- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
He o iki anlam farklı. Kocam bana altın yaptı olayı komik tabi. Ama bileğe göre ölçüye göre altın yaptırmak, bu manada kullanılır bizde :)))Ahaha valla o yapmak lafına ben de gıcığım. Yaptırmak anlamında kullanmıyorlar ki, kocam altınımı yaptı diyorlar direkt. Satın almak anlamında yani ama komik bir deyim. Öyle model seçip yaptırmak değil yani olay. Benim gözümde laboratuvara girip altın yapan tipler canlanıyor.
Tam okumamSaldırdılar? Ne kadar ayıp, güzel güzel yorum yapmıştım oysaki. Neyse siz okumayın benim yorumumu. Nasıl biliyorsanız öyle yapın.
Bunu yazmışsın buraya da komiksin. Altınlarımı yaptı denmez ayrıca altınlarımı aldı denir. Neyse , sana niye takıldıysam.Gercekten oyle haklısınız bencede
Bende anlamadım niye takıldıysan takılmak ne demek...Bunu yazmışsın buraya da komiksin. Altınlarımı yaptı denmez ayrıca altınlarımı aldı denir. Neyse , sana niye takıldıysam.
Tuhh sana terbiyesiz. Belki alacak durumum yok evet yaziklar olsun bide alay ediyorsun. Allah sana daha cok versin gözün doysun.Benim elımdekılerını degıl kendine bir tane alacak durumun bile yok galiba maddelerinle mutluluklar sekerim
Adet mi , böyle adetin amacı ne olabilir hava atmaktan başka. Az kendin düşün görüyorum öylelerini karnı aç ama altınları takmış orasına burasına saçma şeyler bana göre neden ısrarla senin takını hoş görmemi bekliyorsun ki. Ne yaparsan yap aaa.. gülmemi de engelleyemezsiniz ya..Gül canım Dıger yprumlarıds bir oku sonra yazarsın. Adet takip takistirmak varmı ıyce oku ama
Benim kollarimda bizlezik yok evet ama altin gibi evlatlarim var ve Allaha sumur senin edindigin dertler gbi derdim yok.Benim elımdekılerını degıl kendine bir tane alacak durumun bile yok galiba maddelerinle mutluluklar sekerim
Canım lafı sen soyledın terbiyesiz ne demek dogru konus yazdıklarını oku onceTuhh sana terbiyesiz. Belki alacak durumum yok evet yaziklar olsun bide alay ediyorsun. Allah sana daha cok versin gözün doysun.
Allah saglık sıhhat versin gozunu doyursun demek terbiyesizlik degıl mi Allah dert vermesin.Benim kollarimda bizlezik yok evet ama altin gibi evlatlarim var ve Allaha sumur senin edindigin dertler gbi derdim yok.
Ben gulmenızı engellemiyorum gulun ne guzel guldurebıldıysekAdet mi , böyle adetin amacı ne olabilir hava atmaktan başka. Az kendin düşün görüyorum öylelerini karnı aç ama altınları takmış orasına burasına saçma şeyler bana göre neden ısrarla senin takını hoş görmemi bekliyorsun ki. Ne yaparsan yap aaa.. gülmemi de engelleyemezsiniz ya..
Hemde baya zor o yuzden vermedim. CanımVerme bence geri almak çok zor :)
Evet konuyu da hava atmak için açtığınız belli olmuş. Ne kadar kötü kalplisiniz.Benim elımdekılerını degıl kendine bir tane alacak durumun bile yok galiba maddelerinle mutluluklar sekerim
Ya pardon arkadas o kadar laf saydı bende ona karsılık soyledım sız bunu mu anladınızEvet konuyu da hava atmak için açtığınız belli olmuş. Ne kadar kötü kalplisiniz.
Kimi guldu kimi dogru yaz dedi bilmem ne siz benim yazdığıma taktınız helal olsunEvet konuyu da hava atmak için açtığınız belli olmuş. Ne kadar kötü kalplisiniz.
neden dalga gece gergi duydunuz aceba oyle bisey mı varmıs bende hic duymadım bilgiler supermışBen bişey sorucam
Aynı kola birden fazla bilezik takınca zamanla gramajdan düşüyor ya sürtünmeden kaynaklı
O 1 aylık süre sonunda da oldu mu öyle bişey
Yok be ne dalgasıneden dalga gece gergi duydunuz aceba oyle bisey mı varmıs bende hic duymadım bilgiler supermış
Olabilir belkide ben bilmiyorum oyle mı oluyormuş suan o kadar uzerıne geldiler anlam veremedimYok be ne dalgası
Ciddi ciddi sordum
Konu kavgaya döndü diye havadan nem mi kaptınız ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?