Altın vs araba ve kaynana

Şaka olmalı yazdıklarınız

Kuzum araba satarsak bu durumda alamayız biz.
Altın şuan işten çıkma oluyor biliyoruz ki ve kaynanam daha yeni başka bir eve geçti.. Şimdi yeni istiyor ben ise toparlanmak istiyorum 2 yıl beklese, yok diyo
Altın korkunç yükselecek. Bir daha alamazsınız kolay kolay. Araba fiyatları da aldı başını gidiyor. Dımdızlak bırakacaklar sizi. Ölüm ve boşanma durumunda da tek kuruş hakkınız olmayacak o evde bilesiniz. 20 yıl sonra ölecek eş ailesinden kalacak yarım evden de hayır beklemeyin

Kayınvalidesinin mutluluğu için altınıni bozdurup, arabasını satmayan da ben gelinim demesin

Ne gerek varmış ikinci eve yeminle bu tipler gelinleri gıcık etmek için elinden geleni yapıyorlar.Bak bak oğlumuz bizim ağzımıza bakıyor sizin değil demek için yapmıyorsa bende hiçbişey bilmiyorum

Ben de kayınvalidemi çok severim. Ve kendisi benim altınlarımı ve arabamı kendine ev almak için istemeyecek kadar nezih bir insandır.

Evi olmasa kirada zor günler geçirseler alınabilirdi ev. Ama evi varken yeni bir ev asla alınmaz alınmamalı oğullar zengin değilse istenmemeli

Neden kayinvalideme güvenmemin neresi absurd ?
Evi gelinin üstüne versin madem o kadar güvenilecekse insanlara ki ben bunu da doğru bulmam. Dünyanın binbirtürlü halii var. Sıfırı neden tüketsin altınsız arabasız kalsın kadın. Evde de oturamayacakmış. Kirada da sürünecek üstüne

Arabanızı satın diye bi öneride mi bulundum da bu çıkarımı yaptınız?
Benzer durumda olsaydım evi eşimin kardeşiyle beraber alırdım diyen siz değil misiniz?

Konuda ki eş, arabayı satıp altınları bozdurmaya karar vermiş kendi başına. Siz olayi kayinvalideyi mutlu etmeye, güvenmeye getirmişsiniz. Ne alaka?

Konuyu okumadan yorum yazdıysanız bilemeyeceğim tabi.

Ben de kayınvalidemi çok severim. Ve kendisi benim altınlarımı ve arabamı kendine ev almak için istemeyecek kadar nezih bir insandır.
Benim kayinvalidem ister yani o kadar eminsiniz bunu kastettigime ?

konu sahibinin kayınvalidesinin isteklerini konuşmuyormuyduk?kendi evinde otursun ya da geline yakın olmak istiyorsa evini kiraya verip yakından ev tutsun. Ben kiradayken evladım da dahil kimseye 2. Ev almam

Kaynana arabayı satın altınları da verin evin yarı parasına demiş ama
Ama neden böyle dediğini daha dogrusu konu sahibinin neden karşıt oldugunu ben anlamadığım için konu sahibine bu soruyu sordum , hadi kalk arabani sat demedimki kendi kayinvalidem olsa yapardım misal dedim.
Tam anlatamadım heralde yanlış yerlere gitti konu birden
Biri de demiş istemeyecek kadar nezihtir benim kayinvalidem diyor kaynanalar yarışıyor programı sanki , isteyecek duruma gelebilir en yakınlarıyız biz cocuklar , nezih insanların da geçerli nedenleri olabilir , o noktaya neden gelmiş neden istiyor bence mantıklı bi soru sordum ama konu sahibi sen niye karşısın demek yerine kayınvalide sen neden istedin demeliydim sanırım ama kayınvalide açmamış ki konuyu bende konu sahibine sordum konu icinde yazmistir belki ama "ben anlamadim" dedim altini ciziyorum.

Kayınvalidenin evi altını arabası zaten varmış. 2. Evi gelinine yakın olmak için alacakmış yani 2 evde de kayınvalide oturacak. Gelinin tek mal varlığı arabası ve altını kirada oturuyor. Bunları da verince ev alınsın kaynanaya diye dımdızlak kalacak. Arabasız hayat mı olur şu pandemi de. Birikimi olmayan aile mi olur?neden versin. Kaynanası kendi evinde otursun. Ha illa yakına taşınacağım diyorsa evini satıp yakından alsın. Ben sitede hep kaynanaları savınurum ama burda yüzde yüz gelin haklı ve mağdur

Kayınvalideye ev almaya niye karşısınız diye sorarken aslında kayınvalide neden istiyor demek istemiştim orası karıştırdı ortalığı

Vay be kayınvalide ye bak sırf keyiften yani , kayinvalideyi bırak sen nasıl bir anasın diye dikilirdim karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…