Altınlarımı borç vermeli miyim

Altınlar karşılığında arsayı alın. Ya da arsandan hisse. Bende de istemişlerdi ben o zaman satılık olan evlerini almayı teklif etmeyi düşünmüştüm. Giderse geleceğini düşünmüyorum.

Kredi çıkmıyor hiç birine bankalara başvurdular artık çaresiz kaldılar
Niye kredi çıkmıyor? Çünkü banka şunu öngörüyor: ben bunlara para versem geri alamam
E o kadar avukatı olan, icra yolu açık olan bankalar bile böyle düşünüyorken siz nasıl altının geri ödeneceğine inanıyorsunuz?

Genelde olan seyler satilacak bisey vardir elti dugunune para yetmiyodur ve diger gelinin altinlarina goz dikilip vaad verilir. Kesinlikle vermeyin.. kredi ceksinler o arsa satilinca topluca kapatirlar.

Kesınlıkle verırsen unut onları gelmez bi daha

Aynısını yengeme yapmış babanem 40 sene bekledikten sonra babanem öldü ve o bilezikler geri gelmedi. Eltilerde birbirine düşman oldu ,arada kardeşler arasında soğukluk girdi. Boşu boşuna 40 yıl süren bir çekişme oldu. Veripte senin huzurun bozulacagina vermeden bozulsun altınların sana kalsın.

Arsa satacak adamlar sizden altın mı ister yapmayın ya. Sizin altınınız bedava mal onlar için, verirseniz hibe etmiş olursunuz.

Herkes kendi kesesine uygun düğün yapsın. Altın dediğin ya yatırım için bozdurulur ya da zor gün olunca. Düğün zor gün değildir. Çok istiyosalar arsayı ipotek ettirip kredi çeksinler

Arsayı satıp alsınlar. Giden geri gelmez maalesef.

Benim kayinvalidem ve kayinpederim asla birine borclu kalmaz. Ben onlar icin birsey alip gelsem bile muhakkak onu parasini bir ara istemedigim halde elime sıkıstirirlar. Böyle insana borc verilir. Ama genel olarak gördügüm alinan altinlar "aile arasinda lafi mi olur" diye geri verilmiyor. Benim bir akrabagimin altinlari abisinin bedelli askerligi icin alip harcandi..geri verildigini hic duymadik...ona göre verin veya vermeyin

verirsen geri gelirse de gelmezse de kötü sen olursun. Arsa satılınca evlensin kayın da ya da altın takmasın gelin hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…