Altin mi alayim yoksa ev mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok mantıklı çünkü millet kredi çekip bu işi yapıyor :KK70:
Ona da heveslendim ya kredi araştırcam şimdi 🤣 ama ne kadar çekmeli ve ne kadar süre beklemeli bilmiyorum yani altını aldım diyelim, kaç ay veya kaç sene o altına dokunmamam gerekir ki kredi çektiğime değsin ? Bir de ne kadarlık kredi çekmeliyim 🤭 bir fikir istesem 💐

Ona da heveslendim ya kredi araştırcam şimdi 🤣 ama ne kadar çekmeli ve ne kadar süre beklemeli bilmiyorum yani altını aldım diyelim, kaç ay veya kaç sene o altına dokunmamam gerekir ki kredi çektiğime değsin ? Bir de ne kadarlık kredi çekmeliyim 🤭 bir fikir istesem 💐

İleriye dönük bir yatırım planın var mı?

Altın alın. Altın inanılmaz bir yükselişte, uzun vadede size kazandırır. Faize yatırsanız hiç bir karınız olmaz, faiz oranları inanılmaz düşük.

Mali müşavir olacağım inşallah :)
Ama yatırım konusunda piyasayı çok takip ediyorum.
Buyrun ?
tesekkur ederim 😊
simdi bizim 220 bin civari edecek bir evimix var bu evimizin 70 bin civari bir kredi odemesi kaldi
bunun disinda suan elimde 13 bin euro ve 40 bin kadar edecek birde altinim var.
ben evimizi satip kredisini kapatip daha merkezi bir yerden elimdeki paralarida vererek baska bir ev almak istiyorum
yada elimdeki paralarla oturdugum muhitte 150 bin liraya falan baska bir daire alabiliyorum bu evin kirasinin getirisi bana maksimum 500 lira olur
sizce elimdeki paralara ve altina hic dokunmamaliyim yoksa yukardaki seceneklerden birinimi tercih etmeliyim

Yani borcun yoksa, kredi de ödeme zorluğu çekmem dersen 30 bin kredi çekerek kısa vadede ödemek koşuluyla,
hepsini altın yapabilirsin.
Seneye en az 60 bin elinde.
Çok teşekkür ederim 💐peki altını internet bankacılığı uygulamasından mı alayım yoksa çeyrek şeklinde gibi kuyumcudan mı 😊

tesekkur ederim 😊
simdi bizim 220 bin civari edecek bir evimix var bu evimizin 70 bin civari bir kredi odemesi kaldi
bunun disinda suan elimde 13 bin euro ve 40 bin kadar edecek birde altinim var.
ben evimizi satip kredisini kapatip daha merkezi bir yerden elimdeki paralarida vererek baska bir ev almak istiyorum
yada elimdeki paralarla oturdugum muhitte 150 bin liraya falan baska bir daire alabiliyorum bu evin kirasinin getirisi bana maksimum 500 lira olur
sizce elimdeki paralara ve altina hic dokunmamaliyim yoksa yukardaki seceneklerden birinimi tercih etmeliyim

Şunu sorayım,
şuan oturduğun eve mi kredi ödüyorsun?
Yoksa ev senin başka bir ev aldın onun mu kredisini ödüyorsun?
Ona göre cevap vereceğim :)

Şunu sorayım,
şuan oturduğun eve mi kredi ödüyorsun?
Yoksa ev senin başka bir ev aldın onun mu kredisini ödüyorsun?
Ona göre cevap vereceğim :)

Şöyle diyeyim o zaman; elimdeki birikime dokunmazdım.
Altın ve euro ciddi bir yatırım. (euroyu sterline çevirebilirsin oda çok kazandırıyor)
Şuan kredi ödüyorken, evi satıp ekstra bir kredi çekerek kendime ev alırdım.
Eğer birikimi de bozarsam onu da ya arsa ya da o bütçe de ev alıp kiraya verirdim.
Ev kredine yardımcı olur.
Benim şahsi fikrim elimdeki yatırımı ikinci bir mülk için bozmak.
:)

Şöyle diyeyim o zaman; elimdeki birikime dokunmazdım.
Altın ve euro ciddi bir yatırım. (euroyu sterline çevirebilirsin oda çok kazandırıyor)
Şuan kredi ödüyorken, evi satıp ekstra bir kredi çekerek kendime ev alırdım.
Eğer birikimi de bozarsam onu da ya arsa ya da o bütçe de ev alıp kiraya verirdim.
Ev kredine yardımcı olur.
Benim şahsi fikrim elimdeki yatırımı ikinci bir mülk için bozmak.
:)
yuksekken bozup ikinci bir ev almak daha mantikli ozaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X