Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Cok altin takanlarda gercekten de cogu zaman öyle bir durus var

E yapmıyor ama nişanlın istediğin altını.
Demek ki gramajin sandığın kadar yüksek değil.
Anasının belirlediği kadar "degerin"
Sonra gelir kaynana konusu açar, anlamaz bile yanlış nerde başladı. Debelenir durur.

Sen böyle devam ke o adamda saflık yapıp evlenirse seninle gör o zaman cümbüşü zira dokunma fobin sonrası o altınları senden boşanma vesilesi ile tazminat olarak faiziyle geri alır
Ablacım ortada altın falan yok şuan sakin ya :)
E yapmıyor ama nişanlın istediğin altını.
Demek ki gramajin sandığın kadar yüksek değil.
Anasının belirlediği kadar "degerin"
Anasinin belirlediği altın onun kendi ederi kadar, benimle evlenmek benim şartlarıma bakar :)

E o yüzden gramajı yüksek söyledim ki olursa bir çaresine bakmaya çalışacağız olmazsa da pozitif yönüne bakacağız artık
Sorununuzu sakladığınız için tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Vajinismusa benzemez sizin durum.

adam da kusurlu hareket diyip sizden tazminat alirsa zararli cikmayin
Evliliğe aşırı mekanik bakıyor, soğuk bir iş sözleşmesi gibi. Karşı tarafa bir sürü yükümlülük veriyor, kendisine gelince pozitif tarafından bakarım diyor. Adam dokunamayacağı kadınla niye evlensin ya? Hem de 500 bin verip doğru dürüst evlilik hayatı yaşayamayacaksa bunun adı evlilik olmuyor. Adamı kandırıyorsunuz düpedüz.

Eş adayınız da sizi ölçüyordur belki. Cebinizde ne kadarınız var diye. Ya da gözünüz aç mı diye.

Benim de oğlum var, gelin adayımın nesi varsa aynısından oğlum da alırsa ses etmem şahsen. Ama cıbılın biri gelirse ,alma oğlum,Allahın salağı sen misin diyeceğim

Füze atsaydin..
Konu sahibine bir şey işlemez ya ne kadar altın koparırsam o kadar kardır diye bakıyor. Gurur yapıp da kendine biçilen değerden rahatsız olmaz. .
Sonra gelir kaynana konusu açar, anlamaz bile yanlış nerde başladı. Debelenir durur.
Tek kaynana sorunu yaşamayacak ki.
Daha önceki konularına yazmıştım kendisi normal bir psikolojide değil.
Nişanlı normal bir adamsa çok sorun yaşar. Ama kendisiyle evlilik yoluna girdiyse onunda çok normal olduğunu sanmıyorum.

bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edild
Ya sormadan edemeyeceğim, belki biri sormuştur ama 25 sayfa olmuş konu okuyamam okadar, bana da yazık.

Bu miktar cidden örf ve âdet mi? Ben burdan bakınca sanki başlık parası gibi görünüyor? Bir de sizin karadeniz örf ve adetleriyle aranız nasıl? Malum örf, âdet önemli...

Sorumluluk:

Ben ne alaka?

Ablacım ortada altın falan yok şuan sakin ya :)

Anasinin belirlediği altın onun kendi ederi kadar, benimle evlenmek benim şartlarıma bakar :)
İyice coştun, eski konularını,ne kadar sıkıntılı biri olduğunu bilmesem ciddiye alıp başka yorumlar yazacağım ama yok yani.
Sende çok emanet bu tavırlar.

400gr altın takanı mı buldunuz yoksa?
Zamanında 500 Gr takani bulmuştum da dokunma fobisi yüzünden tepmistim işin kötüsü dokunma fobisi hala aktif jssj
Başlık parası kızın ailesine kalıyor diye biliyorum, altın evlendikten sonra aile için yatırım gibi ev, araba vs olunca kullaniliyor

Karşı taraf emek versin istiyor. Aşırı bencil davranıyor. Eğer bu dokunulma fobisi çok şiddetliyse, çözemezlerse adam boşanmak istese altınlar gelinin hakkı da derler. Adam için feci bir zarar olur yav.
Mehir hakki diye dusunuyoda tabikide gelinin hakki diyecekler yedirirlermi oyle
Kolay elde edilmiyo 350gr altin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…