- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Kesinlikle katılıyorum...Dünyanın bin türlü hali var. Altınlarınızı annenizin evinde değil banka kasasında saklayın. Hırsızlık gibi bir şey olduğunda onlar da zor durumda kalır.
ya da altinlariniz yerine sahtelerini takin..bigun dayinizla otururken istemistin dayi al madem deyip verin...sahte oldugunu anladiklarinda da " e ben dedim sahte diye,yine de istediniz kirilmayin diye verdim" deyin :))))Sahte onlar hevesten aldim de
Küserse küssün çokta tin. Asalak insanlar.Valla senelerdir aranan kız sonunda bulundu bu zman kadar bisey yapmadılar. Simdi millet topluyorlar. Kimse vermek zorunda degıl ama onlara gore vermek zorunda. Birde kuserler simdi ama hic umrumda degık
Bende çok korkarım tek bilezik için kadınları boguyorlar haberlerde neler çıkıyorgünlük hayatta altın takmayı da hırsıza davet olarak görüyorum
N8rmqldede babamda duruyor canım altınlarım ondan sıkıntımız yok ama millet anlamiyorumBenim hiç hevesim yok takmaya kişiden kişiye değişiyor tabi..
eşinizin tarafından biri isterse bir bahaneyle vermeyin.
Kendi tarafınızdan isteyen olursa da eşim izin vermiyor zaten yatırım amaçlı aldı bana diyin.
Oğlunu evlendirecek adam bir zahmet bilezikte aliversin..
Bu arada kendi öz babasına bileziklerini verip geri alamayan bir arkadaşım olmuştu bu devirde kimseye güven olmaz
Vermek istemiyorum dedim babama da o zaten ver dememıstı zaten. İnsallah bir daha kimse ıatemexİsteyene bunlar yatırımlık değil, hatırası var kullanıyorum deyin.
İstediğiniz kadar da takın.
Ben dedim ya annemlerde takıyorum sadece ev guvenlı o yuzd3n kendi eviöde takamam zaten tek kalıyorum bazen 15 20 gun guvemçnemem yaniBende çok korkarım tek bilezik için kadınları boguyorlar haberlerde neler çıkıyor
Geleceğini bilsem veririm ama gelmez biliyorum o yuzfen vermek ıstemıyorumBen hep derim akrabaya verilen parayı gözden çıkartmak lazım. Cünkü çoğu zaman geri gelmiyor o paralar/altınlar. Bence vermeyin icinizden gelmiyorsa. Parası olmayan da ya evlenmeye kalkışmayacak yada durumuna göre evlenecek. Sende cok var diye isteyemez. Ha siz yardim etmek için vermek isterseniz o başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?