Dul olanlar bile ne demek anlayamadımBence istenir kiii ben etrafımda hic altinsiz gelin gormedim ozellikle bizde altin falan olmadan asla kız vermezlerrr dul olanlar bile altın ister tabi bu bizim gelenek ve goreneklerimiz.. hic durumu olmayan bir aile bile ne yapr ne eder altinlari almaya calısır bizde
Yok altin olur da işte atıyorum 100 gr alin demek cok ayıp. Yani siz ne yapabilirsiniz dese tamam bunu demek bana ayıp geliyorBence istenir kiii ben etrafımda hic altinsiz gelin gormedim ozellikle bizde altin falan olmadan asla kız vermezlerrr dul olanlar bile altın ister tabi bu bizim gelenek ve goreneklerimiz.. hic durumu olmayan bir aile bile ne yapr ne eder altinlari almaya calısır bizde
Walla bizde onuda ısterlerYok altin olur da işte atıyorum 100 gr alin demek cok ayıp. Yani siz ne yapabilirsiniz dese tamam bunu demek bana ayıp geliyor
Dul olanlar insan veya gelin değil mi?Bence istenir kiii ben etrafımda hic altinsiz gelin gormedim ozellikle bizde altin falan olmadan asla kız vermezlerrr dul olanlar bile altın ister tabi bu bizim gelenek ve goreneklerimiz.. hic durumu olmayan bir aile bile ne yapr ne eder altinlari almaya calısır bizde
Sevgili konu sahibi benim babam istemedi kpederime siz daha önce çocuk evlendirmişsiniz nelere yapmanız gerektiğini biliyorsunuz zaten lazım olanı yaparsınız dedi bu cevap da kpederin hoşuna gitti. Ama ben şimdiki aklım olsa istetirdim. Kpeder yapmasın altını eşim yapsaydı ama keşke isteseydimArkadaslar merhaba. Aslında sorum cok net kiz tarafının damat tarafindan altin istemesi yanlış mi? Yani ben cok karşıyım böyle bir şeye. Cok utanıyorum. Annem isteyeceğim bu konuda bana asla karışamazsın diyor dehşet kavga ediyoruz. Gercekten cok mutsuzum stres yapıyorum. Nisanlim askerde gelsin ailesi annemi arayacak bu konuda konuşacaklar. Annrme isteme diyorum ama zerre dinlemiyor. Canim cok sıkkın. Yani paragöz biri de degil. Ablamda istemedi ablamlar boşandı bir daha kimseye oyle rahat kiz vermek yok diyor. Ha tutturacak degolim ama isteyeceğim de bana degil ya sana yapılıyor. Yarin o altınların ev sahibi oluyorsunuz karışma bana diyor.
Ben ne yapabilirim? Aramiz açılır diye korkuyorum. Utanmak istemiyorum. Yani bunlar olan şeyler mi yoksa cok ayıp olan şeyler mi? Bana ayıp geliyor ama annemi nasil durdurabilirim dinlemiyor beni
Benim ailem böyle dedi ama annem beni yedi resmen fazladan işte diye hatta hep gözyaşı döktü... Adamın durumu bu dedikçe çok agirima giden şeyler bile dedi bana annem... Şu dul kadın lafları falan,Bizde iki tarafinda maddi gücü neye yetiyorsa o yapilsin denildi. Ne kimse mahcup olsun, ne kimse mahcup edilsin.altin sayisi felan söylenmedi kesinlikle
Benim ailem böyle dedi ama annem beni yedi resmen fazladan işte diye hatta hep gözyaşı döktü... Adamın durumu bu dedikçe çok agirima giden şeyler bile dedi bana annem... Şu dul kadın lafları falan,
Ben erkek olsam benden altin isteyen kizla evlenmezdim net.Aklima son gunlerde erkekleri dolandiran cete geldi.Tv de izledim.Milyonlarca lira dolandırmış sahte gelinlerArkadaslar merhaba. Aslında sorum cok net kiz tarafının damat tarafindan altin istemesi yanlış mi? Yani ben cok karşıyım böyle bir şeye. Cok utanıyorum. Annem isteyeceğim bu konuda bana asla karışamazsın diyor dehşet kavga ediyoruz. Gercekten cok mutsuzum stres yapıyorum. Nisanlim askerde gelsin ailesi annemi arayacak bu konuda konuşacaklar. Annrme isteme diyorum ama zerre dinlemiyor. Canim cok sıkkın. Yani paragöz biri de degil. Ablamda istemedi ablamlar boşandı bir daha kimseye oyle rahat kiz vermek yok diyor. Ha tutturacak degolim ama isteyeceğim de bana degil ya sana yapılıyor. Yarin o altınların ev sahibi oluyorsunuz karışma bana diyor.
Ben ne yapabilirim? Aramiz açılır diye korkuyorum. Utanmak istemiyorum. Yani bunlar olan şeyler mi yoksa cok ayıp olan şeyler mi? Bana ayıp geliyor ama annemi nasil durdurabilirim dinlemiyor beni
5 yıla gireceğim evliligimde ve ben ilk iki yıl hep çektim ailemden... Yani soyleydiler eşime karşı yapıcı ama arkadan bana hep olumsuz ve yikiciydilar o kadar ama o kadar yipranmistim ki eşimle hep bu yüzden tartisiyordum oda beni anlamıyordu. Bir şekilde aştım aşmasına da nasıl şimdi iyi hissetmiyorum Allah bana yardım etsin sürekli geçmiş aklımda aileme hep bir hirsim var en güzel zamanlarımi çaldılar diye. Sanırım bebekten sonra bir terapiye başlayacağımIste öyle ede ede ilk sorunlari yaratiyorlar evliliklerde. O bastaki kirginliklar hep aklin bir kösesinde gerek yok.
dul olanlar bile altın ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?