Altınlarım dert oldu millete

onlara ne yaa..evimi alirim param da olur..param fazla diye vermek.zorunda miyim..insanlar da bi garip..hic kafaniza takmayin..istiyosaniz da kullanin altinlarinizi.isteyenlere de veremem bize lazim olabilir belki deyin geçin..
Oyle dedim artık vermek ıstemıyorum dedim zaten 1 ay olmadı geleli hemen altın dedıler

Valla bende düğünlerde falan ya da kalabalık misafirlerde takıyorum
Kimse İstemi’yo
İstemeleri çok gıcık bi durum
Siz de fakirleri oynayın bi süre sora ama zor
O zamanda diyorlar ki cok vardı. Gezip toxup yediler onuda yaptım. Akrabalar lafı oluyor genelde sınır oluyorum ya

Ben takmaya korkuyorum .Zaten yaşadığım yerde mümkün degil .Dışardaki tehlikelerden dolayi takamıyorum ancak sizinki aile ici tehlike .Bu ne yaa elma mi sende fazla birini ver diyorlar .

Milleti boş verin de kendi hayatınız için takmayın. Takınca size bir artışı olmuyor. Ne aklınız artıyor ne boyunuz uzuyor. Çok riskli bu devirde. Insanlar canından oluyor baksanıza.
Aynen oyle ama aile yanındayım dedim kardeslerim polis lojmanlarınfayox diye takıyorum acıkcası

Ben takmaya korkuyorum .Zaten yaşadığım yerde mümkün degil .Dışardaki tehlikelerden dolayi takamıyorum ancak sizinki aile ici tehlike .Bu ne yaa elma mi sende fazla birini ver diyorlar .
Biz sok olduk zaten ver deyince esim gulme krizine girdi saka demı dedi beni aradılar ama dedi

Sizin sorununuzu anlamadım
Dayı Bilezik istemiş siz vermemişsiniz,
Bileziklerimi kullanmak istiyorum demişsiniz eeee tamam onu da kullanıyorsunuz.
Bizim ne dememiz gerekiyor ?
Yine bişey mi kaçırdım ben
Taksam mi sizce takmazsam mi diye soruyorum. Kacırdıgınıx bu fikir almak ynı benımkı

Dünyanın bin türlü hali var. Altınlarınızı annenizin evinde değil banka kasasında saklayın. Hırsızlık gibi bir şey olduğunda onlar da zor durumda kalır.
Canım polis lojmanı hemde kasa var rahat o yuzden

valla benimde cok ama bende kasaya koydum hem korkudan takamiyorum hemde sevmiyorum altin eger vermek istemiyorsaniz vermeyin altinlar sizin takmak istiyosanizda takin kimse icin saklayacak degilsiniz

Tak canım isteyenlere de eşim vermeme izin vermiyor kusura bakmayın dersin olur biter...
Size ne ya yeni evli takacak tabiki hayret birşey...
Haklısın artık vermek ıstemıyorum kimseye diye soylıcem esim istemiyor Dicem

valla benimde cok ama bende kasaya koydum hem korkudan takamiyorum hemde sevmiyorum altin eger vermek istemiyorsaniz vermeyin altinlar sizin takmak istiyosanizda takin kimse icin saklayacak degilsiniz
Bende anneme oyle dedim vermek ıstemıyorum kimseyıde ilgilendirmiyor dedim. Takma diyor hala

Bence takmayin .Sadece ozel günlerde takin .Dusman da toplamamis olursunuz .Nacizane tavsiyem..
Evde degıl de mesela koye gidiyoruz takmak istiyorum goruyırlqr ne yapsam dedim ama galiba takmıcam

Valla ben takarım kimseye de zırnık vermem ne o ya millet size güvenip mı yaşıyor altında benim kolda benim verme tak takistir
Valla herkes bisey diyor zengınsınıx bile diyen oldu. Bende kolay olunmuyor herkes cabalasın dedım

Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem
Kimseyi ilgilendirmez
Takarim da vermem de

Allah allah

Ne ac gozlu insanlar var ya.
Malimi da kullanamayacak miyim?

Tak ama verme

mesela buraya bıraktığımı bilmiyorlar. Kasada sanıyorlar. O bile onlrm haklısınız

Kimseyi ilgilendirmez
Takarim da vermem de

Allah allah

Ne ac gozlu insanlar var ya.
Malimi da kullanamayacak miyim?

Tak ama verme
Hemde nasıl. Dayımın gelını esin seni seviyor altınlarını geri yaptı dedi. Bende sevgiyle altın ne alaka dedım. Bizde oyle olur diyor sacma sapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…