altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

Bosandigim adama benziyor. O da 10 gun aramamis 10 gun sonra bilezikleri istemek icin aramisti. O da anneciydi. Kac kurtul bilezikleri de ver koluna taksin da hevesini alsin.
taksin koluna. yada bacisina versin o taksin

haklisin bu cok iyi fikir. ozurude dilerim ama bilezikleride al senin olsun diyim.

Bu nasıl bir ego böyle herşeyi sana yükleyip seni suçluyor benden özür dile diyor bence onun egosunu lego yapıp oynama vakti gelmiş ardından uzulmene bile değmeyecek karakterde bi insan önüne bakmalisin.

bitecek insallah bu aksam

Aklınca seni yola getirmeye çalışıyor rest çekerek. Ya şunu yap ya da şunu.

Bu yüzü biz veriyoruz biz simartiyoruz karşı tarafı bu ksdar

Aklınca seni yola getirmeye çalışıyor rest çekerek. Ya şunu yap ya da şunu.

Bu yüzü biz veriyoruz biz simartiyoruz karşı tarafı bu ksdar

aynen oyle. beni surunduruyor aklinca. bide diyorki ozuru dile bi hele sonra bakariz barisacakmiyim yoksa barismayacakmiyim diyor. sonrada diyorki sana guvenim sifir diyor guvenini tekrar kazanmam icin biseyler yap hadi bekliyorum diyor. ne beklediyse inuda bilmiyorumda neyse ...

Guvenimi kazan demekle ne demek istedigi belli.yat benimle diyor ..aman sakin eski konularinizi bilmiyorum ama nisanliniz saygisiz bencil itici bir tip sanirim.ama sanirim siz ayrilmayacaksiniz gozunuz kor olmus(yazdiklarinizdan oyle anladim)sakin evlenmeyin bu adamla biranonce ayrilin yoksa caniniz daha cok yanar

istedigi kadar onu dusunsun. ruyasinda gorur onu. Allah korusun yapmam oyle bisey. hataya bi kez dustum ona guvenmekle. canimi yakti bi kez ikinci kez bide yatmakla canimi yakamaz. evlenmiycem. bitcek hersey bu aksam.

kesinlikle katılıyorum .

Altınları senin hakkın sakın gurur yapıp verme eger darbe yemesin Istiyorum diyorsan sakın verme altınları

Biniş zaten bitmiş.oldurmaya çalışma da önce konuştuk senle.arama sorma.neyi varsa at önüne

Biniş zaten bitmiş.oldurmaya çalışma da önce konuştuk senle.arama sorma.neyi varsa at önüne
Altınları senin hakkın sakın gurur yapıp verme eger darbe yemesin Istiyorum diyorsan sakın verme altınları
ogle yemegine gittim eve. annem pek verme yanlisi degil açikcasi. laf olcak herkes kotu diyecek diye. napcam ben. ailemin yuzu yere dusecek. allahim dogru yolu goster nolur diyorum ya :'( :'( :'( :'(

Hukuk öyle demiyor ama. Mahkeme ile alır onlarda. Gazetede okudum. Damat mahkeme yolu ile almış. Hatta mahkeme takılan saatin gelin adayında kalmasına karar vermiş, damat temyize gidip saati bile almış. 3 kuruşa tenezzül etmeye gerek yok bence.

aman istemem altinlari onun olsun. anasi istedi altinlari yoksa nisanlim dedigim kisinin cürret etmesine imkan yok. doldurdular oda geldi patladi bana

Altınlar hukuken kıza ait ama sana kalmış.. ver tepe tepe kullansın..

ogle yemegine gittim eve. annem pek verme yanlisi degil açikcasi. laf olcak herkes kotu diyecek diye. napcam ben. ailemin yuzu yere dusecek. allahim dogru yolu goster nolur diyorum ya :'( :'( :'( :'(

Vermezseniz dava yoluyla isterlerse aileniz mahkemede daha çok rezil olur
Burada hukuken size aittir falan yazmışlar ama o öyle değil
Karşı tarafa verilen hediyeler nisan bozullduktan sonra nişanı bozan kim olursa olsun geri istenebilir
Bu adam da daha şimdiden altinlarin derdine düşmüş şimdiden sonra ne yapacakları hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…