Bide kızlar aklıma geldi , eşimin bozk paraları çıkarıp ortaya bırakma huyu vardır.
Ben bunları toplamaya başladım.
Ayda birazda eklersem bir çeyrek,
eklemezsem gram yapıyorum.
Acil durumlar için.
Tavsiye ederim.
bozukları pantalon fln değişirken bırakıyo kumbarama koydum baktım geri alıyo
bütün sorumluluğun onda olmasıda beni üzüyo bazen sıkıntılı oluyo sabaha kadar uyumuyo çok üzülüyorum ama durumda böyle aslında bizim aile dükkanımız var o yüzden para bnde değil hem annesigilin evi hem bizi evi geçindiriyo üstüne kardeşinin eşim askerdeyken yaptığı borçlar var ama çok şükür sıkıntımız yok dükkanımızın kazancı çok iyi adam milyarlarla oynuyo üstüne benm 400 liraya gözünü dikiyo
çok merak ettim 3 yıllık evlisiniz ve 4 çocuğunuz mu var?
benim eşimdede o huy var tatlım bir sürü bozuk para oluyor
ben biriktirmeyi düşünüyordum ama altın fikri çok iyimiş bu ay başlıyayım bende teşekkürler fikrin için
keşke 4 cocuğum olsaydı 4 kayıbım var düşük yaptım 4kere
keşke 4 cocuğum olsaydı 4 kayıbım var düşük yaptım 4kere
Bak bilezikten olay nereye geldi, vardır herşeyde bir hayır ama
bileziği alsaydı şu durumdan şikayetçi olmazmıydın canım
parayı ona vermemden rahatsızdım ama vermemeye çalıştığım zamanlar istedi ödemem var fln dedi tabiki zor durumda kalmaması içn verdim sıonuçta dükkanda bizim borçta bizim geçenlerde telefon alıyım dedim ne gereği var dedi bi baktım ertesi gün kendine telefon almış bozuldum ama demedim
milyarlarla oynuyorda neden maaşına tenezül ediyor....ne garip..
maaşını alır almaz git kendin al bileziğini...
olmuyormu böyle
parayı ona vermemden rahatsızdım ama vermemeye çalıştığım zamanlar istedi ödemem var fln dedi tabiki zor durumda kalmaması içn verdim sıonuçta dükkanda bizim borçta bizim geçenlerde telefon alıyım dedim ne gereği var dedi bi baktım ertesi gün kendine telefon almış bozuldum ama demedim
şimdi öncelik telefonum çünkü bozuldu ama bundan sonra böyle yapmaya çalışcam iisterse ne derim bilmiyorum sanki benm 400 dükkan kurtarcak ne saçma dimi
Eşinin gerçekten paraya ihtiyacı olmadığından emin misin :26::26::26:
onun için tatsızlık çıkarmak istemedim gerekde yoktu ama ben demedikçe üstüne ekledineden demedin ?
bencede milyarla oynayan bir insan eşinin 400 lirasına neden tenezzül etsin..kazancının çok iyi olduğunu sanmıyorum eşinin...
400 lirayı bile istediğine göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?