Yüz verme canım takılarını tak isteyenlere verme sen milletin zor zamanı icinmi birikim yaptın canım bu ne saçmalıkHayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammıyoksa bosverip taksam mı sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
Hayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammıyoksa bosverip taksam mı sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
Oda var canımBilezik takmaya mı çok hevesiniz var,hani şu kırmızı olanlardan şangır şungur ses yapanlardan:)
Fakirliğin gözünü seveyim bileziğim yok takamıyorun kimsede istemiyor.. ee pırlanta para etmiyor tabi satınca
Oyle canım inan ayrı kalıp da birikim yapıp kimseye vermek istemiyorumYüz verme canım takılarını tak isteyenlere verme sen milletin zor zamanı icinmi birikim yaptın canım bu ne saçmalık
Canım annemlerde takıyorum sadece babam emekli evde annem kardeslerim var kendi evime goturemem yanıBu devirde bilezik mi takılır Allah korusun hırsızı var uğursuzu var .Altın için adamı öldürebilirler çok cesaretlisin kusura bakma . Hevesin varsa evde tak millete gösterme
Sulalede bir bende bir ablamda var ikimize de istediler hala arayı icin deleryok yadigar de verme
yeni gelinsiniz
siz olmasanız napacaklarmış
Valla senelerdir aranan kız sonunda bulundu bu zman kadar bisey yapmadılar. Simdi millet topluyorlar. Kimse vermek zorunda degıl ama onlara gore vermek zorunda. Birde kuserler simdi ama hic umrumda degıkSana güveniptemi kiz isteyecekler. Ayrics o bilezikleri geline takip düğünden sonra geri mi alacaklar hadi gelin vermedi. Ayrica bilezik alamicak kadar iyi değilse kiz tarafina ya söylesinler yada biriktirip iki bilezik alsınlar bu kadar mi yoktur ya. Oğlan neyine guvenipte evleniyo o zaman.
onlara ne yaa..evimi alirim param da olur..param fazla diye vermek.zorunda miyim..insanlar da bi garip..hic kafaniza takmayin..istiyosaniz da kullanin altinlarinizi.isteyenlere de veremem bize lazim olabilir belki deyin geçin..Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem
Milleti boş verin de kendi hayatınız için takmayın. Takınca size bir artışı olmuyor. Ne aklınız artıyor ne boyunuz uzuyor. Çok riskli bu devirde. Insanlar canından oluyor baksanıza.Hayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammıyoksa bosverip taksam mı sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
Eger paralari altinlari yoksa kiz bulmayacaklar.ben olsam takarim.benim icin altin önemli.bir kere kayinvalidelere kaptirdim simdo yine kendi basima yaptim.isteyen herkese soyluylrum ne ölümde ne saglikta ne hastalikta benim bileziklerime dokunmauin istemeyin diyormHayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammıyoksa bosverip taksam mı sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
Dayınız ne kadar kişiliksiz. ( Alır vermez dediğiniz için )Hayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammıyoksa bosverip taksam mı sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
Tak canım isteyenlere de eşim vermeme izin vermiyor kusura bakmayın dersin olur biter...Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?