Altınlar ve kaynana

Neden altinlar eksik diyemedin , Oblar calinca utanniyorda sen söyliyincemi utanacaksin , böyle böyle basliyorsunuz kendinizi ezdirmeye basta acacaksin agzini ve söyliceksin

Söylemesen ilerde daha neler neler olurda yine söyliyemezsin ..

Keşke sende emanet etmeseymışsın canım ya İnşallah çok almamışlardır

kocan da iş yok şekerim ,daha şimdiden ne malını ne karısını koruyabiliyor.. düğün bitiminde eşinle birlikte altınları sayıp öyle teslim etmeliydin ,boş ver artık giden gitmiş,zehir zıkkım olsun o kaynana denen hırsız insan müsveddesine

Altinlari onlara birakacagina evde biraksan daha guvenilir olurmus.

Biraz uyanik olmak lazim. Kimse benim bir kurusumu bile almadi alamazda..

sorun
anne yanlışlık olmasın düşmüş olabilir mi?
deyin..

Çok ilginç insanlar var cidden. Benim kayınvalidem sağolsun ne emanet etsem eksiksiz verir. Ayrıca bize düğünden sonra takı gönderenleri de getirdi. Bence sen birdaha asla birşeyini teslim etme evinde de açıkta ziynet eşyalarını bırakma derim. Senin düğün takılarına göz diken sayılı emaneti alan diğer eşyalarını gizlice de alabilir. Ve eşinle bu konuyu bir daha kesinlikle konuşma yoksa huzurunuz kaçar.

Ben de iki aylık evliyim
Düğünden sonra altınları esimle birlikte saydik ve not aldık ne kadar ne olduğunu

Altınları bazanin altındaki bavula koyup asma kilitle kitledim
Ve orda kalan bütün esyalarima işaret koydum karistirilip karistirilmadigini anlamak için

Giderken eşime de söyledim
Eşyalara işaret koydum haberin olsun dedim
O da iyi yapmissin dedi
Çünkü kendi de biliyor onların evinde herkesin her şeyi elledigini

Benim KV de bize ulaştırması için verilen altınları almış hic haberimiz yok
Düğüne gelemeyen bir akraba esimi arayıp hediyeni gönderdik dediginde anladik

keşke altınların yerini yazmasaydınız :)

Allah gozlerini doyursun ne diyelim. Az da deyil caldiklari aslinda.

Keske anne iste 20 ceyregimi ve su kadar bileZigimi sana emanet ediyorum deseydin. Kocan da gayet biliyordur caldiklarini da simdi ailesini kotu gostermemek icin kestirip atmistir.

ya yapılan hoş bir şey değil de en nihayetinde 5 tane küçük altın.
bence konu sahibi eşiniz için bu konuyu kapatmalısınız.
bir daha emanet vermezsiniz bir şeyinizi olur biter.
bu şekilde eşiniz ve sizden fazla üzülen olmayacak, evliliğin ilk aylarını böyle şeylerle ziyan etmeyin derim ben.

yok iyi taktikmiş de, herkes öğrenmesin değil mi :)

Aynen ya ben hiç böyle düşünmemiştim :)

Malın mi var derdin var
Sattik hepsini rahatladim demişti bir arkadas

Ben henüz satmaya kiyamiyorum

KINA gecesinden sonra düğün için eşimin memleketine geldik ..Meğerse kınadan sonra eşimin akrabaları hediyeyi eşimin annesine vermiş ! düğünde bizim adımıza takın biz gelemiyicez Demişler 10 civarı çeyrek ,2-3 civarı yarım ve bir miktar para ...
eşimin annesi babası ve eşim bunu benden saklamış düğün oldu düğünden toplanan altınlarımı da aldım gittim Balayına bide laf etmişler!! Altınlar bizimdi diye !
ayrıca benden sakladıkları altınları da bende düğünden aylar sonra öğrendim,eşimle kavga ettim kp ve Kv sorduğumda kp evet aldık bizim hakkımız dedi Kv inkar etti bende eşime Dedim ki haram zıkkım olsun ..sende deseydin açıp altınlara baktınız herhalde düşürmüşsünüz altınlarım eksik diye

mrb kk uyeleri cok üzgünüm konuyu dogru yere mi actım bilmiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var. herseye karısan kayınvalide ve anneci bi erkekle nasıl baş edilir

Baş edilemiyor maalesef yada kocaaamaaann bi yürek olması gerekiyoo herşeyi kaldırabilmek için

kaldıramıyorum artık nişanlıyım ve düğüne az kaldı esyalar kendı ıstedegı gıbı alıncak ne karar verıcegımı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…