• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınları alayım mı sizce?

Bende ise gittiğim için altınlarım kayinvalidem de yazlığa gidiyor götürüyor genelde eşimin kardeşi evde olduğundan onda kalması daha güvenli kayinvalideniz gelene kadar alın sonra verin yine onun içinde büyük sorumluluk aslında banka kasası en güvenlisi ama ondada yıllık para oduyorsunuz

Bir cok uye yazmis tekrar edicem ama keske bastan vermeseydiniz.

Bizim bir tanidik cok guvendikleri bir dostlarinda onlarin israri uzerine yatili kaliyorlar. O gece de ne hikmetse altinlar caliniyor evin kuytu kosesinden. Ev sahipleri bizimkilere dava acip polislerde surunduruyolar altinlarimizi caldilar diye. Buyuk ihtimalle evden aileden birileri aldi o gece ve hersey planliydi suc bizimkilere kaldi. Bu zamanda her sey olabiliyor. Siz altinlarinizi birakmayin kasaya atin.

Bence hemen kasa kiralayın aynısı başıma geldi. kayınvalidemde duruyordu takılar tatile gittiler ev boş kaldı hırsız girdi eve neyseki altınları bulamamışlar çok şükür hemen kasa kiraladım çok büyük risk evde tutmak.

Bir cok uye yazmis tekrar edicem ama keske bastan vermeseydiniz.

Bizim bir tanidik cok guvendikleri bir dostlarinda onlarin israri uzerine yatili kaliyorlar. O gece de ne hikmetse altinlar caliniyor evin kuytu kosesinden. Ev sahipleri bizimkilere dava acip polislerde surunduruyolar altinlarimizi caldilar diye. Buyuk ihtimalle evden aileden birileri aldi o gece ve hersey planliydi suc bizimkilere kaldi. Bu zamanda her sey olabiliyor. Siz altinlarinizi birakmayin kasaya atin.
Yok yok eşim oraya bu hafta gidecek zaten. İstetecegim ona. Hele bi getirmesin altınları. Vala evde kavga çıkar. Hesapladim da 40bin rahat vardır. Az para degil yani

Elbette alin. Daha once yazildi mi bilmiyorum, kasa ucretini kredi kartiyla da odeyebilirsiniz. Bu size 1 ay zaman kazandirir.

baştan vermeniz bile iyi olmadıı onlara girmezmiki hırsız allah muhafazaa
bence all altınlarıınıı kasa ya koy

Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.

Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Yani sizin yerinizde olsam kasa yerine satıp altına yatırırım. Bankada öyle saklarım.

Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.

Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Bence al altınlarını altın konusunda kimseye guvenme

Back
X