altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

Başlıktaki "daha neyi bekliyorum ya ben sorusuna" istinaden "Allah'tan belanızı herhalde" dicem ama ayıp olcak.

Sert yazmayayım diyorum ama cidden kaçarak uzaklaşmak için daha neyi bekliyorsunuz?

Adam resmen dalga geçmiş sizle. "Hadi benim güvenimi kazanmak için biraz kıvran, çabala." ne demek? Ne yapacakmışsınız tam olarak? "Takla atıp pati de vereyim mi sen anneme hakaret ederken" deseydiniz keske. Hele sondaki altınlarım cümlesinde de tehlike çanlarının sesini duyamadıysanız eyvah eyvah.

Siz bu konuyu 4 ay önce kesip atabilseydiniz, dik durup gerekli resti çekebilseydiniz hem eski nişanlınız olacak o herifin çoktan burnu yere sürtecekti, özür dileyen de güven kazanmak isteyen de o olacaktı hem de siz çoktan ayrılık travmasını atlatıp onu hayatınızdan elinizin tersiyle itebilmenin verdiği özgüvenle yeni ufuklara yelken açacaktınız.

Niye bunun yerine peşinden sürüklenmeyi seçiyorsunuz?

Annenizde çok ilginçmiş. Kızına adam altınlarımı getir demiş anneniz ayıp olur laf çıkar derdinde hala. 3 gün sonra boşansanız ne olacak.hem niye anneniz götürüyor çağırın gelip alsınlar kapıdan

Ne altınmış arkadaş ya.Adam istemiş altınları,vereceğim vereceğim diyorsun hâlâ vermemişsin.Adam seni aylar önce bırakmış anlamamakta ısrar ediyorsun.sen,seni sevmeyen tripli kızkardeşine doğumgünü mesajı atayım mı derdindesin.Bir ömür sakla o altınları adam sana dönecek emin ol.

Son düzenleme:
Ver altınları gitsin emin ol ömür boyu huzursuzluk çekmeden iyidir.şimdiden annesine bu kadar tapan bi insan evlenince daha da üstüne düşecek hep onların istediği olacak hep onların dediği doğru olcak yol yakınken dön benim başımda nisanliyken belli etmişti aileye düşkün oldugunu düzelir evlenince dedim .değişen bişey yok daha beter oldu. Şu An ayrılma aşamasındauim.az önce boşanma dilekçesini koydu önüme imzalamami bekliyor tek sebep ailesiyle aramın iyi olmaması .günlerdir ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bu durumda olmak istemiyorsan gelecek göremiyorum vazgeç .yanlış anlama beni ayrılmayı kim ister ama evlenince hayat bitiyor pişman olada is işten geçmiş oluyo.

Adam barışmak istemiyor ki. Resmen dalga geçmiş. Hadi beni ikna et. Oyun oynuyor resmen. Tekrar aramasının nedeni de 5 gündür hala gitmeyen altınlar.
Böyle herifleri buluyolar bide bunlarla barışmak isyiyorlar bidaha la havle ya altınları yedim derdim vermezdim gelsin alsın bakayım

Hepiniz haklisiniz. bazilarinizin çok agir yazdigini dusunsemde eminimki benim baska konulara yazdigim cevaplarda belki konu sahiplerine agir gelmis olabilir.
Benim inadima yazip git evlen diyenlerde haklilar, birak onu diyenlerde haklisiniz. hepinizin yorumlarini okudum. yorum yapma zahmetine girdiginiz için hepinize tesekkur ederim cok sagolun.
Evet o altinlar daha gitmedi ve ben sanki o altinlar ve esyalar gitmeden bitti diye kabullenemedim bunlarin hepsi dogru.
"Ama kabullenmek zorundayim" cumlesini dilim soylesede kalbim soylemiyor. soyleyemiyor.
er geç soyletecem kalbimede :'( :'( :'( :'( :'( ne kadar uzulsemde aglasamda içim yansada soyleyecek mecburen kalbimde.
benim tek uzuldugum sey ona guvendigim ve beni yari yolda birakmasi. ilk defa birine bu kadar guvendim ben. onun bana her hakaret edisinde soyledigim tek sey ben ona nasil guvendim nasil goremedim onun gerçek yuzunu diyerek agladim hep.
simdi kendime tekrarladigim tek sey "bitecekkk bitmesi gerek !! baska çaresi yok mecbur unutmam gerek onu."

annenizin hastahanede yatmasıyla ne alakası var altınların. alın yanınıza bir iki arkadaşşahit olarak,akşam buluşun verin altınlarınızı. sen sağ ben selamet

burda arkadas diyebilecegim kimsem yok kimsede gelmez benim yanima ve ben onun gibi bi terbiyesizlik edipte kendi basima vermem neyi varsa. o utanmadan kendisi takmadigi halde altinlarin pesine dustu ama ben onun takmadigi altinlari ona iade etmem. annesi babasi takti annem babam versin bi daha onu karsimda gorursem yine kalbimdeki aska yenik duserim diye korkuyorum :'( :'(

o zaman babana söyle buluşsun versin.

Geçmiş olsun babanla git abinle git biriyle git
4 ay olmuş zaten görüşmüyoken vermediğin istemelerini beklemen hata

ben beklemiyodum istemesini. benim bekledigim sey bi umut belki birlesmekti. ama beklemekle hata etmisim.

Çekiçle ezip verin
Hala kabullenemiyorum" demeniz sadece size zarar.
Sizi yarı yolda bırakan , sevginizi değil altınları isteyen beş para etmez adama hala böyle vakit vermeniz hata.
Tamam acınız varsa yaşayın ama en azından onun karşısında dimdik durun.
Allah hakkınızda hayırlı kapılar açacak. Sabredin.
Eti kemiği olan bir insan işte. Nedir onu böyle vazgeçilmez kılan ?
Sanırım , vazgeçilmenin verdiği sıkıntıyı yaşıyorsunuz. İnsanlar genelde böyledir.
Kalan taraf olmak istemezler.
Yenilmeyin kalbinizin oyununa.

Bir kuyumcuya babalarınız ve iki taraftan birer sözü geçen akraba ile gitsinler bir an önce. Kutumcu değerini ölçsün biçsin orda anlaşılsın. Sonra sahteydi eksikti demesinler. Anlaşıp kapatın mevzuyu. Olaylar çirkinleşicrk yoksa. Bu işi çoktan halletmeniz gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…