- 9 Mart 2020
- 193
- 192
- 53
- 27
- Konu Sahibi sultansuleyman111
Alip ne yapacak nereye götürecek onu da bilmiyorum. Ayrılmayı kafaya koyup altınları da alıp gitti muhtemelen keşke bu fırsatı vermeseydim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsiNasıl bir oyunun içine almışlar sizi?Hem de 6 aylık bir evlilikte!O altınları alan eşiniz ya da bildiği biri,yoksa kıyameti kopartırdı adam!
Tehdit ettim tabiki, aklında suphe olmasa bile ver dedi. Benimle dalga mi geçiyor gerçekten mi masum anlamadımBen olsam eşimi benden habersiz altınlarımı aldığı için mahkemeye vermekle tehdit ederdim bak nasıl aldığını söyler.Altınları eliyle koymuş gibi başka kim alır ,kime söylediniz yerini ?
Hangi yuva?Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Canım ben de böyle düşünüp zeki bir hamle yapmak istiyorum. Sana 1 sene içinde tekrar alacağım kendini üzme diyor. Biraz bekleyeceğim galibaBence eşinizin suyuna gidin alttan alın arayı düzeltin altınlar ortaya çıkınca alın altınları boşanma davasını siz açın
6 aylık bi evlilikte bu muameleyi görüyorsanız ileriki yılları düşenemiyorum .Sizi saftirik yerine koyuyor.Esas altınları ne yaptı?Bi diğer mevzu da bu? İş mi kurdu yeni?Yoksa brcu harcı mı var?Bunlardan biri diye düşünüyorum ben.Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Eğer kocanız almasaydı sizi suçlardı ya da evi alt üst ederdi.yeni evliyiz evimize giren çıkan yok. Bana da kocam aldı gibi geliyor. Sakin olup zeki kararlar vermek istiyorum. Allah kimsenin başına vermesin
Inşallah ailesine vermemiştir, verdiyse geri çıkmaz. Inşallah çıkarır bir yerden çok üzgünümBence eşinizin suyuna gidin alttan alın arayı düzeltin altınlar ortaya çıkınca alın altınları boşanma davasını siz açın
Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Fevri davranmayın belli ki o boşanmayı aklına koymuş altınları kaptırmak istememiş. Siz aksine o kadar iyi olun ki eminim çıkacak o altınlar ortayaCanım ben de böyle düşünüp zeki bir hamle yapmak istiyorum. Sana 1 sene içinde tekrar alacağım kendini üzme diyor. Biraz bekleyeceğim galiba
1.Bu süreçte evinize kim geldiTehdit ettim tabiki, aklında suphe olmasa bile ver dedi. Benimle dalga mi geçiyor gerçekten mi masum anlamadım
İnanmadınız değil mi?Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Kızmayacağım söyle desem de söylemiyor.6 aylık bi evlilikte bu muameleyi görüyorsanız ileriki yılları düşenemiyorum .Sizi saftirik yerine koyuyor.Esas altınları ne yaptı?Bi diğer mevzu da bu? İş mi kurdu yeni?Yoksa brcu harcı mı var?Bunlardan biri diye düşünüyorum ben.![]()