Altınlarım dert oldu millete

He o iki anlam farklı. Kocam bana altın yaptı olayı komik tabi. Ama bileğe göre ölçüye göre altın yaptırmak, bu manada kullanılır bizde :)))

Saolun arkadaslar yardımcı oldugunuz icin hepinizden Allah razı olsun. Konuma olan ilgi icin ayriyeten tesekkurler. Allah baska dert vermesin. Derdi olanda Rabbım yardım etsin. Benımkı nacizane fikir almaktı. Tesekkurler

Bunu yazmışsın buraya da komiksin. Altınlarımı yaptı denmez ayrıca altınlarımı aldı denir. Neyse , sana niye takıldıysam.
Bende anlamadım niye takıldıysan takılmak ne demek...

Benim elımdekılerını degıl kendine bir tane alacak durumun bile yok galiba maddelerinle mutluluklar sekerim
Tuhh sana terbiyesiz. Belki alacak durumum yok evet yaziklar olsun bide alay ediyorsun. Allah sana daha cok versin gözün doysun.

Gül canım Dıger yprumlarıds bir oku sonra yazarsın. Adet takip takistirmak varmı ıyce oku ama
Adet mi , böyle adetin amacı ne olabilir hava atmaktan başka. Az kendin düşün görüyorum öylelerini karnı aç ama altınları takmış orasına burasına saçma şeyler bana göre neden ısrarla senin takını hoş görmemi bekliyorsun ki. Ne yaparsan yap aaa.. gülmemi de engelleyemezsiniz ya..

Benim elımdekılerını degıl kendine bir tane alacak durumun bile yok galiba maddelerinle mutluluklar sekerim
Benim kollarimda bizlezik yok evet ama altin gibi evlatlarim var ve Allaha sumur senin edindigin dertler gbi derdim yok.

Tuhh sana terbiyesiz. Belki alacak durumum yok evet yaziklar olsun bide alay ediyorsun. Allah sana daha cok versin gözün doysun.
Canım lafı sen soyledın terbiyesiz ne demek dogru konus yazdıklarını oku once

Benim kollarimda bizlezik yok evet ama altin gibi evlatlarim var ve Allaha sumur senin edindigin dertler gbi derdim yok.
Allah saglık sıhhat versin gozunu doyursun demek terbiyesizlik degıl mi Allah dert vermesin.

Ben gulmenızı engellemiyorum gulun ne guzel guldurebıldıysek

Ben bişey sorucam
Aynı kola birden fazla bilezik takınca zamanla gramajdan düşüyor ya sürtünmeden kaynaklı
O 1 aylık süre sonunda da oldu mu öyle bişey

Evet konuyu da hava atmak için açtığınız belli olmuş. Ne kadar kötü kalplisiniz.
Kimi guldu kimi dogru yaz dedi bilmem ne siz benim yazdığıma taktınız helal olsun

Ben bişey sorucam
Aynı kola birden fazla bilezik takınca zamanla gramajdan düşüyor ya sürtünmeden kaynaklı
O 1 aylık süre sonunda da oldu mu öyle bişey
neden dalga gece gergi duydunuz aceba oyle bisey mı varmıs bende hic duymadım bilgiler supermış

Yok be ne dalgası
Ciddi ciddi sordum
Konu kavgaya döndü diye havadan nem mi kaptınız ne
Olabilir belkide ben bilmiyorum oyle mı oluyormuş suan o kadar uzerıne geldiler anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…