• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım Gitmiş :(

Inşallah ailesine vermemiştir, verdiyse geri çıkmaz. Inşallah çıkarır bir yerden çok üzgünüm

daha lafını yiyip çıkarmaz altın falan boşuna ümitlenmeyin..
bayağı bayağı hırsız adam üstüne de yemin etmiş.
insan sırtını dönüp uyuyamaz bile..

Inşallah ailesine vermemiştir, verdiyse geri çıkmaz. Inşallah çıkarır bir yerden çok üzgünüm
Bence bir bardak soğuk su için.
Bir kavgada evi terkeden adam o altınları size yar etmez.
Ailesiyle yer.

Fevri davranmayın belli ki o boşanmayı aklına koymuş altınları kaptırmak istememiş. Siz aksine o kadar iyi olun ki eminim çıkacak o altınlar ortaya
Evet çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz, muhtemelen alıp sakladı , zaten boşanacağız diye düşünüyor belli ki. O kadar üzülmeme insan olsa çıkarırdı:(

Söylemesem edemeyeceğim sizde garip geldiniz eşiniz gitti diye neden biranda aklınıza altınlara bakmak geldi. Altınları aklınıza getiren neydi ?
Yada 6 ayda nasıl bu kadar ilişkinize duyarsız kalıp biranda boşanma moduna geçtiniz. Öncesinde daha büyük kavgalar mı oldu ki adam ilk kavgada herşeyi alıp kaçtı ?
Altınlar gitti bide eşiniz halen küsmü duruyor ?

Evet çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz, muhtemelen alıp sakladı , zaten boşanacağız diye düşünüyor belli ki. O kadar üzülmeme insan olsa çıkarırdı:KK43:
Anlaşamadığınız için değil sadece size güvenmiyor ve sahtekar.
Herkes bilir ki altınlar kadınındır.
Ancak kocanız boşanmayı düşündüğü için altınları aldı.
Mahkemeye gitmeyeceğinizi bildiği için ver diyor.
Verin de görün sizi nasıl hırsızlıkla suçlayacak.

6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmedi :KK43: Polis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar:KK43: evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın:KK43:
Yakınlarda ki kuyumculara bu miktarda altın bozdurmaya gelen oldu mu diye sorulabilir...
Ya da teyzesinin evinin etrafında ki kuyumculara. Kimse uzaga gitmez diye dusunuyorum

Söylemesem edemeyeceğim sizde garip geldiniz eşiniz gitti diye neden biranda aklınıza altınlara bakmak geldi. Altınları aklınıza getiren neydi ?
Yada 6 ayda nasıl bu kadar ilişkinize duyarsız kalıp biranda boşanma moduna geçtiniz. Öncesinde daha büyük kavgalar mı oldu ki adam ilk kavgada herşeyi alıp kaçtı ?
Altınlar gitti bide eşiniz halen küsmü duruyor ?
[/QUOTE
Nişanlılık döneminden beri çok tartışan bir çiftiz. Özellikle ben biraz uzerine gitmiş olabilirim. Pazartesi eşyalarını alıp gitmiş ama katiyen altınları almadığını söylüyor çok dil doktum kizmicam dedim ama almadım dedi başka bir şey demedi. Sadece dediği sen benim yanımda ol bana destek ol ben daha fazlasını da yaparım. Bilmiyorum ya gercekten samimi ya da açacağım davalardan korkup arayı düzeltmeye çalışıyor

Anlaşamadığınız için değil sadece size güvenmiyor ve sahtekar.
Herkes bilir ki altınlar kadınındır.
Ancak kocanız boşanmayı düşündüğü için altınları aldı.
Mahkemeye gitmeyeceğinizi bildiği için ver diyor.
Verin de görün sizi nasıl hırsızlıkla suçlayacak.
Doğru söylüyorsunuz. Altınları bir bulsam hemen ben evi terkedecegim ama maalesef . Benim çok emeğim vardı o altınlarda 3 sene calismisligimla alıp aileme vermiştim düğünümde takin diye. Hepsini özene bezene seçmiştim gerçekten çok üzgünüm

Konunuz da en çok dikkatimi çeken eşinizin tartışınca mektup yazıp teyzesine gitmesi.Kusura bakmayın ama hatta güldüm kaç yaşında bu adam.Sizin altınları kontrol etmeniz de ilginç.O kadar altının evde durması daha ilginç. Dışarı çıktığınız da nasıl rahat ediyordunuz?
Eğer eve ikinizden başka giren çıkan yoksa tek şüpheli var eşiniz.Cok zor bir durum ama insanın eşinden şüphe etmesi,aldıysa o altınları niye aldı ve ne yapacak?

yazık be güzelim sana resmen bir oyunun içindesin . Adam almış saklamış seni ona mecbur bırakmaya çalışmış ve eşin resmen kişiliksiz sanada saygısı yok . Hiçbirşekilde altınlar ortaya çıkmadan boşanma ve mutlaka alttan alttan aştın bozdurulmuşmu hesaplarında oynama varmı onları araştır. Allah güç versin

Doğru söylüyorsunuz. Altınları bir bulsam hemen ben evi terkedecegim ama maalesef . Benim çok emeğim vardı o altınlarda 3 sene calismisligimla alıp aileme vermiştim düğünümde takin diye. Hepsini özene bezene seçmiştim gerçekten çok üzgünüm
Düğünde takılan altınlar mı bunlar sadece ortalama 400 Gr altından bahsediyorsunuz hepsini 10 grlık bilezikten hesaplasak 40 tane bilezik eder sadece kabataslak
Görücü usulü mu evlendiniz.
Eşinizin ailesinin durumu nasil?
Ailesinin paraya ihtiyacı var mı? Ailesine ev alma gibi bir durumu var mı?
Hiç kendinize ev alalım araba alalım diye düşünmüyor muydunuz?
Yakın zamanda eş ailesine bir ev araba alma gibi durum ortaya çıkarsa bil ki senin altınlarla alınacaktır.
Bence beklesen de ortaya çıkacak bir durum yok.
Düğün videosu ortadaysa takılan tüm altınlar görünür madem öyle çıkart ortaya,poliste ortada hırsızlık yok diyorsa açıkça herkesin ortak fikri eşinin aldigidir.mahkemede aksi birsey söylemez.

miktar cok fazla, polis hirsizliga ihtimal verse birakip gitmezdi diye dusunuyorum.
Bizim ogrenci evine hirsiz girmisti, toplamda bin tl anca kayip olmustur onunla bile daha cok ilgilenmisti polisler.

Demek ki polisler eminler eve hirsiz girmediginden.

Yabancıyız evimize giren çıkan yok diye ev güvenli geldi ama insan en yakinimdakine bazen kör oluyor.
Hangi ev güvenli ki? Buradan evde altın saklayan kadınlara ders olsun. Lütfen yastık altı saklamayın birikimini
Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Ohoo böyle söylüyorsa almıştır ya. Şaşırmamış bile. Benim komşumun altını kaybolsa daha çok tepki veririm.

Öncelikle geçmiş olsun ama ben hırsız girmiştir diyorum o kadar profesyoneller ki artık üç yıl önce doğumdan 15 gün önce yaşadım buna benzer bir olay çevremdekiler bile hala bilen biri yapmıştır diyor ama hırsızlık olayı polis bile nasıl farkettigime inanamadı hatta memurlardan biri hırsızdan aylar sonra farkedenler var yerine bakmayınca demişti

Konunuz da en çok dikkatimi çeken eşinizin tartışınca mektup yazıp teyzesine gitmesi.Kusura bakmayın ama hatta güldüm kaç yaşında bu adam.Sizin altınları kontrol etmeniz de ilginç.O kadar altının evde durması daha ilginç. Dışarı çıktığınız da nasıl rahat ediyordunuz?
Eğer eve ikinizden başka giren çıkan yoksa tek şüpheli var eşiniz.Cok zor bir durum ama insanın eşinden şüphe etmesi,aldıysa o altınları niye aldı ve ne yapacak?
[/QUOT
Ben de onu çok merak ediyorum. Inşallah ailesine vermemiştir en çok ondan korkuyorum

Back
X