• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınları alayım mı sizce?

Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.

Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Al banakaya koy ..hırsız girmesede kimseye güvenme..kaynına bile

Aldım hepsini. Acaba banka kasası güvenli midir. Nette olumsuz şeyler okudum. Altın hesabı mı açsam kararsız kaldım.
Banka kasasında bir sıkıntı yasamazsiniz ama altın hesabı daha mantıklı sanki. Fakat oradan kullanırız, altın olarak durursa dokunmayiz derseniz bankaya koyun. Hesapta olunca ucundan harcanma ihtimali de var

Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.

Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Bence alın sizde kalsın

Güncelleme, altınları kasaya attım. Bilezikleri falan kuyumcuya tarttırdım.Altınlar hesapladıgımdan daha fazla degerdeymiş.Kv ye kasaya attıgımı söyledim.Bozuldu ama umrumda degil.

Aklıma takılan bankaya sordugumda çalınma, deprem, afet olaylarında içinde ne oldugunu bilmedikleri için herhangi bir ödeme yapıyorlarmış. Acaba ileride altın hesabına mı atsam hepsini?

Back
X