Altın istemek ?

Annem 150 gr diyordu bana. Nisanlim 100 gr yapabilirim diyor. Ailesi ne diyor hic bilmiyorum

Annem 150 gr diyordu bana. Nisanlim 100 gr yapabilirim diyor. Ailesi ne diyor hic bilmiyorum

Yani bütçe meselesi sonuçta ama annenizin dediği çok uçuk değil ki zaten ortalama bir miktar Hemen hemen her düğünde bu kadarı zaten yapılıyor benim gördüğüm Ama dediğim gibi bütçe meselesi

Neresi sizin arası merak ettim benim yaşadığım küçük bir yer vardi bir ara orasida öyleydi kızları hep kaçıyordu sonrada benim kızım kaçtı diye dovunuyordu

Sizde ne kadar yakılıyor ve erkek tarafının gelenegi nasıl ne kadar takıyorlar orta yolu bulup halledilebilir mesele sıkıntı edecek bı durum yok altınlar sonuçta sizde kalacak

Anneniz haklı eğer istemez ve o şekilde evlenirseniz emin olun karşı taraf bişey de istemedi zaten diyerek sizi el üstünde tutmuyor inanın ki ilk probleminizde kızlar birşey yapmadılar zaten altın vs diyerek post acicaksiniz birgün eğer istemezseniz gördük burada coookkk. Anneniz haklı sonuçta kendine istemiyor dediği gibi doğru kullanırsanız da ilerde ev sahibi olursunuz o takılarla . Siz hiç üzülmeyin anneniz gerekeni abartmadan söyler zaten .

Şimdilik taksınlar ailesinin durumları yoksa düğünde takılan çeyrekleri el altından ailesine verirsiniz borçlarını öderler iki tarafın da gönlü olur

Dul kadın altın ister mi ya ne ayıp. Bizde dula ne altın takılır ne düğün yapılır. İlginç.

amac ne yanı neden ısteyecek
erkek tarafı nısanda ve dugunde zaten butcesıne gore takacaktır bırseyler takabıldıgı kadar
bence boyle aılelere sahıp kızlar aılesıne sunu demelı
sen benım degerımı gr ıle hesap edebılıyor musun ? benı doguran degerımı bıcerse el adamı hıc acımaz gozumun yasına bakmaz anne demelı

100 gram gayet ıyı 50 bine nerdeyse geliyor. Bunun düğünü eşyası var altından kalkılmaz ki. Anneniz kendı bı bilezik bile takıp takamayacağı belli değilken şu kadar altın diye tutturması cidden ayıp

Altin istemeyenler, altin istemedikleri icin mutsuz olmuyorlar.Onlar zaten mutsuz evlilik yaptiklari icin mutsuz oluyorlar. Hinclarini karsidaki aileden alamadiklari icin de altini bahane ediyorlar..Evlendikleri erkekle mutlu olsalardi altin lafini agizlarina bile almazlardi emin olun Kocasi tarafindan deger gormeyen kadin, altini laf eder ancak..

Altın taktım masraf yaptım diye anca değer bilecek adamlar ile evlenirseler, dediğiniz doğru.

Ben yaptırmadım pişman oldum. Sadece en azından ne yapmayı düşündükleri sorsun annrniz. Aklınızdan ne geçiyor falan gibi. Yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…