Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Herkes altın konusunda konu sahibinin üstüne gitmiş ancak duğu tarafında aileler bu kadar altın istiyor kızlarına. erkek tarafı bunu kabul etmese kızlarının evlenmesine izin vermiyorlar
Annem doğu kökenli olduğu için oradan biliyorum.

350' nin telaffuzu daha dolu dolu. 100 çok sıradan ne o öyle şanına yakışmaz

Acaba şuan altın fiyatlarından haberleri varmı mi
Nerde yaşıyorlar acaba

Göktaşı yağışı i vardı bir kaç gün öncesi sanırım bunların kafaya düştü
Beyinler iptal

Ben ilk gelinim. Kayınailem hep üç çocuğuna da aynı miktarda altın takacağından bahsediyordu. Sonuç: Eltiminki daha fazla. Ama onda eşimin abisinin de katkısı var muhtemelen.
Ben tek gelinim.100 Gr gittim. Bedavaya

Yani merak ettim neden 350 de durmuşlar bari 150 Gr daha eklesinler yarım kilo altın alsinlar
Altını böyle isteyen eşya gelinlik düğün düğün alışverişi ev mesela hangi semtte olucak

Gibi gibi dünya şey istemişlerdir sonra anne kuzusu oluyor sevmedi beni oluyor

Ben de doğuluyum pek öyle bir şey yok artık herkesin gücü kadar

Şimdi hesaplayinca benimkide 100 gr falanmis, birde set işte. Mehirde de çok az istemiştim, bu saflikla şu yaşıma kadar iyi gelmişim bence
Bizimkiler düz 5 tane 10 grlık bilezik. Elime verdiklerinde neye uğradığımı şaşırmıştım Bunların dışında set veya extra bir şey yoktu, eşya parası falanda ödemediler, salon parasınıda zaten takılardan verdiler. Söyleyeceklerim bu kadar

Acaba şuan altın fiyatlarından haberleri varmı mi
Nerde yaşıyorlar acaba

Göktaşı yağışı i vardı bir kaç gün öncesi sanırım bunların kafaya düştü
Beyinler iptal
Kız bilmezler mi çakal gibi biliyorlar tabii ki. İnce ince hesaplamışlardir. Neden 300 değil de 350 ondan zaten komşu kızına belki 300 takılmıştır. Benim neyim eksik 350 taksinlar demiştir

Altını böyle isteyen eşya gelinlik düğün düğün alışverişi ev mesela hangi semtte olucak

Gibi gibi dünya şey istemişlerdir sonra anne kuzusu oluyor sevmedi beni oluyor
Oğlum yok ama olsaydı bir kız ondan bunları istese oğlum seni sevmiyor seninle mülk edinmek için evleniyor eğer birgun zorda kalırsa ilk vazgececegi sen olursun derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…