Altınlarım dert oldu millete

Sizin icin oyle olabılır. Benim icin dert zorla okutmuyprum. Ama tarzınız hic hos degıl. Benim hava atmak gibi bir niyetim olsa burda gram miktar brlırtırım. Ama boyle dusunmekte ayrıcalık saolun yinede
Valla sekerim polemik yaratan sensin goruyoruz millete yazdiklarindan ayrica burda herkese acik aleni bir konu aciyorsan herkes istedigini yazar. Daa anlamadigim su ben orda 4 madde siralarken sana hak verdigim maddeler de oldu. Gozlerini o kadar cok altin bürümüş ki her seye ofkeli yaklasiyorsun merak etme almicaz elinden sakin ol şşş...

Cahilmıyız yazdın tekrar okuyun isterseniz. Ama art niyet olunca konu buralara geliyor.
Sadece kendinin ve cevrendekilerin anlayacagi siveden yazip ta biz anlamayinca "pardonn cahilmiyiz bunu anlamayacak kadar " diyerek kime cahil dedigini soylemiyim istersen laflari yiyince yan ciziyorsun.
Ha bu arada art niyet demicem ama etrafinda rahatca takip havasini atamadigin altinlarin konusunu buraya acma senden buyuk dertler var.

Bu forumda bu tür konular açılınca insanlar ikiye ayrılıyor.
“Ay yatırımlık bilezikle mi geziyosun şekerim, düpedüz görgüsüzlük”çüler.
“Bilezik senin değil mi istediğin yerde tak gez”ciler.

İlk cümleyi kuranların çok azının gerçekte öyle düşündüğünü, çoğunluğunun imkanı olsa takıp takıştırıp şangır şungur geziceni düşünüyorum. Ahan da benim fikrim

Altınlarımkoluna boynuna orasına burasına abarta abarta takıp dolaşana ben çok gülerim. Sana da güldüm. Görgüsüzlük gibi gelir bana bu da benim tercihim. Sen istiyorsan tak isteyen olursa da kocam kızar de.

Çocukluğumdan beri düğün derneklere bile giderken bileziklerini takıp gezenler bana hep itici gelmiştir. Evlendim barklandım hala itici geliyo bu karakter meselesi

. Çok yanılıyorsun oysa. Olupta takmayan var. O sadece senin fikrin. Nasıl ki bize göre görgsüzlük ve cahillikten başka şey değil ise. Ben görünce çok gülüyorum mesela

Tam canım otede oyna sen haklısın

Abartıp taktıgımı kim soyledı aceba pardon

Gercekten oyle haklısınız bencede

Benim elımdekılerını degıl kendine bir tane alacak durumun bile yok galiba maddelerinle mutluluklar sekerim

Konuyu net bilmiyorum ama birkaç arkadaş altın yaptırmak deyimini garipsemiş sanırım. Açıkçası bizde de öyle derler çünkü kuyumcuda bir model seçilir, kızın bileğine göre o modelden istedikleri sayıda yaptırılır. Kumaş kestirmek gibi, elbise diktirmek gibi bir şey. Mal etmek filan denmiş

Köye giderken takıyormuşsunuz bir yorumunuzda okudum. Siz de sanki insanlara göstermek için takıyor gibisiniz. Düğün olur, abiye üstüne olur şıkır şıkır süsleneceğim dersiniz anlarım da köyde ne alaka. Gösteriş gibi duruyor biraz kusura bakmayın. Böyle olunca da bunlar çok zengin diye düşünmeleri normal. Ha istemeleri büyük saçmalık o ayrı. Hiç duymadım bilezik istendiğini şimdiye kadar.

Hırsızlık ihtimalini öncesinde akıl edemeyip bizim söylememiz üzerine etkilenmeniz de en az bilezik takma hevesiniz kadar ilginç.
Onada mı karıstınıx anlamadigim burda 2 yada 3 kısı grup galiba benim konum mı sardı bu gun de sızı hanımlar hem bu dert degıl diyorsunuz hem yazmaktan geri kalmıyorsunuz. Yazın da bende keyifleneyim derdimiz var buda benim icin dert sızın dertlerinizın yanında dert degıl belkı ama az saygı lutfen

Senede 1 ay geliyorum annemlere koyfe evde takıyorum hava atmak mı bu yanı dugun beklemelıyım altın takmak icin diyorum

Canım bir kac arkadas anlamamıs sözde simdi de farklı yonden saldırdılar hava atmak bilmem ne islerine gelen gıbı anlıyorlar

Ahaha valla o yapmak lafına ben de gıcığım. Yaptırmak anlamında kullanmıyorlar ki, kocam altınımı yaptı diyorlar direkt. Satın almak anlamında yani ama komik bir deyim. Öyle model seçip yaptırmak değil yani olay. Benim gözümde laboratuvara girip altın yapan tipler canlanıyor.

Abartıp taktıgımı kim soyledı aceba pardon
Sen yazmışsın ya, sen de çok demişler. Takıp takıştırıyorum demişsin. Derdin ne acaba, Hem millete hava atıyorsun gözüne sokuyorsun aklınca insanlar da sıkışık ne yapsın istiyor. Kocam kızıyor dersin vermezsin. Bizim gülüyor olmamız seni niye bozuyor ki. Sen yine tak . Biz görünce yine güleriz.

Canım bir kac arkadas anlamamıs sözde simdi de farklı yonden saldırdılar hava atmak bilmem ne islerine gelen gıbı anlıyorlar
Saldırdılar? Ne kadar ayıp, güzel güzel yorum yapmıştım oysaki. Neyse siz okumayın benim yorumumu. Nasıl biliyorsanız öyle yapın.

Gül canım Dıger yprumlarıds bir oku sonra yazarsın. Adet takip takistirmak varmı ıyce oku ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…