- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.916
- 798
- 35
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Hepimizde sahit olarak gideriz mahkemeyeSorununuzu sakladığınız için tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Vajinismusa benzemez sizin durum.
Valla adama aşırı yazık olur o zaman. 500 bini havaya gitmiş olur. Gerçi onda da var, 500 bin isteyen biriyle evleneceğim diye direttiğine göre müstahaktır belki de.Mehir hakki diye dusunuyoda tabikide gelinin hakki diyecekler yedirirlermi oyle
Kolay elde edilmiyo 350gr altin
Gramajım yüksek dedi ya midem delinecek şimdi ıyyyyk.Sene 2023 yahu bir de sayfalardır bu adet adı altında insanları soyan saçmalığı savunmuşsunuz. Kendinize değer biçiyorsunuz resmen. Her adete uyacak mısınız yoksa işinize gelenleri mi kabul ediyorsunuz sadece?
Adam napacak dokunamadığı şeyin gramajını ,çok merak ediyorumGramajım yüksek dedi ya midem delinecek şimdi ıyyyyk.
Düğün dernekte eski bir gelenek ama ona uymadim gereksiz masraf diye. Evliliğe karşı zaten korkularım var bir de ileride kirada vs yaşamanın zorluğuna katlanmak istemiyorum. En azından bir kısmı biriksin istiyorum. Zaten acele etmek istemiyorum iki yıl daha bekleriz bekarken birikim yaparız olmadı.Sene 2023 yahu bir de sayfalardır bu adet adı altında insanları soyan saçmalığı savunmuşsunuz. Kendinize değer biçiyorsunuz resmen. Her adete uyacak mısınız yoksa işinize gelenleri mi kabul ediyorsunuz sadece?
Ben bi gaviscon ictim yatiyorum simdiGramajım yüksek dedi ya midem delinecek şimdi ıyyyyk.
O zaman tek derdiniz mal mülk ne oldu adetlere,hani size biçilen miktar değildi de adet olduğu içindi falan filanEvlenmeden önce Kendi soyadımi taşıyor olacam, evlendikten sonra kocamın
Hayır istenmiyor böyle durumlarda.
Adam napacak dokunamadığı şeyin gramajını ,çok merak ediyorum
Bu kadar linç beklemiyordum yazdınız yaMehiri erkek tarafı yapar, evi erkek tarafı alır ve gerçek şu ki emek verilmeyen hiçbir şeyin kıymeti olmaz. Hayat feminizm kurallarına göre yonetilsin isterdim hep fakat eşitlik için savaşan yalnız sen olduğunda ortada yapayalnız kalıyorsun.
Linç yemekten korksam bu konuyu acmazdim.
Vala perişan ettik kızıBu kadar linç beklemiyordum yazdınız ya
Konuyu açarken destek bekliyorduVala perişan ettik kızı
KesinKonuyu açarken destek bekliyordu
Annesi "göster ama tarttırma" demişAdam napacak dokunamadığı şeyin gramajını ,çok merak ediyorum
Hayır buraya konu açıyorlar fikir danışıyorlar biz de doğrusunu söylüyoruz kaç kişi aynımşeyi söylüyor,konu sahibi hala aynı kafada,,o zaman yaşa kendi doğrunla ne soruyorsunKesin
Kaynanadan gireyim dedi
Ters köşe yaptı bizim kızlar
Çünkü en az 25 yıllık bir zihniyeti 2 3 günde değiştiremezsinHayır buraya konu açıyorlar fikir danışıyorlar biz de doğrusunu söylüyoruz kaç kişi aynımşeyi söylüyor,konu sahibi hala aynı kafada,,o zaman yaşa kendi doğrunla ne soruyorsun
Kayın aileye hizmet deyince 2 dk da değişiyor o zihniyet, boşversenize. İşine gelmesi yeterli.Çünkü en az 25 yıllık bir zihniyeti 2 3 günde değiştiremezsin
Onun için diyorlarya çoğrafya kaderdir
Düğün dernekte eski bir gelenek ama ona uymadim gereksiz masraf diye. Evliliğe karşı zaten korkularım var bir de ileride kirada vs yaşamanın zorluğuna katlanmak istemiyorum. En azından bir kısmı biriksin istiyorum. Zaten acele etmek istemiyorum iki yıl daha bekleriz bekarken birikim yaparız olmadı.
Mehiri erkek tarafı yapar, evi erkek tarafı alır ve gerçek şu ki emek verilmeyen hiçbir şeyin kıymeti olmaz. Hayat feminizm kurallarına göre yonetilsin isterdim hep fakat eşitlik için savaşan yalnız sen olduğunda ortada yapayalnız kalıyorsun.
Linç yemekten korksam bu konuyu acmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?