- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Gerçekten 2 defa okudum mesajı ve yukardaki mesajı yazanla bunları yazan nasıl aynı kişi anlayamadım.Savunmadığım için yazıyorum zaten. Mehir olayını zaten eşe göre söylüyorum.Evlilik kurulurken aile oğlununun altından kalkamayacağı için el atar ya da atmaz.
Ailenin yaptığı harcamalarada kişisine göre bakış açılarını yazdım.Öylesi de var böylesi var anlamında. Ben daha oğlunun harcamasına da başkasının harcaması gibi bakanını görmedim. Siz türkiye de yaşamıyor musunuz allah aşkına. Bende aileden de eşimden de tek birşey istemeden evlilik yaptım düğün dahi yapmadım. Ne varsa evimde eşimle benim emeğim. Yapılan fedakarlık kişisine göre yapılır bunun altını hala çizmekten vazgeçmeyeceğim.
Konu da kızın annesi altın isteyecem diyormuş o zaman zaten mehir olmuyor bunu savunuyorsanız niye mehir haktır diyip farklı konuyu buna bağlıyorsunuz.
Ayrıca Türkiye de yaşıyorum. Düğünümüzü benim ailem ve eşimin ailesi yaptı. Bende altın istemedim ama eşimin ailesi taktılar. Ha ben istesem daha mı değerli kıymetli olacaktım

sanırım ben yazdıklarınızı anlayamıyorum.