- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Bunu bilmiyordum ben. Cok sagolunElbette alin. Daha once yazildi mi bilmiyorum, kasa ucretini kredi kartiyla da odeyebilirsiniz. Bu size 1 ay zaman kazandirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bilmiyordum ben. Cok sagolunElbette alin. Daha once yazildi mi bilmiyorum, kasa ucretini kredi kartiyla da odeyebilirsiniz. Bu size 1 ay zaman kazandirir.
Allah korusun. Hepsi sayılı yazdım.Eksik çıkarsa gerçekten güvenim gider ve söylerim eksik diye.İçimde bir ses o altınlar yok diyor en azından bir kısmı yok hiç yanılmam
Annesi kasaya para vermeyeyim diye diretti.Onların ev güvenliymiş. Hayır vercem de geç işte neden uzatıyorsun. Bozuldu resmen.Alırken zor alacagız gibi hissediyorum. Keşke vermeseydim. Pişman oldumAltınlarını iste ve bi daha teslim etme ne malum daha sonra verecekleri üstüne yatmıyacaklari![]()
Annesi kasaya para vermeyeyim diye diretti.Onların ev güvenliymiş. Hayır vercem de geç işte neden uzatıyorsun. Bozuldu resmen.Alırken zor alacagız gibi hissediyorum. Keşke vermeseydim. Pişman oldum
Bıraktıgım için o kadar pişmanım ki. Eşime zaten annen mırın kırın yaptı dedim.Eşimde senin altınlar, vermeme gibi şansı yok dedi. Zaten eşimi göndereceğim. Yarın ugrarız belki, birlikte isteriz. Vermezse artık bidaha konuşmam. Kendi oglununa ve bana ait. Ayrıca durumları ciddi şekilde iyi.Bankada birikimleri falan var. Benim altınlara tenezzül etmez herhaldeçalışıyorsun anladığım kadarıyla, kazanç senin para senin. Koca senin. Ne demek kasaya para vermeyin?
Bu onun karar vereceği bir durum değil.
Kv bu şekilde bahane üretmesi çok garip.
İnadına kasaya para vermekten vazgeçtim, harcayacağım, araba alacağım diyeceksin.
Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum ama insanlarla birlik olun, birlikte olun, ama güven duygunuzu her zaman sorgulayın.
İşte bu yüzden 'kadınların çalışması' taraftarıyım her zaman.
Gerçi çalışsan da paranın, harcamanın hesabını yapıyorlar ama en azından umursamıyorsun.
Ben işe girdim ya maaşımı bile söylemedim.Evime giren çıkan kimseyi ilgilendirmiyor. O tahmin ediyor, şu kadar girse şu gitse şu kalır gibisine.Ben zaten kendi adıma atacagım tüm altınları. Eşim yumşak yüzlü. Kardeşine anne babasına hayır diyemez. Bunların ilerde miras muabbeti olacak.Dayısı falan bizden isteyebilir.O yüz var onlarda. Ben o yüzden kendi adıma atıp kafam rahat etsin istiyorum. Eşim kıyamaz çünkü. Verir falan.çalışıyorsun anladığım kadarıyla, kazanç senin para senin. Koca senin. Ne demek kasaya para vermeyin?
Bu onun karar vereceği bir durum değil.
Kv bu şekilde bahane üretmesi çok garip.
İnadına kasaya para vermekten vazgeçtim, harcayacağım, araba alacağım diyeceksin.
Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum ama insanlarla birlik olun, birlikte olun, ama güven duygunuzu her zaman sorgulayın.
İşte bu yüzden 'kadınların çalışması' taraftarıyım her zaman.
Gerçi çalışsan da paranın, harcamanın hesabını yapıyorlar ama en azından umursamıyorsun.
İnşallah ben yanılirim bebeğim ama durmuyor onlar gör bak eksiksiz veremeyecekBen işe girdim ya maaşımı bile söylemedim.Evime giren çıkan kimseyi ilgilendirmiyor. O tahmin ediyor, şu kadar girse şu gitse şu kalır gibisine.Ben zaten kendi adıma atacagım tüm altınları. Eşim yumşak yüzlü. Kardeşine anne babasına hayır diyemez. Bunların ilerde miras muabbeti olacak.Dayısı falan bizden isteyebilir.O yüz var onlarda. Ben o yüzden kendi adıma atıp kafam rahat etsin istiyorum. Eşim kıyamaz çünkü. Verir falan.
Kardeşi işsiz.Araba bulmuşlar. Onu kankisi ile 50 bine alıp daha yüksege satacaklarmış.Ee bu adamda para yok. P yüzden en iyisi almak.Nolur nolmaz.Yarın bi gün kaynım evlenecek. Kız tarafı zengin. Ona takmak için bendeki bilezikleri borç olarak isteyebilirler.Ben hayır derim direk ama eşim verir.
Peki eksik çıksa nasıl tepki göstermek gerek?İnşallah ben yanılirim bebeğim ama durmuyor onlar gör bak eksiksiz veremeyecek
Güvenmiştim annesine. O zaman istediginizde alırsınız demişti. Sayıp bıraktık. Bakalım yarın uğrarsak istetirim eşime. Ailesine kasa tuttum diycem. Yarında bırakacagım altınları diycem. Zaten ık mık yaparlarsa eşimle aram bozulacak. 40bine yakın az da degilAltınlarını neden kv emanet ediyorsunuz ben o kısmı hiç anlamam. Okadar altına bankada bir kasa kiralamak nekadar zor geliyor. Yıllık 1000 lira bile tutmuyor kasa. Altının sigortası gibi düşünün kasayı. Araba alıp sigortasız kullanırmısınız? Veya arabayı aldım ama ben kaza yaparım al sende dursun dermisiniz kv deye? Altın olunca niye bukadar rahat davranıyor bazısı hiç anlamadım anlamicamda.
Peki eksik çıksa nasıl tepki göstermek gerek?
Bakalım vercek inşallah. Eşime tembıh etmıstım, annesıne kasa tutugumu söylemiş. Bende kasa tuttum, anahtar verdıler, gidip bırakmam lazım diycem. Sakin kalacagım. Kız kardesım evlenecek benim. Ona da tembıh etcem, kvsıne falan bırakmasın.fazla dolduruşa gelmeyin burda, sakin kalın.
zaten bunca zaman 'alın altınlarınızı' dememeleri bile mantıklı değil.
Çok sagolun. Yatak odasından farklı bir yere koyacagım. Zaten bu ayda atabılırım bankaya. Baktımda cok pahalı degıl fıyatlarAlın altınlarınızı ve asla yatak odasında saklamayın. Evime giren hırsız sadece yatak odasını tarumar etmişti. Yastıkları sökmüş ütü masasınnın kılıfını cıkarmış tum kıyafetlerımı dıdık dıdık etmiş yatak ve halı da dahil hiçbir şey yerinde değildi. Bilginiz olsun.
Saçmaladık bosuna bozdurmayalım dıye. Bıdaha yapamayız dıye. Keske bozdursaydımneden iki üç altın bozup kasayı tutmadiniz, ise girmeyi falan beklediniz onu anlamadım ben.
Saçmaladık bosuna bozdurmayalım dıye. Bıdaha yapamayız dıye. Keske bozdursaydım