- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Kardeşim doktorÖğretmenmis iste daha ne istemişler gizz
Sasirdim
Ayy şaka yaptım ya.Tabi ki boşanıp düğün yapabilirsin.Ne alakasi var nuran ahh nuran. Benim evlenmem, cocuk sahibi olmam degerimi düşüren bisey değil ki. O cok kiymetli şeyin bi degeri olsaydi ayni eve girmeden bosanmazdin. Kafa yapini degistirmezsen daha cok uzulursun
Nuran bunu sen mi diyon kız
Sen alsana zamanı ve yaşanmamış saysana yaşadıklarını ve şeyinin her yerinin değeri olsun
PEk hoş bir şaka olmamış sankiAyy şaka yaptım ya.Tabi ki boşanıp düğün yapabilirsin.
Ev döşemesi var
570 bin lik gelin oldu sana 1 1,5 milyonluk
Evlenmiyorlar gençler artık
cok uzucu gercekten .iki cocuklu sevdigim bir ablam mehiriyle,gelinligiyle yeniden bekar adamla evlendi .kafanizi degistirin gercekten cok cok itici duruyorZamanı geriye al ama.Hic evlenmemiş ol ki.Seyinin bir değeri olsun.
350 gram istemiş.100 gram ödeyebiliriz demişler.100 gramı nasıl kabul ettirdiniz? Neler dediniz ailecek? Kendim denemek isterim evlenirken bu taktiği.
Ben onu eleştirmek için yazmadım.Sadece altın isteyenler böyle tipler olduğu için dedim.Yoksa bende nisan attim ki.cok uzucu gercekten .iki cocuklu sevdigim bir ablam mehiriyle,gelinligiyle yeniden bekar adamla evlendi .kafanizi degistirin gercekten cok cok itici duruyordogadostupanda yine kibar bir cevpa yazmis
Konu sahibinde tam İbrahimli’den ev tutma şartı koşacak bir tip var.Antep'teki kiraları duysan bu sözünü geri alırdın.İllaki iyidir ama adam niye o kadar altın taksın yahu mesele ev araba ise evlendikten sonra da alabilirler.
kusura bakmayin seyinin degeri olsunun hic bir anlami yok igrenc otesi bir sey dediniz elestiri degil ama cok yersiz bir lafBen onu eleştirmek için yazmadım.Sadece altın isteyenler böyle tipler olduğu için dedim.Yoksa bende nisan attim ki.
Doğrukusura bakmayin seyinin degeri olsunun hic bir anlami yok igrenc otesi bir sey dediniz elestiri degil ama cok yersiz bir laf
Sorulur mu, ya Şahinbey'de oturacak ya da ibrahimli'de.Konu sahibinde tam İbrahimli’den ev tutma şartı koşacak bir tip var.
Ben olsam karışmam.Kotu görümce olurum.Abime derim ki git kendin çalış ode.Annemi babamı zora sokma ne yapıyorsan yap derim.Valla kardeşim evlenirken bırakın annemin karışmasını gelin hanım 350 gr altin istese bir görümce olarak ben bile karışırımaltının gramından habarınız var mı sizin şunca hayatınızda kaç gram altını çalışarak yaptınız kenara 100 gr altın koyabildiniz mi efenim sizin aileniz düğününüzde kaç gram altın takacak size biliyor musunuz?
Ayy şaka yaptım ya.Tabi ki boşanıp düğün yapabilirsin.
Bu adamın yerinde olsam sizi bırakırdım altınla değer biçilmez karşıdaki gönlünden ne koparsa onu takar benim çok yakın bir tanıdığım kız istemede resmen pazarlık yaptı oturdu şu altın olacak bu altın olacak pırlantam olacak Trabzon kelepçem olacakYerine getirilemeyen örf adetler
Annem duysa keser getirin kıracam ise yaramazi der sizin söylediğiniz sözü de yanına ekler:))Bir şey daha merak ettim. Vajinanız altından mı?
Sorulur mu, ya Şahinbey'de oturacak ya da ibrahimli'de
Ben şu anlamda dedim.Hani yazmışlar ya şeyin altından mi diye.Ona istinaden dedim.Kendini parayla satıyormuş gibi.Yanlis anladıysam özür dilerim yani.Ben bozulmadim acikcasi. Insanlarin ne dusundugunu onemsemiyorum. Kadinlar uzerindeki dusuncelerin ve yaptigin sakalarin ucu sanada dokunuyor farkinda degilsin. O bahsettigin "şeyin" hicbir onemi yok bu arada. Bakire olmak ya da ne bileyim cocugunun olmasi insana ekstra bi deger katmiyor
Ben şu anlamda dedim.Hani yazmışlar ya şeyin altından mi diye.Ona istinaden dedim.Kendini parayla satıyormuş gibi.Yanlis anladıysam özür dilerim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?