Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Ne alakasi var nuran ahh nuran. Benim evlenmem, cocuk sahibi olmam degerimi düşüren bisey değil ki. O cok kiymetli şeyin bi degeri olsaydi ayni eve girmeden bosanmazdin. Kafa yapini degistirmezsen daha cok uzulursun
Ayy şaka yaptım ya.Tabi ki boşanıp düğün yapabilirsin.

cok uzucu gercekten .iki cocuklu sevdigim bir ablam mehiriyle,gelinligiyle yeniden bekar adamla evlendi .kafanizi degistirin gercekten cok cok itici duruyor dogadostupanda yine kibar bir cevpa yazmis
Ben onu eleştirmek için yazmadım.Sadece altın isteyenler böyle tipler olduğu için dedim.Yoksa bende nisan attim ki.

Antep'teki kiraları duysan bu sözünü geri alırdın. İllaki iyidir ama adam niye o kadar altın taksın yahu mesele ev araba ise evlendikten sonra da alabilirler.
Konu sahibinde tam İbrahimli’den ev tutma şartı koşacak bir tip var.

Valla kardeşim evlenirken bırakın annemin karışmasını gelin hanım 350 gr altin istese bir görümce olarak ben bile karışırım altının gramından habarınız var mı sizin şunca hayatınızda kaç gram altını çalışarak yaptınız kenara 100 gr altın koyabildiniz mi efenim sizin aileniz düğününüzde kaç gram altın takacak size biliyor musunuz?

Ben olsam karışmam.Kotu görümce olurum.Abime derim ki git kendin çalış ode.Annemi babamı zora sokma ne yapıyorsan yap derim.

Ayy şaka yaptım ya.Tabi ki boşanıp düğün yapabilirsin.

Ben bozulmadim acikcasi. Insanlarin ne dusundugunu onemsemiyorum. Kadinlar uzerindeki dusuncelerin ve yaptigin sakalarin ucu sanada dokunuyor farkinda degilsin. O bahsettigin "şeyin" hicbir onemi yok bu arada. Bakire olmak ya da ne bileyim cocugunun olmasi insana ekstra bi deger katmiyor ki

Yerine getirilemeyen örf adetler
Bu adamın yerinde olsam sizi bırakırdım altınla değer biçilmez karşıdaki gönlünden ne koparsa onu takar benim çok yakın bir tanıdığım kız istemede resmen pazarlık yaptı oturdu şu altın olacak bu altın olacak pırlantam olacak Trabzon kelepçem olacak oha dedim ya ne pazarlığı şok oldum

Sorulur mu, ya Şahinbey'de oturacak ya da ibrahimli'de

Ben şu anlamda dedim.Hani yazmışlar ya şeyin altından mi diye.Ona istinaden dedim.Kendini parayla satıyormuş gibi.Yanlis anladıysam özür dilerim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…