Oyle dedim artık vermek ıstemıyorum dedim zaten 1 ay olmadı geleli hemen altın dedıleronlara ne yaa..evimi alirim param da olur..param fazla diye vermek.zorunda miyim..insanlar da bi garip..hic kafaniza takmayin..istiyosaniz da kullanin altinlarinizi.isteyenlere de veremem bize lazim olabilir belki deyin geçin..
İnanmıyorlar yaSahte onlar hevesten aldim de
Yalan soylrmek istemedim. Ama bu gidişle soylucem galıbaAltınlarıni al bankaya koy öncelikle sende ki güveni sevdim bende yok ondan
Ve kimseye de Altun vermek zorunda değilsiniz zaten eşim araba alacakmış de gec
O zamanda diyorlar ki cok vardı. Gezip toxup yediler onuda yaptım. Akrabalar lafı oluyor genelde sınır oluyorum yaValla bende düğünlerde falan ya da kalabalık misafirlerde takıyorum
Kimse İstemi’yo
İstemeleri çok gıcık bi durum
Siz de fakirleri oynayın bi süre sora ama zor
Aynen oyle ama aile yanındayım dedim kardeslerim polis lojmanlarınfayox diye takıyorum acıkcasıMilleti boş verin de kendi hayatınız için takmayın. Takınca size bir artışı olmuyor. Ne aklınız artıyor ne boyunuz uzuyor. Çok riskli bu devirde. Insanlar canından oluyor baksanıza.
Biz sok olduk zaten ver deyince esim gulme krizine girdi saka demı dedi beni aradılar ama dediBen takmaya korkuyorum .Zaten yaşadığım yerde mümkün degil .Dışardaki tehlikelerden dolayi takamıyorum ancak sizinki aile ici tehlike .Bu ne yaa elma mi sende fazla birini ver diyorlar .
Taksam mi sizce takmazsam mi diye soruyorum. Kacırdıgınıx bu fikir almak ynı benımkıSizin sorununuzu anlamadım
Dayı Bilezik istemiş siz vermemişsiniz,
Bileziklerimi kullanmak istiyorum demişsiniz eeee tamam onu da kullanıyorsunuz.
Bizim ne dememiz gerekiyor ?
Yine bişey mi kaçırdım ben
Canım polis lojmanı hemde kasa var rahat o yuzdenDünyanın bin türlü hali var. Altınlarınızı annenizin evinde değil banka kasasında saklayın. Hırsızlık gibi bir şey olduğunda onlar da zor durumda kalır.
valla benimde cok ama bende kasaya koydum hem korkudan takamiyorum hemde sevmiyorum altin eger vermek istemiyorsaniz vermeyin altinlar sizin takmak istiyosanizda takin kimse icin saklayacak degilsinizHayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammıyoksa bosverip taksam mı sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
Haklısın artık vermek ıstemıyorum kimseye diye soylıcem esim istemiyor DicemTak canım isteyenlere de eşim vermeme izin vermiyor kusura bakmayın dersin olur biter...
Size ne ya yeni evli takacak tabiki hayret birşey...
Bende anneme oyle dedim vermek ıstemıyorum kimseyıde ilgilendirmiyor dedim. Takma diyor halavalla benimde cok ama bende kasaya koydum hem korkudan takamiyorum hemde sevmiyorum altin eger vermek istemiyorsaniz vermeyin altinlar sizin takmak istiyosanizda takin kimse icin saklayacak degilsiniz
Bence takmayin .Sadece ozel günlerde takin .Dusman da toplamamis olursunuz .Nacizane tavsiyem..Biz sok olduk zaten ver deyince esim gulme krizine girdi saka demı dedi beni aradılar ama dedi
Evde degıl de mesela koye gidiyoruz takmak istiyorum goruyırlqr ne yapsam dedim ama galiba takmıcamBence takmayin .Sadece ozel günlerde takin .Dusman da toplamamis olursunuz .Nacizane tavsiyem..
Valla herkes bisey diyor zengınsınıx bile diyen oldu. Bende kolay olunmuyor herkes cabalasın dedımValla ben takarım kimseye de zırnık vermem ne o ya millet size güvenip mı yaşıyor altında benim kolda benim verme tak takistir
Kimseyi ilgilendirmezAma cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem
mesela buraya bıraktığımı bilmiyorlar. Kasada sanıyorlar. O bile onlrm haklısınızArkadaşlar yazmış sahtesini alıp takın. İstediklerinde hemen çıkarıp verin. Sorduklarında ev aldık altın ne arar bizde deyin. Heveslisiniz anlıyorum ama tehlikeli zamanlardayız. Sizin paranızı, birikiminizi, altınınızı kimse bilmesin.
Hemde nasıl. Dayımın gelını esin seni seviyor altınlarını geri yaptı dedi. Bende sevgiyle altın ne alaka dedım. Bizde oyle olur diyor sacma sapanKimseyi ilgilendirmez
Takarim da vermem de
Allah allah
Ne ac gozlu insanlar var ya.
Malimi da kullanamayacak miyim?
Tak ama verme
Arkadaşlar yazmış sahtesini alıp takın. İstediklerinde hemen çıkarıp verin. Sorduklarında ev aldık altın ne arar bizde deyin. Heveslisiniz anlıyorum ama tehlikeli zamanlardayız. Sizin paranızı, birikiminizi, altınınızı kimse bilmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?