Altınlarım dert oldu millete

Aynen, babam 20 yil kuyumculuk yapti, amcamlar hala devam ediyor, benim de tatillerde, haftasonlarinda cok bulunmuslugum vardir kuyumcuda. Biz egedeydik, esim ic anadolulu, hic altin yapmak diye bir tanim duymamistim, altin aldim, sattim, bozdurdum denir de yaptirdim ilk kez bu sitede gordugum bir tabir, komik geliyor :)

Keşke insanlar borcuna sadık olsada herkes birbirine destek olsa ama ne yazık ki bu devirde kimseye güvenemşyorsun....
Borç veriyorsun bir türlü geri ödemiyorlar isteyincede kötü oluyorsun halbuki onun sıkıntısını gideriyorsun ama nankör oluyorlar işte....
Herkes dürüst olsa keşke yardımlaşmak çok çok güzel bir şey bu sayede bu akbaba bankalarada daha az insanın işi düşerdi..

Biz bu konudan cok cektik esimle malesef gorunce istiyorlar yapacak birsey yok.ama ben geri odeyeceklerine inandiklarima verdim ve gununde geri odediler.ama odeyemeyecek durumda olanlara kesinlikle vermedim..zaten cok altin gunluk hayattta pek takilmiyor bende dugunden dugune takiyorum artik

Takmayıver. O kadar istiyorsan evde tak kendi evinde. Açgözlü akrabaların varsa her türlü isterler gözlerine sokmayıver sen de.

Yatirimlik bileziklerle dolasirsaniz isterler tabiki. Normal gunluk kullanilacak altin takılardan ya da bilekliklerden olsa kimse istemezdi
O bileziklerle dolasmak birikimini ustune takip gezmeye benziyor.
Ben yatirimlik altin bilezigi ilk ve son kez kendi dugunumde taktim. Baskasinin dugununde veya ozel gunde vs asla bilezik takmadim.

Ha takmak istiyorsaniz kime ne ama onca cesit altin taki varken yatirimlik bilezikle gezme hevesi sadece gosteris merakliligi simdi kimse kimseyi kandirmasin.

Sangir sungur kuyumcu gibi gezmeyi sevmiyorum, cokta gicik duruyo bence hepsini ustune gecirmek. Olculu guzeldir hersey. Ne kadar altindan bahsediyosun bilmiyoruz tabii. Istemiyosan verme zorka kolundan alcak degiller ya

Yatırımlık derken kort tane takmıyorum alt tarafı 6 tanesini takıyorum ama herkes bir tepki artık dogdum 1 gunde

Sizin icin oyle olabılır. Benim icin dert zorla okutmuyprum. Ama tarzınız hic hos degıl. Benim hava atmak gibi bir niyetim olsa burda gram miktar brlırtırım. Ama boyle dusunmekte ayrıcalık saolun yinede

Cok saol valla yanı altının bu kadar mesele olacagina bir Sulalede bir kk da gordum

Cahilmıyız yazdın tekrar okuyun isterseniz. Ama art niyet olunca konu buralara geliyor.

Ama alan geri vermeyince cok sıkıntı oluyor. Vereceğim akrabalarım da var ama bu dayımlar asla dedıgım insanlar ıcınde

gercekten bas baya yatirimlik bikezik mi takiyorsunuz kolunuza, bir kacini kunye set falan gibi gunluk kullancaginiz şık şeylerle degistirin hem şık olur etraftan da kurtulursunuz
Yatırımlık derken normal gelinlerin tarzından canım kalın olanlar takmıyorum. Biz yatırım olarak yapıyoruz. Hepsini kullanmıyorum zaten. Aman yorumum yanlıs anlasılmasın hava atmıyorummmmmmm.

Ev aldı altını duruyor nedir ya,bunlar hep vizyonsuz düşünceler iste
Bence tak
Bende takiyorum mutluyummm yok cek isteyene
Isine baksınlar
Yanı takmak guzel ama burda yazılanlar anlam veremedim sanki dugunlerınde bile altın takmamıslar yada ben cok tuhaf sekilde altin sverım

Sangir sungur kuyumcu gibi gezmeyi sevmiyorum, cokta gicik duruyo bence hepsini ustune gecirmek. Olculu guzeldir hersey. Ne kadar altindan bahsediyosun bilmiyoruz tabii. Istemiyosan verme zorka kolundan alcak degiller ya
Ölculu fazla takmıyorum.heves gıtsın diye ama heves kalmadı. 1 gun de

Size saygı duyuyorum ama 2.5 yıldır evliyim 1 kez olsun altınlarımı-bileziklerimi olduğu yerden çıkarıp takmamışımdır; bizim etrafımızda da kolunda öyle şangır şangur bilezik takan 1 tane insan yoktur, ayıp karşılanır çünkü gösteriş yapar gibi algılanır. Yani sizi tenzih ediyorum görgüsüz der, arkanızdan gülerler. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum, tekrar ediyorum gene saygı duyuyorum takmanıza ama vermek istemiyorsanız insanlara da göstermeyin takarak. Cevabı basit; eşimle ortak birikimimiz ve eşim vermek istemiyor deyip reddedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…