Aynen kardes bende bu konu hakinda yorum yazdim ama galiba suclu biziz amcam altin yapti derken amcam altin verdi demek iatedigini anlamadik tehh. Ki bende kendimi bildim bileli atolye uretim imal isindeyim profosyonel olarak baba neslegi yani. Ama biz cahiliz o yuzden oyleymis konu sahibi dedi bunu bana inanirmisin :)
Yatırımlık derken kort tane takmıyorum alt tarafı 6 tanesini takıyorum ama herkes bir tepki artık dogdum 1 gundeAynı fikirdeyim,düğünümdekileri bile toplu takamadım,en son para ekleyip yettiği kadar küçük bir arsa almıştık, ama seven takar ne var ki,dediğin gibi kimi takıyı sever kimi arabayı,gösterişli evi,ya da her fırsatta tatili ,öncelik ve zevk meselesi tamamen.Ben de geçen yıl bir bilezik aldım çok seçerek,zevkli olsun diye.Kızım evlenirken takma niyetiyle,ama arada kullanırım diye zevkime göre aldım,takıyorum da.Sanki kimse altın seven kullanan görmemiş,sanırsınız altın kemer takıyorum dedi konu sahibi
Sizin icin oyle olabılır. Benim icin dert zorla okutmuyprum. Ama tarzınız hic hos degıl. Benim hava atmak gibi bir niyetim olsa burda gram miktar brlırtırım. Ama boyle dusunmekte ayrıcalık saolun yinedeIste isin ilginc yani bizde mal ettim urettim yaptim denir.
Alirken de satin aldim denir.
Ayrica bu forumda herkes ic anadoludan degil turkiyenin dort bir yanından okuyorlar senin konunu hatta yurtdisinda yasayip ta turkcesi zorlasan arkadaslar bile var. Hitap ederken herkesin anlayacagi tarzda ve akicilikta hitap etmelisin. Sen ve sadece senin hemşehrilerinin anlayacagi dilden degil.
Ayrica bu bir dert bile degil takmazsiniz olur biter kac senelik evliyim bir bilezik takamadim ben koluma takmak ta sorun degil bana da biraz hava atiyormussunuz gibi geldi diğer arkadaslarin gercekten buyuk dertlerini okuduktan sonra kusura bakmayin.
Ne tepkiler aldım su anda bir bılsenBoşver sen,seviyorsan tak,kime ne
Cok saol valla yanı altının bu kadar mesele olacagina bir Sulalede bir kk da gordumaltın bir kaç bılezığı amma buyutmuş bazı üyeler.on yıllardır kadınlarımız altın takı takarlar babaannelerde bıle 3 4 bılezık vardır kollarında.zengınlıkten ya da gösterış yapmak için takmıyorlarki.çevresel alışkanlık zevk meselesi ya da öyle mutlu olduklarından takıyorlar ne var bunda.bu mantıkla kımse 30 bının ustunde arabaya bınmesın onlar da gösteriş ozaman.30 bınlıkte pekala bızı ordan oraya götürmeye yeter.
Cahilmıyız yazdın tekrar okuyun isterseniz. Ama art niyet olunca konu buralara geliyor.Aynen kardes bende bu konu hakinda yorum yazdim ama galiba suclu biziz amcam altin yapti derken amcam altin verdi demek iatedigini anlamadik tehh. Ki bende kendimi bildim bileli atolye uretim imal isindeyim profosyonel olarak baba neslegi yani. Ama biz cahiliz o yuzden oyleymis konu sahibi dedi bunu bana inanirmisin :)
Kişi kendinden bilir işi demişler.
Ama alan geri vermeyince cok sıkıntı oluyor. Vereceğim akrabalarım da var ama bu dayımlar asla dedıgım insanlar ıcındeKeşke insanlar borcuna sadık olsada herkes birbirine destek olsa ama ne yazık ki bu devirde kimseye güvenemşyorsun....
Borç veriyorsun bir türlü geri ödemiyorlar isteyincede kötü oluyorsun halbuki onun sıkıntısını gideriyorsun ama nankör oluyorlar işte....
Herkes dürüst olsa keşke yardımlaşmak çok çok güzel bir şey bu sayede bu akbaba bankalarada daha az insanın işi düşerdi..
Yatırımlık derken normal gelinlerin tarzından canım kalın olanlar takmıyorum. Biz yatırım olarak yapıyoruz. Hepsini kullanmıyorum zaten. Aman yorumum yanlıs anlasılmasın hava atmıyorummmmmmm.gercekten bas baya yatirimlik bikezik mi takiyorsunuz kolunuza, bir kacini kunye set falan gibi gunluk kullancaginiz şık şeylerle degistirin hem şık olur etraftan da kurtulursunuz
Yanı takmak guzel ama burda yazılanlar anlam veremedim sanki dugunlerınde bile altın takmamıslar yada ben cok tuhaf sekilde altin sverımEv aldı altını duruyor nedir ya,bunlar hep vizyonsuz düşünceler iste
Bence tak
Bende takiyorum mutluyummm yok cek isteyene
Isine baksınlar
Ölculu fazla takmıyorum.heves gıtsın diye ama heves kalmadı. 1 gun deSangir sungur kuyumcu gibi gezmeyi sevmiyorum, cokta gicik duruyo bence hepsini ustune gecirmek. Olculu guzeldir hersey. Ne kadar altindan bahsediyosun bilmiyoruz tabii. Istemiyosan verme zorka kolundan alcak degiller ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?