canm allah onunda sabrını verir merak etmevercem bu aksam insallah. onu her gordugumde kalbim yerinden çikacak gibi oluyor ona hâlâ asigim ama boyle olmaz vercem bitsin ne varsa noluyosa olsun :'( :'( :'(
taksin koluna. yada bacisina versin o taksinBosandigim adama benziyor. O da 10 gun aramamis 10 gun sonra bilezikleri istemek icin aramisti. O da anneciydi. Kac kurtul bilezikleri de ver koluna taksin da hevesini alsin.
Belli ki sevginden gözlerin kör olmuş seni yargılamak doğru değil ama şöyle bir durum daha var her sevgide doğru çıkmıyor bazen boşver ver herşeyini geri onların yaptıkları bu kadar değerin varmış de verirkende hiç üzülme göğsünü gere gere dön arkanı git o seni kabettiğine üzülsün hatasını anlar geri döner diyede hayale kapılma bir kere hata yapan bir daha yapar unutma bir süre kafanı dinle sonra yeni bir sayfaya yazmaya başla çünkü yeni sayfa açmayı altınlarını verdiği gün yapmış olursun dilerim ki sıkma canını adam olmayan oymuş . Her zaman ilk nezaket kadına gösterilmelidir bi kapıdan geçerken bile erkek kadına öncelik verir senin anlattığınsa senden özür beklemiş bide haksızken özürünüde dilemeyi unutma derim büyüklük sana yakışır verdiğin öncelikte ona dilediğin özür onu iyi tanıyamadığın için olsun ne kadar anlar bilemem ama en azından içini dökersin 1-2 yıl sonra o kimmiş ya dediğinde onu nasıl rezil ettiğini hatırlarsın .
Bu nasıl bir ego böyle herşeyi sana yükleyip seni suçluyor benden özür dile diyor bence onun egosunu lego yapıp oynama vakti gelmiş ardından uzulmene bile değmeyecek karakterde bi insan önüne bakmalisin.
Tek başına gitme olur mu. Şahitlik yapacak biri ile git. Vermedi diye mahkemeye verirler onlardan herşey beklenir.
Aklınca seni yola getirmeye çalışıyor rest çekerek. Ya şunu yap ya da şunu.
Bu yüzü biz veriyoruz biz simartiyoruz karşı tarafı bu ksdar
Altınları verin Allah askına
Guvenimi kazan demekle ne demek istedigi belli.yat benimle diyor ..aman sakin eski konularinizi bilmiyorum ama nisanliniz saygisiz bencil itici bir tip sanirim.ama sanirim siz ayrilmayacaksiniz gozunuz kor olmus(yazdiklarinizdan oyle anladim)sakin evlenmeyin bu adamla biranonce ayrilin yoksa caniniz daha cok yanar
kesinlikle katılıyorum .Guvenimi kazan demekle ne demek istedigi belli.yat benimle diyor ..aman sakin eski konularinizi bilmiyorum ama nisanliniz saygisiz bencil itici bir tip sanirim.ama sanirim siz ayrilmayacaksiniz gozunuz kor olmus(yazdiklarinizdan oyle anladim)sakin evlenmeyin bu adamla biranonce ayrilin yoksa caniniz daha cok yanar
Biniş zaten bitmiş.oldurmaya çalışma da önce konuştuk senle.arama sorma.neyi varsa at önüneuzun oldu biraz kusura bakmayin .diger konularimdanda biliyosunuz benim durumumu.
dort aydir konusmuyoruz diye bahsetmistim ve sizde artik siz nisanli degilsiniz demistiniz. ve ben aptal gibi bunu hiç kabullenemedim. simdi bile kabullenemiyorum.
neyse konuya geliyim ben. ben calisiyorum ve hergun saat dirtte postaya giderim ve sevdigim kiside bunu bilirdi konustugumuz zamanda.
ve cuma gunu saat dortte yine ciktim postaya gidiyordum beni cagirdi bikac kez döndüm baktim ona bisey demedim seni dinliyorum der gibi basimi oynattim. kinayeli sekilde konusmaya basladi benimde fazla zamanin yoktu aksam is cikisina gel konusalim dedim.
geldi aksam. konustuk. ama konusma denirse buna. hastanede yatmis yanima neden gelmedin dedi bende gelsemde sen bana yine konusmak istemezsin dedim sonrada bana dediki neyse onu bosverde nolcak boyle bizim hâlimiz dedi. bende ne nolcak dedim barismak istemiyorum diyen git diyen sensin dedim. sonra beni alkisladi dediki bravo annen ve sen ikimizi ayirmayi basardiniz dedi. ben annemi konusmamiza dahil ettigi icin bende ona dedimki annem bas bas bagirdioglumun kiçinda donu yok diye dedim kendim kulaklarimla duydugum seyi bana dediki annem oyle bisey demez dedi. bende bana inanmiyosan sozlerime inanmiyosan biz nasil evlencez dedim. ben zaten seninle hâlâ barismak istemiyorumki zaten dedi.
benimle barismak istemiyomus
bana guveni sifirmis
beni sevdigini soylemiyor bile
ve benden ozur bekliyormus guvenini kazanmam gerekiyormus tekrardan.
beni tehdit eder gibi bana dediki ya simdi bu aksam benden ozur dilersin guvenimi kazanmak için çabalarsin yada altinlarimi getir dedi. ya ben bitmesini istemedigimden ne tamam altinlarini getiririm diyebildim nede inadimi kirip ozur dilerim diyebildim. ozur dilenecek bisey yaptigimi dusunmuyorum. altinlara gelincede : hiçbi zaman aldiklariniz az bana diye aç gozluluk yapmadil. bi kez bile takamadigim bilezikleri ben benim onlar diye hiç sahiplenmedim ha vardi ha yoktu benim için. sevdigim gel birbirimizden ozur dileyelimde barisalim demiyorda benden ozur dile hadi diyor. yapmadim ozur dilemedim ama canim oyle cok yaniyorki.
Biniş zaten bitmiş.oldurmaya çalışma da önce konuştuk senle.arama sorma.neyi varsa at önüne
ogle yemegine gittim eve. annem pek verme yanlisi degil açikcasi. laf olcak herkes kotu diyecek diye. napcam ben. ailemin yuzu yere dusecek. allahim dogru yolu goster nolur diyorum ya :'( :'( :'( :'(Altınları senin hakkın sakın gurur yapıp verme eger darbe yemesin Istiyorum diyorsan sakın verme altınları
Altınları senin hakkın sakın gurur yapıp verme eger darbe yemesin Istiyorum diyorsan sakın verme altınları
Hukuk öyle demiyor ama. Mahkeme ile alır onlarda. Gazetede okudum. Damat mahkeme yolu ile almış. Hatta mahkeme takılan saatin gelin adayında kalmasına karar vermiş, damat temyize gidip saati bile almış. 3 kuruşa tenezzül etmeye gerek yok bence.
Altınlar hukuken kıza ait ama sana kalmış.. ver tepe tepe kullansın..
ogle yemegine gittim eve. annem pek verme yanlisi degil açikcasi. laf olcak herkes kotu diyecek diye. napcam ben. ailemin yuzu yere dusecek. allahim dogru yolu goster nolur diyorum ya :'( :'( :'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?