- Konu Sahibi miniminibon
-
siz de deyin 30 gr bileziği kuyumcuya sorun ona göre geri ödeme yapın deyin
halep oradaysa arşın burada
yenı evlıyken bızde 3 tane 10 gr bılezık verdık esımın dayısına 15 gun sonra gerı vercektı fakat 6 yıl bıttı ne arıyan var ne soran vermıyolar bılezıklerımızı.bıde 6 yıl önce 10 gr bılezık 250 dı 3 bılezık toplam 750 yapıyordu sımdı 3 mılyar yapıyor karısı dıyormuşkı faızıyle 1 mılyar vercem kıt beyınlı ınsan sınır oluyorum ıyıcene
miniminibon normalde eşinizle evliliğiniz nasıl ? ilişkiniz nasıl ?
normalde iyidir, bizden para vs esirgemez çocuğuna düşkün, gezip tozmayı pek sevmez anlaşamadığımız konularadn biri, evcimendir işten çıkar koşa koşa eve gelir hep evde oturur temizliğe yardım eder öyle işte
çok güzel
gezmese de olur çocuk büyüyünce nasılsa gezersiniz
maaşı ne kadar ? sana ne kadar harçlık bırakır?
olmadı sen de ayda kendine 1 çeyrek yap biriktir
kızlar merhaba;
konuyu kısaca özetlemem gerekirse, biz balayına giderken takılan altınlar bilezikler paralar vs ne olursa artık o zamanlar yan dairemde oturan kaynımlara emanet bırakmıştık... ama döndüğümüzde hepsinin harcandığını öğrendik.. ben tabi yeni gelin çok ağzımı açıp bişe diyemedim ailem deseniz uzaktalar pek karışamadılar..
eşim bir iki söylemiş kaynıma ama adam param olunca veririm demiş.. yalnız adamın parasının olması imkansız çünkü eline geçeni sağda solda yer içer gezer..eline para geçse bile (bu süre içinde çok geçti) bize vermek yerine harcıyor..
herneyse bugun niyeti bozdum istemeye karar verdim.. kaynanamı arayıp ciddi birşekilde konuşayım oda oğluna söylesin yada başka nasıl yol izleyebilirim.. bana yardımcı olun nolur...
not: bu arada ben evlendiğim zaman çeyrek altın 30-40 tl civarıydı, düşünün yani(
maaş 4000 civarı cnm, eşim borsayla ilgileniyor oraya biraz para aktarıyor maaşından, kalanda zaten ancak bize yetiyor.. aslında çeyrek alsam olurdu da bende biraz ihmalkarım bu konuda kendim çalışırken yaptım bende birikim onlar var sadece elimde ama şimdi pek yapamıyoruz başka borçlarda var çünkü
boyle bir şeye nasıl sesinizi çıkarmadınız inanamıyorum. bizde balayına giderken buyuk ihtimal kayınvalideme emanet edeceğiz takıları. onlara birşey olursa kıyameti koparırırm eminim susulcak şeymi bu
boyle bir şeye nasıl sesinizi çıkarmadınız inanamıyorum. bizde balayına giderken buyuk ihtimal kayınvalideme emanet edeceğiz takıları. onlara birşey olursa kıyameti koparırırm eminim susulcak şeymi bu
giden gelmez mi diyorsunuz yani
eşim bana dedi sen söylersen belki utanır verir dedi benden o yüzden cesaret ettim..
vayyyy beeee ne zamanda yasıyoruz emanete hıynet ne biçim insanlar bunlar kuldan utanmıyonda Allahtandamı korkmuyor bunlar...bu ne eyif sastım kaldım siz kediye ciger vermissiniz. hadi siz yabancısınız aileyi tam bilmiyosunuz kocanız bilmiyomu bunların böyle oldugunu bankada kasalar var kiralık hiç olmadı oraya koyabilirdiz 200 tl ye senelik offf yaaa olmadı mahkemeye verin yada unutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?