- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Yuh 350 gram nedir yahuMerhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
Aynısı,5tane 10gr bilezik ve bütün aile.Babaanne kayın vs,hepsi adınaBizimkiler düz 5 tane 10 grlık bilezik. Elime verdiklerinde neye uğradığımı şaşırmıştımBunların dışında set veya extra bir şey yoktu, eşya parası falanda ödemediler, salon parasınıda zaten takılardan verdiler. Söyleyeceklerim bu kadar
Yuzbaşı kadin gormuyor meslekte belli . Yoksa konu sahibi ile hala evlenmek istemesi akil içi değilAnlamadım ben kayınvalidenize hürmet göstermeyecek, evini temizlemeyecek misiniz ileride? Hatta belli birlikte oturursunuz. Hani o da adet ya o yüzden söylüyorum. Yoksa sadece işinize gelen adetleri mi kabul ediyorsunuz? Yıl 2023 olmuş 350 gram altın dünya para yapıyor adet adı altında insanları soymak resmen yaptığınız. Nişanlınızın hatası hala sizinle nişanlı kalmaya devam etmek
250 gram derler ya kadın şeyine argoda. O hesapla yapmışlar desek konu sahibininki yine yüz gramla öndeBir şey daha merak ettim. Vajinanız altından mı?
Ah ah keşkeGözlerim kamaştı, keşke benim olsaaaa
Ben de doğuluyum pek öyle bir şey yok artık herkesin gücü kadar
100 gr altın neyime yetmiyorsaAh ah keşke
Merhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
Oo baya değerliymiş.250 gram derler ya kadın şeyine argoda. O hesapla yapmışlar desek konu sahibininki yine yüz gramla önde
Yuzbaşı kadin gormuyor meslekte belli . Yoksa konu sahibi ile hala evlenmek istemesi akil içi değil
Oğlum yok ama olsaydı bir kız ondan bunları istese oğlum seni sevmiyor seninle mülk edinmek için evleniyor eğer birgun zorda kalırsa ilk vazgececegi sen olursun derdim
Kız bilmezler mi çakal gibi biliyorlar tabii ki. İnce ince hesaplamışlardir. Neden 300 değil de 350 ondan zatenkomşu kızına belki 300 takılmıştır. Benim neyim eksik 350 taksinlar demiştir
zaten ben de aynısının takıldığına çok inanmıyorum ama kurcalamadım :d bir de ben çalıştığım için siz zaten çalışıyorsunuz kendiniz yaparsınız kendiniz alırsınız diye düğünü falan da hep kendimiz yaptık istemedim verdim resmenBen ilk gelinim. Kayınailem hep üç çocuğuna da aynı miktarda altın takacağından bahsediyordu. Sonuç: Eltiminki daha fazla.Ama onda eşimin abisinin de katkısı var muhtemelen.
Gerçek bir evlilikte Hayat müşterektir senim benim yoktur be kuzum100 gr altın neyime yetmiyorsabirde borç olarak kocama vermeseydim iyi olurdu tabi... 5 yıldır ödesin diye bekliyorum
Bu aşamada değildeNişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı
Bu aşamaya gelince konu açtığınıza göre sizi para sorunu daha cok üzmüş ama bilmiyorsunuz ki üstteki sorunlar yuva yıkar bırakın örfü adeti.şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?