• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınları alayım mı sizce?

Al evinde sakla altının cok galiba. Kaynin eve birini vs getirir ne olur ne olmaz benim kimseye güvenim kalmadı şu hayatta.. kendin sakla
Getirmez mi getiriyor. Zaten evde de çok duran bi insan degil. Haftada 1 2gece ugrar. En az 30 bin vardır altın. Sayısını bile tam bilmiyorum. 1 sene önce 30bin civarıydı. Ama altın pahalandı.Evlerıne akraba komsu h erkes gırıp cıkıyor. Bunlar o yapmaz bu yapmaz dıyor. Ben de guvenmıyorum

Al evinde sakla altının cok galiba. Kaynin eve birini vs getirir ne olur ne olmaz benim kimseye güvenim kalmadı şu hayatta.. kendin sakla
Dügüne gidecegim takacagım bilezikleri falan derim olmazsa.Eşim senin vermeme gibi şansı yok dedı. Bakalım görcez. Böyle mırın kırın etti bidaha bısey bırakmam ona

Getirmez mi getiriyor. Zaten evde de çok duran bi insan degil. Haftada 1 2gece ugrar. En az 30 bin vardır altın. Sayısını bile tam bilmiyorum. 1 sene önce 30bin civarıydı. Ama altın pahalandı.Evlerıne akraba komsu h erkes gırıp cıkıyor. Bunlar o yapmaz bu yapmaz dıyor. Ben de guvenmıyorum
Insanin aklına şeytan girdimi en melegi bile canavar oluyor. Seytanda bir zamanlar meleklerin basi idi

Yok yok. Eşime dedim ki annen mırın kırın etti dedim.O da altınlar senin vermeme gibi şansı yok dedi.Yaa aslında bundada konu acmıycaktım. Dün arkadaş dediki, alma bosver, kasaya atacagında al, senın evde calınırsa sen suclu olursun dedı. Bi kafama yattı ama içim cidden rahat degil böyle
hayır almalısın. Yarın ne olacağı belli değil. Bugün iyisin yarın kötü olursan ne olacak?

Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.

Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?

Alın bence

ev uzak degilse git kendin al , bakalim ortaya cikarabilecekler mi şak diye . yada en azindan gormek istiyorum 2 3 tanesibi simdi alip takicam de .bakalim duruyo mu . esini gonderirsen eksikse yerine sahtesini falan koyabilirler

Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.

Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Bence de al bunlar canım kimseye güven olmaz benim bendeydi ilk evlendigimde ailem biraz uzak onlara giderken takamazdim çünkü hırsız falan tehlikeye atamam kendimi kayinpederim alıp kuyumcu tanıdık kasasına koymayi tercih etti koyalım mı dedi izin verdim geldiğim gibi kuyumcudan alıp bankada kasa kiraladim bu arada iyiki yapmışım çünkü biz anlasamadik ayrılma derecesine geldik altınları çoğu kes kayın pederim eşim asla değil kayinpederim istiyordu vermedim devlet kadına veriyordu zaten

sizin kesenizi kontrol altında tutuyor aslında. Ciddi bir sorumluluk aldığının farkında değil .
Yarın eksik-gedik çıktı, ya siz unuttunuz ya yanlış sayıldı, ya içinden habersiz alındı.
Sahip çıkamadığınız için yine siz suçlu olursunuz, kime hesap sorabilirsiniz.
Kendi annem olsa bu kadar uzun süre kabul etmezdi eminim.

bilezik ziynet takmıyorsanız, altın hesap açın. Ücretsiz, hesap işletimi filan yok.
Gram hesabı, maaş aldın mı hesaptan üzerine gram olarak koyarsınız.
fiziki kasadan daha mantıklı, kasaya her ay atmak filan nasıl oluyor bilmiyorum..
ben altın hesabı açtım çocuğum için kullanıyorum,
eşiniz de altın hesap açabilir, bir araştırın derim.

F Fight4freedom1

sizin kesenizi kontrol altında tutuyor aslında. Ciddi bir sorumluluk aldığının farkında değil .
Yarın eksik-gedik çıktı, ya siz unuttunuz ya yanlış sayıldı, ya içinden habersiz alındı.
Sahip çıkamadığınız için yine siz suçlu olursunuz, kime hesap sorabilirsiniz.
Kendi annem olsa bu kadar uzun süre kabul etmezdi eminim.

bilezik ziynet takmıyorsanız, altın hesap açın. Ücretsiz, hesap işletimi filan yok.
Gram hesabı, maaş aldın mı hesaptan üzerine gram olarak koyarsınız.
fiziki kasadan daha mantıklı, kasaya her ay atmak filan nasıl oluyor bilmiyorum..
ben altın hesabı açtım çocuğum için kullanıyorum,
eşiniz de altın hesap açabilir, bir araştırın derim.

F Fight4freedom1
Altın hesabı var. Orda gram var. Bunları bozmak istemiyorum. Benım şaşırdığım neden vermek istemedi. Dırek ıstedıgın zaman gel al demesını beklerdim.

Her ay degılde 2 3 ayda bi atarım kasaya altın

Back
X