Altınlarım dert oldu millete

Yüz verme canım takılarını tak isteyenlere verme sen milletin zor zamanı icinmi birikim yaptın canım bu ne saçmalık

Elinde yoksa düğün için olunca yap yani nedir bu insanlardaki isteme huyu bilmiyorum.

Oda var canımama yatırım icin altın ıyı calısıyor dum hic takmadım bıde esim soylemlerıyle heves aldım

Bu devirde bilezik mi takılır Allah korusun hırsızı var uğursuzu var .Altın için adamı öldürebilirler çok cesaretlisin kusura bakma . Hevesin varsa evde tak millete gösterme
Canım annemlerde takıyorum sadece babam emekli evde annem kardeslerim var kendi evime goturemem yanı

Valla senelerdir aranan kız sonunda bulundu bu zman kadar bisey yapmadılar. Simdi millet topluyorlar. Kimse vermek zorunda degıl ama onlara gore vermek zorunda. Birde kuserler simdi ama hic umrumda degık

Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem
onlara ne yaa..evimi alirim param da olur..param fazla diye vermek.zorunda miyim..insanlar da bi garip..hic kafaniza takmayin..istiyosaniz da kullanin altinlarinizi.isteyenlere de veremem bize lazim olabilir belki deyin geçin..

Milleti boş verin de kendi hayatınız için takmayın. Takınca size bir artışı olmuyor. Ne aklınız artıyor ne boyunuz uzuyor. Çok riskli bu devirde. Insanlar canından oluyor baksanıza.

Altınlarıni al bankaya koy öncelikle sende ki güveni sevdim bende yok ondan

Ve kimseye de Altun vermek zorunda değilsiniz zaten eşim araba alacakmış de gec

Eger paralari altinlari yoksa kiz bulmayacaklar.ben olsam takarim.benim icin altin önemli.bir kere kayinvalidelere kaptirdim simdo yine kendi basima yaptim.isteyen herkese soyluylrum ne ölümde ne saglikta ne hastalikta benim bileziklerime dokunmauin istemeyin diyorm

Sizin sorununuzu anlamadım
Dayı Bilezik istemiş siz vermemişsiniz,
Bileziklerimi kullanmak istiyorum demişsiniz eeee tamam onu da kullanıyorsunuz.
Bizim ne dememiz gerekiyor ?
Yine bişey mi kaçırdım ben

Dayınız ne kadar kişiliksiz. ( Alır vermez dediğiniz için )
Yeğeninin altınını istemekte ne!!!
Paraları yoksa evlendirmeyecekler.
Altın takma konusu kişiseldir. Kimi sever kimi sevmez.
Seviyorsanız neden takmayacaksınız ki.

Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem
Tak canım isteyenlere de eşim vermeme izin vermiyor kusura bakmayın dersin olur biter...
Size ne ya yeni evli takacak tabiki hayret birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…