• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınları alayım mı sizce?

Arkadaşım alma çalınırsa sana kızarlar dıyor
Kendi malınızı kaybettiğiniz için kim niye size kızıyor? Kv ye veya anneye altın bırakmayı mantıklı bulmuyorum. Alırken de trip yaparlar şimdi hiç bunlara bir daha girmeyin

Gerekirse altınlardan bozdur kasa kirala. Kvde veya kendi evinde durmasından kat kat kat kat iyidir.
Kv ye sımdı alacagımı söyledım. Dıyorkı bızım ev ana cadde üzerinde buraya hırsız gırmez, guvenlı falan dedi. Bende dedım ben üzerine ekleme yapacagım. Evde tutmak ıstemıyorum dedım. Eşim gidince direk söyliycem alsın. Ben üzerine ceyrek ekleyeceğim.Ben sürekli gıdıp onun elıne ceyrek mı vercem

Kendi malınızı kaybettiğiniz için kim niye size kızıyor? Kv ye veya anneye altın bırakmayı mantıklı bulmuyorum. Alırken de trip yaparlar şimdi hiç bunlara bir daha girmeyin
Yok yok bu son. Zaten burası güvenli diyor.Ben üzerine ekleme yapacagim artık, evde içim rahat degil dedim. Zaten o evde çalınırsa eşimle kavga ederız. Ben basındn beri atma taraftarıyım. O hep para yok dıye erteledı

Sorman hata, al tabi.
Söyledim az önce, altınları kasaya atacagımı. Ee kasaya para mı vereceksınız. Bu ev cok guvenlı diyor. Evı cadde üzerindeymıste hırsız gırmezmıs. Hırsız her zaman yabancı oluyor sanki. Ben dedım üzerine ekleme yapacagım, içim rahat degil evde dedim.Zaten eşim oraya gittigi an isteticem.

Kv ye sımdı alacagımı söyledım. Dıyorkı bızım ev ana cadde üzerinde buraya hırsız gırmez, guvenlı falan dedi. Bende dedım ben üzerine ekleme yapacagım. Evde tutmak ıstemıyorum dedım. Eşim gidince direk söyliycem alsın. Ben üzerine ceyrek ekleyeceğim.Ben sürekli gıdıp onun elıne ceyrek mı vercem
Evet zaten mesele bu tüm birikiminizin onlarda toplanması kv ne kadar mutlu olurdu çeyrekleri ona verseniz

Kasa tutmanız iyi olur. Artık hırsızlar dedektörle arıyorlarmış diyorlar. Kv bunu söyleyin

Evet zaten mesele bu tüm birikiminizin onlarda toplanması kv ne kadar mutlu olurdu çeyrekleri ona verseniz
Olmaz mıydı tabiki olurdu. Neden vereyim enayimiyim. Benım tarafımdan gelen ceyrekler ve taktıkları tüm bilezikler onlarda. Ben bu şekilde rahatsızım. Artık yavas yavas bırıkım yapacagım. Her ay aılesının elıne mı saycam ceyreği.Onlar kendı parasını evde tutsun ben guvenmıyorum. Evlerı süreklı kalabalık. Gıren cıkan var

Olmaz mıydı tabiki olurdu. Neden vereyim enayimiyim. Benım tarafımdan gelen ceyrekler ve taktıkları tüm bilezikler onlarda. Ben bu şekilde rahatsızım. Artık yavas yavas bırıkım yapacagım. Her ay aılesının elıne mı saycam ceyreği.Onlar kendı parasını evde tutsun ben guvenmıyorum. Evlerı süreklı kalabalık. Gıren cıkan var
En başta hata yapmışsınız 500 lira birşey gerekirse içinden ödeyin kendi adınıza yatırın

Söyledim az önce, altınları kasaya atacagımı. Ee kasaya para mı vereceksınız. Bu ev cok guvenlı diyor. Evı cadde üzerindeymıste hırsız gırmezmıs. Hırsız her zaman yabancı oluyor sanki. Ben dedım üzerine ekleme yapacagım, içim rahat degil evde dedim.Zaten eşim oraya gittigi an isteticem.

Onlar benim dilediğim zaman alırım deseydin.
Ben olsam en başından vermezdim.
Sonra kendinin malı gibi sahipleniyor, geri vermek istemiyor.

Siz ana kuzusuyla evli üye değil miydiniz:dondurma:

ben derim ki baktınız eş getirmiyor annesinden isteyemedi, siz çatkapı gidin eee KV tatile çıkmadan önce altınları alayım yeni tuttğum ksaya koyayım dersiniz. ık mık ederse de ev boş olacak ben de kasa tuttum parasını verdim bile haydi cano dersiniz.

Onlar benim dilediğim zaman alırım deseydin.
Ben olsam en başından vermezdim.
Sonra kendinin malı gibi sahipleniyor, geri vermek istemiyor.
Evet yaa.Eşim oraya gitsin direk aldıracagım. Hatta yarın gönderecegim eşimi. Gitsin alsın. Keşke vermeseydim gerçekten pişmanım.Lafa gelince hırsıza kapı mı dayanır diyorlar, kendilerine gelince ise evimiz çok güvenli. Banka diye birşey var.Eşim gelsin zaten direk gitmesini söyliyecegim. Verirken böyle yapacagini bilsem vermezdim. Uzatırsa söylerim ama böyle yapacagını bilsem vermezdim, evde tutardım diye.Ben her ay gidip eline mi saycam çeyrek. Zaten eşime diyorum o evde çalınırsa seninle büyük kavga ederiz. Bugün gelsin söyliyecegim. Gitsin alsın.

Back
X