- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
- 333
- Konu Sahibi desperate1
Astrologlar altın diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuksekken bozup ikinci bir ev almak daha mantikli ozaman
Kesinlikle.
Ev olur kiraya verirsin kendi kendini öder.
Araba alırsın, rent a car a verirsin sana fazlasıyla geri döner.
Yazlık alırsın sezon da kiraya verirsin, gelsin paralar.
Yada arsa alırsın müteahithite verirsin misliyle geri alırsın.
Seçim senin :)
YouTube da özgür Demirtaş'ın ev almakla ilgili videosunu izleyin bence. 1200 kira getirisi bişeye yaramaz. Pasif yatırım yapmayın1+1 alabilirim kredi cekip uzerine ekleyerek ort 250 bin fiyatlari ama kira getirisi 1200 yani cok kurtarisi yok gibi
Icinizi karartmak gibi olmasın ama arsasını muteahhite verip kaç yıldır ev bekleyen insanlar tanıyorum.hala ortada ev yok ve resmen ortada kaldılar.
Kiraya ev verip kira alamayan insanlar tanıyorum(kendisi babam olur)üstelik evden de çıkmadılar üstelik faturalar da bize kaldı.
Kiradaki eve gunevip kredi çekme fikri bana pek doğru gelmiyor.
Her fikri degerlendir her ihtimali göz önünde bulundur diye yazıyorum konu sahibi
Rent a car olayı ise ne bileyim araba kazaya karışıp değeri düşebilir
Haberlerde izlediniz mi adam arabayı denize attı
Yani şu zamanda kiraya araba verme fikri bence coook zorr
Fiziki olarak alınıyorsa kasada tutmakta fayda var.Çok teşekkür ederimpeki altını internet bankacılığı uygulamasından mı alayım yoksa çeyrek şeklinde gibi kuyumcudan mı
![]()
Benim orada bahsettiğim arsa yatırımı gidip dağın başından almak değildi zaten. Değerli bir yerden alırsın kapış kapış gider o arsa.
Kendim de kiracıyım daha 1 gün kira aksatmadım. Her önüne gelene kiraya verilmezse evler, gayette kiracılı ev sağlam bir yatırımdır.
Kurumsal rent a car işletmeleri var. Verdiğin arabaya göre aylık kazanç sağlıyorsun. Araba kazaya karışabilir, pert e de çıkabilir. Kasko, sigorta niye var o zaman? Hem merak etmeyin her arabanın bir alıcısı vardır. 5 bin aşağıya verirsin yine satarsın.
Bu arada o kadar olumlu şey yazmışım. Neden hepsine olumsuz bakarak cevap vermişsiniz?
Hayatta her zaman her şey olumlu gitmez.
Ben göz önünde bulundurması gereken şeyleri de ekledim sadece
Evet ev herkese verilmez bizim de kiracimiz çok yakından tanıdığımız insanlardı.demekki iyi tanımamışız:) ki etrafımda da çok gördüm duydum bunu.hem evi darmaduman edip giden hem de kira ödemeyip evden çıkmayan insanları.
Arabaya kasko da yapsanız biliyorsunuz ki araba ağır kazalara karışınca değeri düşüyor.yani ben şu zamanda kiraya vermek için araba almam diyorum benim fikrim bu.
Arsa olayına gelince şehrin göbeğinde bi yerdi.ama ortada ev hâlâ yok
Yani bakınca baya karamsar konuşmuşum evet ama bence farklı bakış acıları ve tecrübeler olmasa bu forumda fikir alışverişinin anlamı kalmazdi
Altının, evin, arsanın değerli olmadığını sizden öğrendim teşekkürler.
Tabiki de herkes kendi fikrini söyler. Benim söylemeye çalıştığım şey, ortada bir para var. Yatırım için de gayet uygun ama nedense hep kötü şeyler yazmışsınız. Halbuki o parayla çok rahat yatırım yapılır. Fiziki altın yapın desem ona da hırsızlar çalarlar yazarsınızo kadar olumsuz düşünmüşsünüz. Ilginç
Bence altın hiç bulaşma krediyeMrb, zamaninda cok yanlis bir kararla evim elimden uctu gitti 2 yildir toparlamaya calisiyorum ve 100 bin tl kalan bi param var.Ev ariyorum ama ev fiyatlari ikiye katlandi alinacak gibi degil yani o kadar kredi odeyemem sizce ev almaktan vazgecip bir 5 yil altina mi yonelsem pisman olurmuyum ev alsam daha mi karli olurum bilemiyorum.
Kurban bayramı öncesi altın bozdurup nakite çevirmemiz gerek sizce ne zaman bozalım ben yeniden 400 seviyesine gelir o günü bekleyeyim diye düşünüyorum ama sizce ?Yok tatlım altın için ağustos ayı rekor aydır.
Hatta geçmiş yıllara dön bak ağustosta hep yüksektir.
Altın asla kaybetmez, şimdiden alırsan kar edersin.
Ama ağustostan sonra sakın bozma :)