Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

350 Gr altının fiyatından sizin haberiniz var mı yaa kafayı mı yediniz bu ne görgüsüzlük gerçekten örf adet adı altında hırsızlık bu resmen borçla alsın o kadar altın düğünden sonra sizden geri alsa yada bunun borcu sıkıntısıni yine siz yaşayacaksınız bir koltuk takımı olmuş 70.000 bin TL Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Bu arada bu devirde ilk başta 350 gramlık altını ödemeyi kabul etmiş adamı bence bir doktora götürüp, genel bir kontrol yaptır. Bu aşk değil, baya muhtaç bence sana. Bir sorun çıkabilir.

Yuh 350 gram ne. Başlık parası da istenecek mi?

Normal şartlarda gerçekten senin benim yoktur ama benim kocam bu kadar inceliği gerçekten haketmiyor evlenirken ev aldık diye mobilyalarımızı vs çok minimal, nispeten ucuz tercih etmiştik. Düğün yeri konusunda da arkadaşlar 5 yıldızlı otellerde yaparken biz yine makul olalım dedik, kendimiz ödedik. Tek altınlarım olsa ok diyeceğim ama o hesaba girersek bana milyon lira borçlu. O zenginledikce ben yerimde sayiyorum gibi oldu.

Yani bize de karistilar hep birlikte gittik aldik ne olacak ki orada altin alirken eltim de vardi kendi annemle kuzenim de vardi gayet eglenceli bir gundu. Eltim illa buyuk altin al diye tutturdu taraf degistirdi fln. Ben abartmadim sonra gittik doner yedik hep birlikte. Cok guzel bir gundu. 3 yillik evlilikte hicbiriyle en ufak bir sorun yasamadim. Altina veya ana kuzuluguna bu kadar takilan bir nisanlilik donemi bana coook sagliksiz geliyor. Ayrica tek cocukla evlenme bu kadar ana kuzusu flnsa. Git Antepte kac cocuklu bir aileye gelin git. Cok sacma geliyor daha simdiden aileyi begenmeme kaynanayi elestirme.

Oğlum ileride ya Antepli bir kızla evlenmek isterse diye içime bir korku düştü

Burada da öyle bir üye vardı evlenmeden ailesi 300 gram altın , kızıma ev, araba alınacak diye şart koşmuşlardı o geldi aklıma.

Sizin altın fiyatından haberini var mı ?
Siz ne takıyorsunu damada ?

350 gram altın çok gelebilir.Ona hak verebilirim.Altin'i çok istiyorsanız kendi yörenizde birini bulacaktiniz.Biz 100 gram mehir talep ettik diye benim 6 ay burnumdan getirdiler.Ve ben o mehiri 1 sene de değil.İstersen 20 sene içerisinde verebilirsin dedim.30 gram'a anlaştık.

Altın olayında erkek tarafına hak verebilirim ama düğün detaylarını da oturup annesi karar veriyorsa bu adamdan ayrılın.

El üstünde olduklarını nereden biliyorsunuz ? İnsanların evinin içinde ne olduğunu, ne yaşandığını bilemeyiz.

Allah herkese yuvasında huzur, mutluluk ve hayırlı geçim versin.

Cuma günü de bizim akraba Antepliyle evlenecek ? Damat Antepli bakalım ne kadar altın takılacak ?

Damat karadenizliyse Antep’te altının önemini kavrayamamış olabilir. O yüzden baştan tamam demiştir, vazgeçilir ne olacak diye düşünmüştür. Altın da günbegün arttı son zamanlarda. Anne kuzusu erkek ben sevmem (kendi fikrim) benimki koç olmalı

Bence benim fikrim düğün için altın istenmemeli.Onlar ne takarsa o.Zaten düğünden sonra istiyorlar.Ama imam nikahı yapilacaksa mehir talep ediyorsun zaten.Ayrica çoğumuz çalışıyoruz.Kendi altinimiz kendimiz alabiliriz.

Cuma günü de bizim akraba Antepliyle evlenecek ? Damat Antepli bakalım ne kadar altın takılacak ?
Bu devirde gelen misafirden altın beklemek cok absürt olur Nur.
Çeyrek 3 bine , gram 2 bine dayanmış .
Millet kirasını zor ödüyor , altın falan beklemesin kimse

Aaa bu indirimli hali yani ?

Eee senin ailen ne takıyor damada ?

Bu konularda Adam odemeyi kabul ediyosa tek tarafa yuklenilmesini dogru bulmuyorum. Ben linclemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…