Altin mi alayim yoksa ev mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

desperate1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
131
195
303
Mrb, zamaninda cok yanlis bir kararla evim elimden uctu gitti 2 yildir toparlamaya calisiyorum ve 100 bin tl kalan bi param var.Ev ariyorum ama ev fiyatlari ikiye katlandi alinacak gibi degil yani o kadar kredi odeyemem sizce ev almaktan vazgecip bir 5 yil altina mi yonelsem pisman olurmuyum ev alsam daha mi karli olurum bilemiyorum.

100 bin var demek kenarda birikmiş altınınız vs var mı? ev faiz oranları baya dustu çünkü.. 100bin faize yatarsınız 3-5 yılda size baya getirisi olur baya birikir.

Mrb, zamaninda cok yanlis bir kararla evim elimden uctu gitti 2 yildir toparlamaya calisiyorum ve 100 bin tl kalan bi param var.Ev ariyorum ama ev fiyatlari ikiye katlandi alinacak gibi degil yani o kadar kredi odeyemem sizce ev almaktan vazgecip bir 5 yil altina mi yonelsem pisman olurmuyum ev alsam daha mi karli olurum bilemiyorum.
Ev almaya paranız yetmiyorsa yapacak başka birşey var mı ki?...ha bana kalsa 1+1 evlere yönelin derim ama yaşadığınız yerde onlara gücünüz yetiyor mu onu da bilmiyoruz :110:

Ev almaya paranız yetmiyorsa yapacak başka birşey var mı ki?...ha bana kalsa 1+1 evlere yönelin derim ama yaşadığınız yerde onlara gücünüz yetiyor mu onu da bilmiyoruz :110:
1+1 alabilirim kredi cekip uzerine ekleyerek ort 250 bin fiyatlari ama kira getirisi 1200 yani cok kurtarisi yok gibi

Kesinlikle altın al.
Şuan alsan bile ağustos ayında patlama olacak.
Gram altın bu sene 450 lirayla kapatacak.
Seneye yada 2 sene içerisinde hiç borçlanmadan ev sahibi olursun.
Gercekten patlama olacak mıdır.
Altın yapıcam ben yaparım o duser dıyıp vazgecıyorum
Yapsam mı bende?

Bu süreçte evet faiz oranları çok düştü ama ev fiyatları da çok arttı.
Ev almak asla mantıklı değil ki ben hiç bir zaman mantıklı bulmadım ev almayı, arsanız varsa evi kendiniz yaptırın, maliyet yarı yarıya düşer.

Mevduat için faiz oranları çok düşük, akıllı bir yatırım aracı değil şu an için.

Borsa bilginiz varsa borsada değerlendirin.

Altın uzun vadede en iyi yatırım aracı. Yatırım yapıp unutacaksanız kesinlikle altına yönelin.

ben şu an hepsini aynı anda yapan bir insan olarak altın öneriyorum. ben borsayı da kullanıyorum çok iyi para kazanıyorum fakat çok riskli bilmeyen için.

Gercekten patlama olacak mıdır.
Altın yapıcam ben yaparım o duser dıyıp vazgecıyorum
Yapsam mı bende?

Yok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)

Yok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)
ağustostan sonra stabil mi kalır acaba

Açıkçası ev parasi kadar paraniz yoksa ve oturdugunuz ev kendinizin isr ev almak mantiksiz. Alacaginiz ev krediyle zaten size en az yuz bin zarar olacak. O yuzden altin diyorjm ben. Altin alin ve paranizin olduguni kimseye soylemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X