Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Anlamadım ben kayınvalidenize hürmet göstermeyecek, evini temizlemeyecek misiniz ileride? Hatta belli birlikte oturursunuz. Hani o da adet ya o yüzden söylüyorum. Yoksa sadece işinize gelen adetleri mi kabul ediyorsunuz? Yıl 2023 olmuş hala altın pazarlığı konuları okuyorum ya şaşırıyorum. 350 gram altın dünya para yapıyor adet adı altında insanları soymak resmen yaptığınız. Nişanlınızın hatası hala sizinle nişanlı kalmaya devam etmek

Yuh 350 gram nedir yahu

Aynısı,5tane 10gr bilezik ve bütün aile.Babaanne kayın vs,hepsi adına
Eşyaya hiç karisilmadi.
Kuaför vs her şeyi biz ödedik.
Sadece salon parası verdiler ...

Yuzbaşı kadin gormuyor meslekte belli . Yoksa konu sahibi ile hala evlenmek istemesi akil içi değil

Hayırdır nerenin prensesisiniz de 500 bin liralık altın istemeyi hak görüyorsunuz?
Altının şu anki fiyatına bakarsak Antepli kızlar uzuuunca bir süre evlenemeyecek demektir.
Kayınvalideniz bu işi bilerek bozuyor bence, 500 binlik altın istenince kadın haliyle uyuz olmuştur size. Nişanlınız asker, azıcık ölçülü olun, adamın geliri belli. Onların adetinde de pahalı bir Rolex saat istense damada hoşunuza gider mi?

Adamın iyiliği için olunmamalı.

Oğlum yok ama olsaydı bir kız ondan bunları istese oğlum seni sevmiyor seninle mülk edinmek için evleniyor eğer birgun zorda kalırsa ilk vazgececegi sen olursun derdim

Bide kendini sorgulamıyor ben ne yapıyorum diye
Ana kuzusu diyor altın meselesiymiş

Mesele kendisi ne sevgisi var ne düşüncesi
Bu kadar altın isteyip bide bunu mesele yapıyor
Hey Allahım
Buri o çocuğun gozunu6acsa da çocuk uzaklarsa koşar adimla
Kız bilmezler mi çakal gibi biliyorlar tabii ki. İnce ince hesaplamışlardir. Neden 300 değil de 350 ondan zaten komşu kızına belki 300 takılmıştır. Benim neyim eksik 350 taksinlar demiştir

Derdi sevgi falan değil böyle tipler var en güzeli benim olsun havasında olan evlense bile en iyisi derdin de olucak burnundan gelicek adamın

Ben ilk gelinim. Kayınailem hep üç çocuğuna da aynı miktarda altın takacağından bahsediyordu. Sonuç: Eltiminki daha fazla. Ama onda eşimin abisinin de katkısı var muhtemelen.
zaten ben de aynısının takıldığına çok inanmıyorum ama kurcalamadım :d bir de ben çalıştığım için siz zaten çalışıyorsunuz kendiniz yaparsınız kendiniz alırsınız diye düğünü falan da hep kendimiz yaptık istemedim verdim resmen

100 gr altın neyime yetmiyorsa birde borç olarak kocama vermeseydim iyi olurdu tabi... 5 yıldır ödesin diye bekliyorum
Gerçek bir evlilikte Hayat müşterektir senim benim yoktur be kuzum
Gençler evliliğe milyonluk borçlarla başlıyorlar ve bir sürü huzursuzluk onları bekliliyor evliliğin en güzel olması gereken dönemde
Sonra boşanmalarla sonuçlanıyor
yazık vallahi yazık

Abla o paranin ustune biraz daha koyar 2.el 50 bin km alti alir ya en azindan ayagini yerden keser. Apart alsa bir omur 4 5 bin tl kira getirir. Ne diyeyim cidden Ukraynali Rus kadinlari bedava getirmeleri bana bu erkeklerin bana artik tuhaf gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…