- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
350' nin telaffuzu daha dolu dolu. 100 çok sıradan ne o öyle şanına yakışmazEvet ya bide 50 si var neden yani
Bende bunu sordum niye 100 değil de 350
579 bin demekAdet adı altında bir soygun düzeni kurulmuş resmen, nişanda 350 gram altın ne demek?
Yani merak ettim neden 350 de durmuşlar bari 150 Gr daha eklesinler yarım kilo altın alsinlarEvet ya bide 50 si var neden yani
Bende bunu sordum niye 100 değil de 350
Benim gibi fakir bir insan nereden bilsin altının gramı kaç para, bir de düğünü var bunun675 bin demek
Şimdi hesaplayinca benimkide 100 gr falanmis, birde set işte. Mehirde de çok az istemiştim, bu saflikla şu yaşıma kadar iyi gelmişim benceBana 50 gr taktılar. Benden ucuza giden olmamıştır bence
350' nin telaffuzu daha dolu dolu. 100 çok sıradan ne o öyle şanına yakışmaz
Ben tek gelinim.100 Gr gittim. BedavayaBen ilk gelinim. Kayınailem hep üç çocuğuna da aynı miktarda altın takacağından bahsediyordu. Sonuç: Eltiminki daha fazla.Ama onda eşimin abisinin de katkısı var muhtemelen.
Altını böyle isteyen eşya gelinlik düğün düğün alışverişi ev mesela hangi semtte olucakYani merak ettim neden 350 de durmuşlar bari 150 Gr daha eklesinler yarım kilo altın alsinlar
Ben de doğuluyum pek öyle bir şey yok artık herkesin gücü kadarHerkes altın konusunda konu sahibinin üstüne gitmiş ancak duğu tarafında aileler bu kadar altın istiyor kızlarına. erkek tarafı bunu kabul etmese kızlarının evlenmesine izin vermiyorlar
Annem doğu kökenli olduğu için oradan biliyorum.
Bizimkiler düz 5 tane 10 grlık bilezik. Elime verdiklerinde neye uğradığımı şaşırmıştımŞimdi hesaplayinca benimkide 100 gr falanmis, birde set işte. Mehirde de çok az istemiştim, bu saflikla şu yaşıma kadar iyi gelmişim bence
Kız bilmezler mi çakal gibi biliyorlar tabii ki. İnce ince hesaplamışlardir. Neden 300 değil de 350 ondan zatenAcaba şuan altın fiyatlarından haberleri varmı mi
Nerde yaşıyorlar acaba
Göktaşı yağışı i vardı bir kaç gün öncesi sanırım bunların kafaya düştü
Beyinler iptal
Ev döşemesi varBenim gibi fakir bir insan nereden bilsin altının gramı kaç para, bir de düğünü var bunun.
Oğlum yok ama olsaydı bir kız ondan bunları istese oğlum seni sevmiyor seninle mülk edinmek için evleniyor eğer birgun zorda kalırsa ilk vazgececegi sen olursun derdimAltını böyle isteyen eşya gelinlik düğün düğün alışverişi ev mesela hangi semtte olucak
Gibi gibi dünya şey istemişlerdir sonra anne kuzusu oluyor sevmedi beni oluyor
Ben daha safim. Set met yoktu. Alyans bir de iki mi üç mü ne bilezik vardıBana 50 gr taktılar. Benden ucuza giden olmamıştır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?