ben yeni evli biriyim .. bana eşimin ailesi 4 burma bilezik taktı bitane bizimkiler kalın bilezik taktı gerisi ince bileziklerden.. annemin taktığı ve kayınvalidemin taktığı bilzeikleri birlikte kulanıyodum .. 1.5 aya yakın önce çıkardım deterjanlarla iç içeyim diye.. ve herzamanki yerine koydum.. çok eminim hatta saydım diğerlerinide.. anneminkiyle kayınvalidmeinkini aynı kutuya koydum .. ve bitane biyere giderken takmak için kelepçemi çekmeceye koydum .. bugün dışarı çıkarken takınasım geldi kendimi yeni gelin gibi çok sempatik hissediyorum .. ama yokkkkkk ! heryere baktım 4 burma bilezik yok ... diğerleri duruyo inceler hediyelik takılanlar ve annemin taktığı duruyo.. çekmecemdeki ayrı olarak koyduğumda duruyo... ama kayınvalidemin taktıkları yok
kafayı yicem ağlamaktan canım çıktı
çeyreklerimide düğün salonuna verdim komple elimde ederi eden burmalar vardı sadece kreş açmak için adımlarımızdı .. ama yok hiç biyerde yok heryeri yıktım aradım taradım yok
eşime söyledim evdedir falan dedi yok dedim ağladım dayanamadım kızdı ağlama bidaha alırız dedi.. kolaymı bidaha almak.. ben yeni eviyim bilmeidğim şehirdeyim ailemden uzağım tek dayanağım eşim ve hayalını kurduğumuz kreşti.... üstüne kata kata okul açıçaktık
çalınsa hepsi çalınır ama yeminederim eminim o gün saydım koydum ve anneminkiylede aynı yere koyarım hep ..annemin aldığı yerinde sadece burmalar yok.. dikkatli biriyimdir para altın konusunda napıcam şimdi
eşim kesin içinden kızıyodur dışından rahat olsada ..kendimi çok suçlu hissediyorum.. nereye gider sadece dördü birden deliricem