş olsuna arayayım mı aramayayım mı ?
Yok yani aranır da ne konuşacağını bilir insan, dediğin gibi en ufak yumuşaklıkta girmeye yer ararlar. Yengeyi araması daha uygun olur, kadın belki kocasının dediği kadarını biliyor, sorarsa anlatır konu sahibi sormazsa gerek yok. Düğün vakti o eve girerse asıl o zaman orta vadede bir kazık daha yemeğe hazır olsunlar, giden para zaten geri gelmez de o adımdan sonra. O gün konu sahibine hak veren bir akraba da olmaz, insanlar politik davranır bunlar nasılsa dövüşüp dövüşüp bişey olmamış gibi bir aradalar diye. O annesi çok mahir, her şeyi bilerek yapıyor.Ya böyle şeyler icin hakikaten birbirinizi arıyor musunuz
Neyse yani ben aramam, aradığım anda o borç hop tekrar ileri atacak diye düşünürüm. En ufak kibarlıkta hemen üste cikar insanlar. Bence.
Aman beeeee bula bula bu bahameyi mi bulmuslar araman icin.Kızlar yeğenim (5 yasında) kaza atlatmış. Bisikletle giderken az daha araba carpıyormuş. Bir sey olmamış. Dizleri biraz ezilmiş… geçmiş olsuna arayayım mı aramayayım mı ?
Ben bu bisiklet kazasının da anne tarafından uyduruldugunu düşünüyorum. Konu sahibini yumuşatmaya çalışıyor. Çocuk bisikletten düşüp dizini yaralamıştır, annede bu durumu az daha araba çarpacaktı, ölümden döndü diye renklendirdi muhtemelen.Yok yani aranır da ne konuşacağını bilir insan, dediğin gibi en ufak yumuşaklıkta girmeye yer ararlar. Yengeyi araması daha uygun olur, kadın belki kocasının dediği kadarını biliyor, sorarsa anlatır konu sahibi sormazsa gerek yok. Düğün vakti o eve girerse asıl o zaman orta vadede bir kazık daha yemeğe hazır olsunlar, giden para zaten geri gelmez de o adımdan sonra. O gün konu sahibine hak veren bir akraba da olmaz, insanlar politik davranır bunlar nasılsa dövüşüp dövüşüp bişey olmamış gibi bir aradalar diye. O annesi çok mahir, her şeyi bilerek yapıyor.
E tabi ki yalan. Bu sekilde iste tedavi olacak belki ameliyat lazim iyice dardalar falan diye ekligen bekle senBen bu bisiklet kazasının da anne tarafından uyduruldugunu düşünüyorum. Konu sahibini yumuşatmaya çalışıyor. Çocuk bisikletten düşüp dizini yaralamıştır, annede bu durumu az daha araba çarpacaktı, ölümden döndü diye renklendirdi muhtemelen.
Ben bu bisiklet kazasının da anne tarafından uyduruldugunu düşünüyorum. Konu sahibini yumuşatmaya çalışıyor. Çocuk bisikletten düşüp dizini yaralamıştır, annede bu durumu az daha araba çarpacaktı, ölümden döndü diye renklendirdi muhtemelen.
Mantıklı. Aramıyorum kızlarBen bu bisiklet kazasının da anne tarafından uyduruldugunu düşünüyorum. Konu sahibini yumuşatmaya çalışıyor. Çocuk bisikletten düşüp dizini yaralamıştır, annede bu durumu az daha araba çarpacaktı, ölümden döndü diye renklendirdi muhtemelen.
Bende eskiden iyi niyetli bir insandım. Ama internetten randevu alıp gittiği muayeneyi bize hastaneye kaldırıldım diye anlatan bir kayınvalidem olduğu için kaybettim o masumiyeti. Musalla taşında yatan cenaze görsem tabutu açıp bakarım gerçekten ölmüşmü yoksa milletimi kandırıyor diyeYa ben kendimi zeki sanırım ama kk kadınların yanında zeka emaresi göstermiyorum. Belki de sağlık benim hassas noktam olduğu için hiç aklıma gelmezdi. Hele ki çocuk kullanıp hasta, kaza vs bir hikaye uydurmak. Ama sizin düşünceniz mantıklı.
Anneniz esas abinize anne. Ayrıca şuncacık laf demiş kendince ama kendisi ayılıp bayılan, kendini hastaneye götürten değil mi? Kusura bakmayın da anneniz çok politik davranıyor ve çok net evlat ayrımcılığı yapıyor. Ben olsam biraz mesafeli davranırdım bu süreçte.Eşimin tepkisini abartılı buluyor. Ben anneyim, şuncacık lafımdan mı rahatsız olmuş diye.
Bende eskiden iyi niyetli bir insandım. Ama internetten randevu alıp gittiği muayeneyi bize hastaneye kaldırıldım diye anlatan bir kayınvalidem olduğu için kaybettim o masumiyeti. Musalla taşında yatan cenaze görsem tabutu açıp bakarım gerçekten ölmüşmü yoksa milletimi kandırıyor diye
Aslında konunun içinde dayı, hala, amca, küçük kuzen, büyük kuzen falan olması sizce de biraz fazla değil mi? Çekirdek aile içinde kalsa bunlar hiç olmaz :/Bir de yeni bir sey daha öğrendim. Eşimin annemin malına göz koymasıyla ilgili ortaya atılan laf varya, yengemden cıkmış. Annem ilk bana ben kulaklarımla duydum diye anlatıyordu. Sonra ben hayır öyle bir şey olmamış diye usteleyince annem, ama yengen yeminler ediyo diye söyledi. Yüzleştirelim diyince de yenge hanım, büyümesin gerek yok biz zaten parayı vereceğim diyormuş. Annem de ona inanmış. Yok kuzenin ikili oynuyor. Ortalığı o karıştırıyor diye sucu kuzene yıkmaya calısıyor su an. Annemin nezlinde suclusu kuzen oldu. Abimlerin nezlinde de suclusu eşim oldu… eşimle kuzen arasında gecen muhabbette wpta geçmiş ve mesajlar duruyor arkadaşlar. Ben bunu kanıtlarım da. Lakin biraz tanıyorsam yok yuz yüzeyken demiş kuzene, bize öyle anlattı der inkar ederler. Şimdi bana akıl verin. Napmak lazım ?
Öyle olması lazımdı. Ama abim etrafa yalan yanlış anlatınca ve neden böyle söylüyorsun diye sorunca “ napayım para lazım mecbur böyle söylüyorum” diyen bir abi. Ben de yanlışını duyup bana tavır alacaklarına, ona tavır alsınlar diye anlattım. Anlatmak zorunda kaldımAslında konunun içinde dayı, hala, amca, küçük kuzen, büyük kuzen falan olması sizce de biraz fazla değil mi? Çekirdek aile içinde kalsa bunlar hiç olmaz :/
Abin hariç herkes suçlu yani. O laf abinin lafı , sana yalan söylüyorlar. El kızı aramızı bozdu , kardeşleri birbirine düşürdü diyecekler şimdi. Allah bilir yengenin dünyadan haberi yoktur.Bir de yeni bir sey daha öğrendim. Eşimin annemin malına göz koymasıyla ilgili ortaya atılan laf varya, yengemden cıkmış. Annem ilk bana ben kulaklarımla duydum diye anlatıyordu. Sonra ben hayır öyle bir şey olmamış diye usteleyince annem, ama yengen yeminler ediyo diye söyledi. Yüzleştirelim diyince de yenge hanım, büyümesin gerek yok biz zaten parayı vereceğim diyormuş. Annem de ona inanmış. Yok kuzenin ikili oynuyor. Ortalığı o karıştırıyor diye sucu kuzene yıkmaya calısıyor su an. Annemin nezlinde suclusu kuzen oldu. Abimlerin nezlinde de suclusu eşim oldu… eşimle kuzen arasında gecen muhabbette wpta geçmiş ve mesajlar duruyor arkadaşlar. Ben bunu kanıtlarım da. Lakin biraz tanıyorsam yok yuz yüzeyken demiş kuzene, bize öyle anlattı der inkar ederler. Şimdi bana akıl verin. Napmak lazım ?
Öf sizin ailenizin oğluna bedava verdiği ev dışında malı olsa sizin altınlara mı kalırdı o beceriksiz kocası? Öyle bir mal olsa söküp attığı çıkma duşakabini evine bağlatır mıydı kaynanası? Eşinizin kesesi daha bol onlardan, asıl onlar eşinizden koparma peşinde, damadın malı hak olsa bunlar sizin çocuklarınızı çiğner geçer.Bir de yeni bir sey daha öğrendim. Eşimin annemin malına göz koymasıyla ilgili ortaya atılan laf varya, yengemden cıkmış. Annem ilk bana ben kulaklarımla duydum diye anlatıyordu. Sonra ben hayır öyle bir şey olmamış diye usteleyince annem, ama yengen yeminler ediyo diye söyledi. Yüzleştirelim diyince de yenge hanım, büyümesin gerek yok biz zaten parayı vereceğim diyormuş. Annem de ona inanmış. Yok kuzenin ikili oynuyor. Ortalığı o karıştırıyor diye sucu kuzene yıkmaya calısıyor su an. Annemin nezlinde suclusu kuzen oldu. Abimlerin nezlinde de suclusu eşim oldu… eşimle kuzen arasında gecen muhabbette wpta geçmiş ve mesajlar duruyor arkadaşlar. Ben bunu kanıtlarım da. Lakin biraz tanıyorsam yok yuz yüzeyken demiş kuzene, bize öyle anlattı der inkar ederler. Şimdi bana akıl verin. Napmak lazım ?
Paranin pesini birakma.Bir de yeni bir sey daha öğrendim. Eşimin annemin malına göz koymasıyla ilgili ortaya atılan laf varya, yengemden cıkmış. Annem ilk bana ben kulaklarımla duydum diye anlatıyordu. Sonra ben hayır öyle bir şey olmamış diye usteleyince annem, ama yengen yeminler ediyo diye söyledi. Yüzleştirelim diyince de yenge hanım, büyümesin gerek yok biz zaten parayı vereceğim diyormuş. Annem de ona inanmış. Yok kuzenin ikili oynuyor. Ortalığı o karıştırıyor diye sucu kuzene yıkmaya calısıyor su an. Annemin nezlinde suclusu kuzen oldu. Abimlerin nezlinde de suclusu eşim oldu… eşimle kuzen arasında gecen muhabbette wpta geçmiş ve mesajlar duruyor arkadaşlar. Ben bunu kanıtlarım da. Lakin biraz tanıyorsam yok yuz yüzeyken demiş kuzene, bize öyle anlattı der inkar ederler. Şimdi bana akıl verin. Napmak lazım ?
Yook agzından kaçırdı onu annem. Yavrucum annem benim düğün zamanımdaki alışverişte bile ben ne aldıysam yengeme de alıyordu onun da gönlü kalmasın diye. Ona gizli gizli yapılır, aman kızım öğrenmesin kıskanır diye tembihlenirdi. Öyle tutulmayan bir gelin değil yani. Merak etmeAbin hariç herkes suçlu yani. O laf abinin lafı , sana yalan söylüyorlar. El kızı aramızı bozdu , kardeşleri birbirine düşürdü diyecekler şimdi. Allah bilir yengenin dünyadan haberi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?