altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

Bence altınları fırlat yüzüne gitsin.Canım ne kadar egolu biri bu ya Özür dilesen bile bu istekler uzar gider gerçekten değer veren insan bunları yapmaz.
Bu kişi beterin beteri bundan beteri olamaz cık
Ayrildiktan sonra karsi taraftan verilen hic bir seyin durmasini istemezdim ben kendimde. Ustelik istiyor konu sahibinden. Adam degil.
istemiyorum zaten altinlarinida baska esyalarinida. babaannesi yengeleri halasi hepsi beni cok cok seviyolar ama nisanlandigim kisinin ne annesi nede babasi hic barismak gozuyle bakmiyolar onuda gectim ogullarini doldurup altinlari geri istetiyolar. vercem neleri varsa yoruldum artik.

Canım en başta şunu da kabullenmen gerekiyor.Nişanlandığın kişi zaten gerçekten doğru insan olsaydı bu duruma gelmezdiniz ve bu son konuşma böyle geçmezdi.En güzeli yoluna bakman

yahu babannesi halasi sevse ne yazar , bir gormeyle insan mi sevilirmis herkesin yuzunde birer sahte maske ben kimsenin samimiyetine kolay kolay inanmiyorum gunumuzde. Is cikara bindimi millet babasini kardesini tanimiyor dunya oyle bir dunya oldu.
Alsinlar baslarina calsinlar altinida onlarin olsun takisida, gencecik insanlarin muyluluklari ve gelecekleriyle oynadilar, kimsenin yaptigi yanina kalmaz merak etmeyin.
elliki onlardan size aile akraba olmaz yolunuza bakin.
Ve emin olun eger birileri damadi/gelini/ailesini sevmediginden dolayi genclerin gelecegine mani olursa Allah bes beterini veriyor sonra baslarina.

götür ver altınlarınıç ve böyle bi adamdan kurtulduğun içinde şükret bol dua et ve sadaka ver. inşallah yakana yapışıp tehdit olaylarına filan girmez.

Aaa çok geçmiş olsun.Annenin ciddi bi şeyi yoktur umarım?
Konularını okurken ben daraldım burda , şimdiden gerçek yüzünü de görmüş oldun ,çok ayıp etmiş eski nişanlın.
Hakkında hayırlısı olsun..

Sagol. Iyilescek insallah. Evet kotu bi durumla karsi karsiyayim. Vercem altinlari. Dayanamiyorum artik bana kotu davranmasina. Ne kadar sevsemde askimdan vazgecmek zorundayim

Bana altınlara sembolik anlam yüklemişsiniz gibi geldi. Burada arkadaşlar "altınları ver" diyor, siz cevap olarak "vercem... aşkımdan vazgeçmek zorundayım" diyorsunuz. Altınları vermeyi ilişkiden vazgeçme olarak görüyorsunuz. Aslında o bir şeyleri başlatan bir mihenk taşı değil, tersine, bir sonuç. Umarım bu olayları bir an önce atlatıp çok mutlu olursunuz.

bence de bi an evvel ver kurtul ayyy nasil adammis o oyle seni birakmis altinin derdine dusmus

Hemen altınları ver kaçarak uzaklas. Eşim biz sevgiliyken ayrılınca tektas yüzügunu istemişti.almaya da 60 yaşındaki enistesini gondermisti. Sonra evlendik ve 1 yıl olmadan ayrıldık.düğünde takılan bütün altinlarima el koydu.birde mahkemede altınları alıp gitmiş bana iftira atıyor dedi.yalvaririm yakma kendini.şu anda sen goremiyorsun ama ben şu yazdiklarini okuyunca o adamın içini gördüm.bir ilişkiye maddi unsurlar giriyorsa Hayır bekleme.

Henüz hiç geç olmadan adam nasıl biri olduğunu gözler önüne sermiş.bence sen kendini şanslı say çünkü bu adamla evlilik zor olurdu.daha fazla yıpratma kendini ve gururunu daha fazla zedelemesine izin vermeden altınları ver kurtul kardeşim.daha anlayışlı ve saygılı biriyle güzel bir geleceğin olur inşallah üzülme.

Hiiiç üzülme, bundan koca moca olmaz, büyük sözü dinle arkana bile bakma. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa var bi bildiğimiz.

Yaziyosun
Ama su an kendini ikna etmeye calisir gibi yaziyosun; o kadar belliki daha kendi yzdigina kendin inanmadigin.
Ama vazgecme.
Zamanla ikna olucak o yurek. Farkediceksinki o adamdan sana fayda yoktu. Karaktersizin tekiydi. Seni kopek gibi goruyor resmen.

Hiç bir tanıdık yok mu? biriyle yollayin gitsin. sanki uzadıkça olay zaman kazanmayı düşünüyorsunuz. belki dank eder de gelir barışır diye.ama o adam gelmez asla.

Bitmis bir iliski yürüyecek yol yok cünkü yolun sonuna gelinmis... Al misketlerini ver misketlerimi bile yapilmis... Sorulacak birsey yok... Hersey acik ve net ortada burada sana ayril diyince ayrilcaksin ayrilma diyince ayrilmiycakmisin ??? O halde ben diyorum AY-RİL-MA-Lİ-SİN...

Ben asıl annene şaşırdım..

Benim Annem böyle bir şey duyacak kapıda ayakkabılarımi çıkarmadan yollar beni geri..

1 dk bekletmez, ölüyorum desem dönünce öl der valla o derece.

Gururunu düşün.. Bu adamla bu iş olmaz, bitmiş. 3 yıl 5 yıl sonra dönüp geriye baktığında böyle davrandığın için kendini affedemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…