sonuna kadar haklısınEş kişisi anlaya bilse bu durumu anlamıyor.
Evde soğuk rüzgarlar esiyor bide bana ailene duyurma diyor.
Bensiz de karar vermiş ben ufak bir yüzük istedim geçenlerde param yok dedi gülsem mi halime bilemiyorum başıma ağrılar girdi.
Bir anne durumu iyi iken neden evladının az miktarına göz diker böyle aklım almıyor.
Başkasının parasıyla yatırım yapanlara bir hayret ediyorum, parasını bu uyanıklara kaptıranlara iki hayret ediyorum. Nasıl o size gelince para yok diyorsa siz de ona diyin. İkisine de razı olmazdım ben.Herkese iyi akşamlar.
Kızlar size danışmak istedim eşim bugün işten geldi annesigil ev alacakmış kendisi ve kardeşi yarı yarıya para verecekmiş.. Ev ilerde ikisine kalacak bu arada kaynanamın evi var ama başka bir yerde bir daha istiyor eş kişisi altın veya arabayı satalım diyor ve kabul etmiş bana sormadan ama bana mantıklı gelmiyor elimizde bi altın ve araba var ve kiraya felan verilmeyecek ev için değer mi sizce eşime ne demeliyim ki araba da çok lazım annemler ben den uzakta ben bir şey desem para yok der annesi deyince hemen tamam demiş bana danışmadan.. Yoruldum artık. Durumları kötü olsa neyse ama değil evleri arabaları altınları var. Ben darlık çekeceğim gibi kaç yıla araba alınır ki sarılınca elde para kalmayacak hiç satılırsa.
Bide geçen aylarda bayıldı evde bir şeyler eksikti eşim tutarı söylemiş.sonuna kadar haklısın
Koy tavrını
O altınlarda ve arabada seminde payın var
Kadın evi varken niye sizin ufacık birikiminize göz dikiyor ki
Açgözlü
Ne garip hayatlar yaşıyorsunuz. Eşimin benim onayım olmadan ortak malımızı satması için bir ütopyanın içinde olmamız lazım. Çalışsanız da çalışmasanız da sizin izniniz olmadan kafasına göre ne evi alıyor? Sizin kendi eviniz var mı? Ayranı yok içmeye...Herkese iyi akşamlar.
Kızlar size danışmak istedim eşim bugün işten geldi annesigil ev alacakmış kendisi ve kardeşi yarı yarıya para verecekmiş.. Ev ilerde ikisine kalacak bu arada kaynanamın evi var ama başka bir yerde bir daha istiyor eş kişisi altın veya arabayı satalım diyor ve kabul etmiş bana sormadan ama bana mantıklı gelmiyor elimizde bi altın ve araba var ve kiraya felan verilmeyecek ev için değer mi sizce eşime ne demeliyim ki araba da çok lazım annemler ben den uzakta ben bir şey desem para yok der annesi deyince hemen tamam demiş bana danışmadan.. Yoruldum artık. Durumları kötü olsa neyse ama değil evleri arabaları altınları var. Ben darlık çekeceğim gibi kaç yıla araba alınır ki sarılınca elde para kalmayacak hiç satılırsa.
Belli zehir gibi, hemen kafalanıyor uçtum akıllı.Annesi çok kıymetli yoksa kafası zehir gibi sanki kadın sokakta kaldı
Herkese iyi akşamlar.
Ayyyy olur mu hiç..Annemler de ev alacak
Parayı ikiye bolelim yarısı sizinkilere yarısı bizimkilere de
Simdi normal sartlarda ben olsam kaynanaminda esiminde burnundan getiririm ben sıkıntiya girecegim ilerisi ne olacak belli degil hic riske girmem arabayi satiyosa satsin ama altinlarini sakin verme bak .burda heoimiz verdik geri gelmedi.ben arrik madiiyatciyim ama altin giderse gitsin cani sagolsun demiyorum altinlarim param cebimde dursun ölüyolarsa olsünler diyorum bak gene aklima geldi yaaa kac gramim gittiHerkese iyi akşamlar.
ona neymiş ?Bide geçen aylarda bayıldı evde bir şeyler eksikti eşim tutarı söylemiş.
13 bin felan bayılmış, ağlamış paraya günah diye eve para harcamak yerine çocuk yapsın demişler yeni öğrendim Rabbim büyük
Kenarda duran altın veya kapıdaki araba para çarçur etmek mi?Bekar kaynım var evli olsaydi anlatiginiz durumu yaşasaydık tereddütsüz ortaklaşa ev alırdım neden mi çünkü,
Ev alıyoruz para çarçur edilmiyor
Ikincisi kaynima ve kayinvalideme sonsuz güvenirim
Üçüncüsü kayinvalidemin böyle daha mutlu olacağına inaniliyorsa buna destek olurum.
Sizin tam olarak neden istemediğinizi ben anlamadım , durumları iyi kendileri yapsınlar mantığı yoksa güven eksikliği mi nedir ?
Cımbız vol 998775363Kenarda duran altın veya kapıdaki araba para çarçur etmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?