Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Telefon ekranı gidil yazım hataları olabilir

Kayın aileye hizmet deyince 2 dk da değişiyor o zihniyet, boşversenize. İşine gelmesi yeterli.
Yok canım ya bu bir kültür meselesi
Ya kadın konu açmış gelin hamamı
Gelin hamamı ne
Borç harçla düğün dernek kuruluyor
Gençler borç harçla evliliğe başlıyor
Geline altın takılıyor daha yılı dolmadan geri alınıyor borç var diye
Ya ne borç yap ne altın al
Sünnet nedir pipi kesiliyor diye düğün kuruluyor
Asker kınası diye başka bir zırva daha
yolun açık olsun askerim de sarıl yeter kına ne
gelin çeyizi ya banane kim evine ne almış ne etmişse
ya falanca kimse kızına şunu verdi şunu aldı banane sanane
Sistem tepeden tırnağa saçma salak
Bazılarında dahada salak
Kusura bakmayın ağxımı bozdum ama ama bu çarkta bende varım
Nefret ediyorum
Buda onlardan biri

Zaman değişti. İnsanlar opportunist. İşine gelen gelenek oluyor, gelmeyen "Yıl olmuş 2023." oluyor.

Erkek kardeşlerinizin hayatlarında, okudukları okulların ve bulundukları sosyal ortamların olumlu hiç bir katkısı olmaması ne kadar acı.

Ne yapıyorlar şu an, 350 gram altın mı biriktiriyorlar ? Sonrasında da beğendikleri bir kıza 350 gram altın teklif etmezler inşallah.

Zamanında 500 Gr takani bulmuştum da dokunma fobisi yüzünden tepmistim işin kötüsü dokunma fobisi hala aktif jssj
Dokunma fobin varsa git önce bir tedavi ol. Adamın başını niye yakıyorsun. Bende böyle bir sorun olsa değil altın istemek gel evlenelim demeye utanırım. Siz birikimi evi vs düşünmek yerine fobiniz için tedavi olmayı düşünün. Yoksa adam takmasına takar ama size dokunamaz ise dava açtığı gibi güncel faizi ile alayını geri alır misli misli hemde. Ondan sonra burada konu açarsınız eşim beni dava etti kazandı bu parayı nasıl ödeyeceğim diye. Böyle bir durumda iken utanmanız gerekiyor takı istemeniz değil.

Evi Antep’ten almayacaksınız umarım. Değil 350, 1350 gram bile kurtarmaz çünküsjdjdj

o 350 gr evlenirseniz 35000000 dert olarak burnunuzdan gelecek
eşinizin gözü açılınca kendini yamayan bir asalak olarak kalacaksınız hep gözünde

350 gram altın istenmez maddi durumu neyse o alınır bu yanlış ikincisi de. Evlenme evlenirsen bu sorunlar 10 katı olacak

Eşimle evlendiğimizde sadece işi vardı . Benimde 15 bin param vardı. Yıl 2020 . Eşimin ailesi 100 gr bilezik taktı düğündeki takıları verdiler . 3 yıl içinde çok şükür arabamız da oldu evimiz de.

Toplum böylesini istiyorsa demek ki. Aklıma depremde evlerden çıkan çanta çanta altınlar geldi. İnsanlar sağ çıkamadı onlar çıktı. Damat bunu kabulleniyorsa geline helal olsun diyorum.
Evlilikler zorlaştırılmamalı, böylesi talepleriniz varsa gelinlik görevleri bakımından da geleneklere uymanız beklenir. Umarım buna razısınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…