- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
ben böyle gelin alsam ki almaya giriyor artık bu.
etinden sütünden yararlanırım.
madem öyle hizmetimi beklerim evimi temizletirim o uyuz olunan kv ler ne yapıyorsa hepsini yapar beklerim.
ödediğim paranın bir karşılığı olmalı. oğlum sevişsin diye para veremem.
Sonra gelir kaynana konusu açar, anlamaz bile yanlış nerde başladı. Debelenir durur.E yapmıyor ama nişanlın istediğin altını.
Demek ki gramajin sandığın kadar yüksek değil.
Anasının belirlediği kadar "degerin"
adam da kusurlu hareket diyip sizden tazminat alirsa zararli cikmayinE o yüzden gramajı yüksek söyledim ki olursa bir çaresine bakmaya çalışacağız olmazsa da pozitif yönüne bakacağız artık
Ablacım ortada altın falan yok şuan sakin ya :)Sen böyle devam ke o adamda saflık yapıp evlenirse seninle gör o zaman cümbüşü zira dokunma fobin sonrası o altınları senden boşanma vesilesi ile tazminat olarak faiziyle geri alır
Anasinin belirlediği altın onun kendi ederi kadar, benimle evlenmek benim şartlarıma bakar :)E yapmıyor ama nişanlın istediğin altını.
Demek ki gramajin sandığın kadar yüksek değil.
Anasının belirlediği kadar "degerin"
Cok altin takanlarda gercekten de cogu zaman öyle bir durus var
Sorununuzu sakladığınız için tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Vajinismusa benzemez sizin durum.E o yüzden gramajı yüksek söyledim ki olursa bir çaresine bakmaya çalışacağız olmazsa da pozitif yönüne bakacağız artık
Evliliğe aşırı mekanik bakıyor, soğuk bir iş sözleşmesi gibi. Karşı tarafa bir sürü yükümlülük veriyor, kendisine gelince pozitif tarafından bakarım diyor. Adam dokunamayacağı kadınla niye evlensin ya? Hem de 500 bin verip doğru dürüst evlilik hayatı yaşayamayacaksa bunun adı evlilik olmuyor. Adamı kandırıyorsunuz düpedüz.adam da kusurlu hareket diyip sizden tazminat alirsa zararli cikmayin
Eş adayınız da sizi ölçüyordur belki. Cebinizde ne kadarınız var diye. Ya da gözünüz aç mı diye.Kimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.
Konu sahibine bir şey işlemez ya ne kadar altın koparırsam o kadar kardır diye bakıyor. Gurur yapıp da kendine biçilen değerden rahatsız olmaz.Füze atsaydin..
Tek kaynana sorunu yaşamayacak ki.Sonra gelir kaynana konusu açar, anlamaz bile yanlış nerde başladı. Debelenir durur.
400gr altın takanı mı buldunuz yoksa?Ben onu rahat bıraktım, evlenmeye hiç meraklı değilim zaten o bırakmıyor.
Ya sormadan edemeyeceğim, belki biri sormuştur ama 25 sayfa olmuş konu okuyamam okadar, bana da yazık.bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edild
Sorumluluk:Kimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.
400gr altın takanı mı buldunuz yoksa?
İyice coştun, eski konularını,ne kadar sıkıntılı biri olduğunu bilmesem ciddiye alıp başka yorumlar yazacağım ama yok yani.Ablacım ortada altın falan yok şuan sakin ya :)
Anasinin belirlediği altın onun kendi ederi kadar, benimle evlenmek benim şartlarıma bakar :)
Ana iste napsin oglunun gonlu olsun sevdigini alsin demistirçocuğun anasıda akılsız bence.
ağzıyla 350 isteyene 1 gr bişe takmam ben olsam.
100 olsun demiş kadın.
Zamanında 500 Gr takani bulmuştum da dokunma fobisi yüzünden tepmistim işin kötüsü dokunma fobisi hala aktif jssj400gr altın takanı mı buldunuz yoksa?
Başlık parası kızın ailesine kalıyor diye biliyorum, altın evlendikten sonra aile için yatırım gibi ev, araba vs olunca kullaniliyorYa sormadan edemeyeceğim, belki biri sormuştur ama 25 sayfa olmuş konu okuyamam okadar, bana da yazık.
Bu miktar cidden örf ve âdet mi? Ben burdan bakınca sanki başlık parası gibi görünüyor? Bir de sizin karadeniz örf ve adetleriyle aranız nasıl? Malum örf, âdet önemli...
ÖyykkkkBende ki vizyonda sen kendi vizyonunla niye sayfalardir zaman kaybediyorsun onu anlamadım
Çirkin ve görgüsüzüm ama gramajim yüksek
Mehir hakki diye dusunuyoda tabikide gelinin hakki diyecekler yedirirlermi oyleKarşı taraf emek versin istiyor. Aşırı bencil davranıyor. Eğer bu dokunulma fobisi çok şiddetliyse, çözemezlerse adam boşanmak istese altınlar gelinin hakkı da derler. Adam için feci bir zarar olur yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?