- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Madem işe girmişsin toparlamışsınızdır biraz al kasa kiralaEşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Altınlarınızı alın 1 ay iyi saklayın sonra kasaya koyarsınız.Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
bence alin malına sahip çık komşunu hırsız etme. günümüzde neler neler oluyor yanlış anlaşılacak durumda olmaz zaten gidiyorsunuz dersiniz. ama boş eve bırakmayin derimEşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
Haklısınız istiyeyım altınlarıbence alin malına sahip çık komşunu hırsız etme. günümüzde neler neler oluyor yanlış anlaşılacak durumda olmaz zaten gidiyorsunuz dersiniz. ama boş eve bırakmayin derim
Dimi en az 2 hafta boşAltınlarınızı alın 1 ay iyi saklayın sonra kasaya koyarsınız.
Kvnizin evi boş kalıyormuş daha tehlikeli.
Haklısınız istiyeyım altınları
en mantıklısı o hem ev boş hemde bu devirde kimse kimseye güvenmiyor. ve gerçektende ortam çok bozukHaklısınız istiyeyım altınları
Bu hafta istiyecegim hepsınıHırsız kv nin evine giremiyor mu ?
Alın tabiki baştan vermeniz hata.
Arkadaşım alma çalınırsa sana kızarlar dıyoren mantıklısı o hem ev boş hemde bu devirde kimse kimseye güvenmiyor. ve gerçektende ortam çok bozuk
Bu ayda belkı atabılırım. Eşime söylıycem bakalımAl tabii ki.
İster kasa kirala ister eve kasa al.
Kendi malına sahip çık yeter ki.
alıp eve bırakmayin kasaya koyun bankaya yatırın. ama para isleri her zaman sıkıntı ben olsam ne yapar ne eder kasa işini ayarlardımArkadaşım alma çalınırsa sana kızarlar dıyor
Aynen canim sende evde ilk akla gelecek yerlere koyma bilezik filan varsa takın.Dimi en az 2 hafta boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?