• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım Gitmiş :(

Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..

"Ben aldım çünkü istediğim gibi çatır çatır yiyeceğim, sana sormadım senin altın üzerinde bir etkin yok bence, itiraz etme olay çıkarma diye hırsızlık süsü verdim ve bu kadar altını gittim kendi aileme götürdüm orada saklıyorum ehehe sen de avucunu yalayabilirsin dolandırıldın seni ahmak" demeyeceği için tabi ki almadım diye yeminler edecek.

Adam muhtemelen bunu planlamış ve yuva zaten kurulmadan bozulmuş bile.
Yani konu da baya ilginç ya hadi bakalım, insanın pek inanacağı gelmiyor.

Nasıl bir oyunun içine almışlar sizi?Hem de 6 aylık bir evlilikte!:KK67:O altınları alan eşiniz ya da bildiği biri,yoksa kıyameti kopartırdı adam!
Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi

Ben olsam eşimi benden habersiz altınlarımı aldığı için mahkemeye vermekle tehdit ederdim bak nasıl aldığını söyler.Altınları eliyle koymuş gibi başka kim alır ,kime söylediniz yerini ?
Tehdit ettim tabiki, aklında suphe olmasa bile ver dedi. Benimle dalga mi geçiyor gerçekten mi masum anlamadım

Kafamızı toplayıp diyip yazı yazarak evi terketmek nedir böyle gidiş mi olur. Yemin ederim diyenlere inanmayın insanlar artık yalandan bile yemin ediyor görüyoruz. Eşiniz almış olabilir iyice araştırın baskı kurun. Gerekirse huyuna gidin arayı düzeltmeye çalışır gibi. Altınların yerini başka bilen var mı? Kolay yere mi koydunuz o kadar ya?

Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Hangi yuva?
Kocanızdan başka kimse altınların yerini bilmiyorsa size güvenmeyen hırsız bir kocaya sahipsiniz demektir.

Bence eşinizin suyuna gidin alttan alın arayı düzeltin altınlar ortaya çıkınca alın altınları boşanma davasını siz açın
Canım ben de böyle düşünüp zeki bir hamle yapmak istiyorum. Sana 1 sene içinde tekrar alacağım kendini üzme diyor. Biraz bekleyeceğim galiba

Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
6 aylık bi evlilikte bu muameleyi görüyorsanız ileriki yılları düşenemiyorum .Sizi saftirik yerine koyuyor.Esas altınları ne yaptı?Bi diğer mevzu da bu? İş mi kurdu yeni?Yoksa brcu harcı mı var?Bunlardan biri diye düşünüyorum ben.:deli:

yeni evliyiz evimize giren çıkan yok. Bana da kocam aldı gibi geliyor. Sakin olup zeki kararlar vermek istiyorum. Allah kimsenin başına vermesin
Eğer kocanız almasaydı sizi suçlardı ya da evi alt üst ederdi.
Fazla sakin değil mi sizce de?

kendi almasa o kadar altın kaybolduğunda en azından üzülürdü.

Canım ben de böyle düşünüp zeki bir hamle yapmak istiyorum. Sana 1 sene içinde tekrar alacağım kendini üzme diyor. Biraz bekleyeceğim galiba
Fevri davranmayın belli ki o boşanmayı aklına koymuş altınları kaptırmak istememiş. Siz aksine o kadar iyi olun ki eminim çıkacak o altınlar ortaya

Tehdit ettim tabiki, aklında suphe olmasa bile ver dedi. Benimle dalga mi geçiyor gerçekten mi masum anlamadım
1.Bu süreçte evinize kim geldi
2.Gelen altınların yerini biliyor muydu ? Biliyor farz edelim altınları alacak kadar tek başına kaldı mı ?
3.Eşinizle daha önceden de tartışmalarınız oldu mu ?
4.Altınlar benim senin sorunu var mıydı?
5.Eşinizin borcu var mı?
6.Akrabalarınız eşinizden borç istedi mi ?
Valla daha önce ,arkadaşımın komşusunun altını çalınmış ,çalan da eşi çıktı ,kumar borcu varmış .

İnanmadınız değil mi?
En az 1-2 sene çocuk düşünmeyin derim.

6 aylık bi evlilikte bu muameleyi görüyorsanız ileriki yılları düşenemiyorum .Sizi saftirik yerine koyuyor.Esas altınları ne yaptı?Bi diğer mevzu da bu? İş mi kurdu yeni?Yoksa brcu harcı mı var?Bunlardan biri diye düşünüyorum ben.:deli:
Kızmayacağım söyle desem de söylemiyor.

Bosanmak isterse altinlar ortaya cikana kadar bosanmayacagini soyle. Ondan baska eve giren cikan yokmus bulsun bir sekilde. Ayy nasil evlilik sizinkisi

Back
X