altın

alıştırcam yavaş yavaş mecbur uycaz birbirimize

yooooo yooo kesınlıkle katılmıyorum sorumsuzlastırmak ne demek şimdi çok mu sorumluluk sahıbı olmus oluyo eşin hem kendı maaşını alıyo hem senın maasını alıyo kendı isteklerıne gore harcama yapıyo senın çok istedıgın bişeyi almıyo bu sorumluluk sahıbı olmakmı ben çalışmam ama eşim ne istesem imkanımız varsa hiç ertelemez yeterkı imkan olsun asıl eşini eline paraları sayıp sen sorumsuz yapıyosun.......

güzel anlatıyosun gülümsüyo ınsan okuyunca güle güle kullan ama eşin hala bencıl bılıyomusun daha kendı telefonunu yenıleme derdınde.....

Ah şu erkekler ya... kadınların hayatını bu kadar zorlaştırmak zorundalar mı ya. bir dişi her zaman incelik ister,romantizme resmen tapar. erkekler de bunu anlamamak için çabalar. kadınlar kadar hassas varlıklara böyle hoyrat davranmak... insan kabul edemiyor. evliliği deli gibi isteyen erkekler sonra nasıl böyle kabalaşıyor valla anlamıyor insan. Allah herkesin eşle imtihanını kolay kılsın. ama hanımlar şunu hiç unutmamalıyız: erkekler doğru tavırdan anlar. yani erkeğin hangi dilden anladığını iyi tespit etmek gerek gerisi kolay. HAAA şimdi diyeceksiniz bazıları hiç bir şeyden anlamıyor işte o zaman o erkekleri idare eden kadınların önünde saygıyla eğilmek gerek.

gurban etmemmi nie veriyomuşum maaşımı o kendini donatcak benim istediklerimi almicak oyarım vala

sende bundan sonra calısmaya baslarsan kendı paranı kendıne sakla adamın eline verme ..işsizlik maşını bıle vermen cok büyük hata

benim eşimde aksine herseyi almak ister hatta ben engel oluyorum ayagımızı yorganımıza göre uzatalım diye
bende su an işsizlik maaşı alıyorum eşim maasından tüm ödemeleri yapıyor maaşım bende kalıyor yeri geliyor ev için kullanıyorum yada kendim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…