altınlarım geri gelsin artık!!

al işte bitane daha.. insan çok sinir oluyor yaa

vay be ne rahatlıkeşiniz söylesin bence,kaç sene geçmiş üzerinden..o da olmadı allaha havale etmekten başka yapıcak bişey yok

tabi resmi kurum değilsiniz

oh ne ala memleket bu bayanların takılarının üzerine yatalım mantığı

banka , maliye ,çek ,senet vs gibi resmi kurum ya da evrak olacaktı ki görürdü onlar günlerini kodese tıkarlardı alimallah

miniminibon normalde eşinizle evliliğiniz nasıl ? ilişkiniz nasıl ?

normalde iyidir, bizden para vs esirgemez çocuğuna düşkün, gezip tozmayı pek sevmez anlaşamadığımız konularadn biri, evcimendir işten çıkar koşa koşa eve gelir hep evde oturur temizliğe yardım eder öyle işte

çok güzel
gezmese de olur çocuk büyüyünce nasılsa gezersiniz
maaşı ne kadar ? sana ne kadar harçlık bırakır?
olmadı sen de ayda kendine 1 çeyrek yap biriktir

çok güzel
gezmese de olur çocuk büyüyünce nasılsa gezersiniz
maaşı ne kadar ? sana ne kadar harçlık bırakır?
olmadı sen de ayda kendine 1 çeyrek yap biriktir

maaş 4000 civarı cnm, eşim borsayla ilgileniyor oraya biraz para aktarıyor maaşından, kalanda zaten ancak bize yetiyor.. aslında çeyrek alsam olurdu da bende biraz ihmalkarım bu konuda kendim çalışırken yaptım bende birikim onlar var sadece elimde ama şimdi pek yapamıyoruz başka borçlarda var çünkü

üzgünüm ama üstüne soguk su iç altın sımdı olmus 150-160 bu zamana kadar vermemısler bundan sonra hiç veremezler...onlar tabıkı senın hakkın yaptıkları cok cirkin emanete nasıl olurda ıhanet ederler..isteyenın bir yüzü vermeyenın iki yüzü kara...hakkın olanı iste elbette konus kimin sözü gecerce ailede

dünyanın bin türlü hali var kendini ihmal etme çocuğunu düşün hiç olmazsa

boyle bir şeye nasıl sesinizi çıkarmadınız inanamıyorum. bizde balayına giderken buyuk ihtimal kayınvalideme emanet edeceğiz takıları. onlara birşey olursa kıyameti koparırırm eminim susulcak şeymi bu

hiç öyle bir hata yapma kasa kiralayın en mantıklısı hem güvenlide

işte öyle olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
sen sen ol sakın bırakma

vayyyy beeee ne zamanda yasıyoruz emanete hıynet ne biçim insanlar bunlar kuldan utanmıyonda Allahtandamı korkmuyor bunlar... bu ne eyif sastım kaldım siz kediye ciger vermissiniz. hadi siz yabancısınız aileyi tam bilmiyosunuz kocanız bilmiyomu bunların böyle oldugunu bankada kasalar var kiralık hiç olmadı oraya koyabilirdiz 200 tl ye senelik offf yaaa olmadı mahkemeye verin yada unutun

giden gelmez mi diyorsunuz yani

eşim bana dedi sen söylersen belki utanır verir dedi benden o yüzden cesaret ettim..

giden gelmez canım...sizde bişeyler alacaksanız,altınlarınız değerinde kaynınız da ödesin..senet mi yapar imzamı atar..valla ben kıyameti koparırım.bütün eşe dosta söyler rezil ederdim onları...ama dediğim gibi kaynınızı borçlandırın, o da ödesin

ama kızlar düğünün ertesi gunu çıkıcaz hemen balayına. ne diyeceğim dur bankayamı atcam diyeceğim atmamıza değmicek çunku bilezikler hariç borç için bozulcak hemen diğerleri. kayınvalidemlerle boyle bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum çunku nişanlım bende once tepkisini koyar bende ortalığı yıkarım herhalde

aaaa bahaneler hazırdır hemen düğün yaptık borclandık ....ee zaten bu durumda kendı dugunumu kendım yapmıs olmuyormuyum benım takılarımdan elde edılern paralarla borc ödenecekse hiç bir manası yok..

şimdiden hayırlı olsun evliliğiniz canım ama sakın ha öyle bir hata yapma bence ne zamandır ve ne kadar tanıyorsun kayınvalideni

canım benim maalesef bu tarz insanlar var çevremizde...

bende düğünümüz şehir dışında olduğundan eşimin ailesi toplanan kolumdaki 6 bilezik hariç tüm altın ve paraları ''şimdi yolda giderken gelin arabasını durdururlar da bi şey olur size sonra veririz.'' demişler eşime.

neyse biz balayına gittik geldik hadi dedim eşime nerde, ne zaman gönderecekler? eşimin verdiği cevaba dikkat: -onlar bizim yerimize muhafaza ediyorlar, araba falan alırken verirler. dedi.

araba alırken bnm 6 bileziğim gitti hatırlattım hani dedim? ev alırken verecekler dedi

şimdi kiradayız arabayı satıp,üzerine altınlarımızı da alıp kredi çekerek ev sahibi olmayı hayal ederken eşim demez mi onlar belki onu harcamışlardır diye !! kan beynime sıçradı ama sırf eşimle

huzurumuz kaçmasın diye ses etmedim.

şimdi 3 yıllık evli olmamıza rağmen bebeğimiz olmuyor. tüp bebek düşünüyoruz ama bir birikmişimz yok. ben hala annenler altınlarımızı ve paralarımızı versinler o parayla yaparız dememe rağmen '' yok onlar onu harcamışlardır, kredi çekp tüp bebek yaparız'' diyor

artık hiç ses çıkarmıyorum. Allah büyük. ama şimdi arkadaşlarıma hep tembih ediyorum. bu zamanda böyle insanlara harbiden cazgır gelin olacaksın. ben yapamadım ama evlenecekler duysun.

not: bu arada eşim her şeyini kendi aldı düğünde, ailesi sadece yemek verdi o kadar. sonra onların borcunu hep biz ödedik.

ben ailemde sülalemde hatta iddia ediyorum memleketimde böyle birşey görmedim duymadım, hiç aklıma gelmezdi o yüzden güvendim bıraktım birazda yapımdan dolayı sessiz kaldım ama nereye kadar bide baktım düzeleceği yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…