altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

kim ne derse desin is bozulduktan sonra bi çoplerini dahi istemem ben.

Altınları ver ve o şahısla bir daha da muhattap olma yol yakınken gerçek yüzünü göstermiş.Özür dilemeyi aklındna bile geçirme sakın sakın sonrasında çok yanarsın.Hakkında hayırlısı bu demekki zor olacak ama atlatacaksın.En kara gecenin bile sabahı olmadı mı?Ne acılar geçiyor zaman herşeyin ilacı bu mu baki kalsın.Kendine yeni bir yol çiz hatta altınları tanıklar eşliğinde ver.Geçen burda bir arkadaş konu açmıştı altınları vermediler der dava açarım diye muhakkak tanıgın olsun teslim ederken.

iyice düşün, gerçekten özür dilenecek bir şey yapmadıysan dilememelisin.
şimdi bile size inanmıyorken zaten dediğiniz gibi evlilik zor. altınlarını verin bitsin bence

Su sulale dediğin sihirli degnekle bu dengesiz saygısız sevgisiz adami ve ailesini degistirecek mi onlari takiyorsunuz? sulale dediğin böyle günde destek olur olmuyorsa hiç bir lafı duyma sen yaşadığını bilirsin
sahitli ver altınları kurtul bundan keske çok önce verseydin

benden bişey alamadılar da o yüzden dedim hakim gerçekten mağdur olunca kişinin lehine karar veriyor

benden bişey alamadılar da o yüzden dedim hakim gerçekten mağdur olunca kişinin lehine karar veriyor

burda hakim karsisina falan çikamayizki. gavur memleketinde bide gavurlara rezilmi olalim. turkler kendi aralarinda anlasamamista bizim mahkemeye dustulermi dedirtelim kendimize. yok zaten bitecekse neyi var neyi yok veririm hepsini gider.

burda hakim karsisina falan çikamayizki. gavur memleketinde bide gavurlara rezilmi olalim. turkler kendi aralarinda anlasamamista bizim mahkemeye dustulermi dedirtelim kendimize. yok zaten bitecekse neyi var neyi yok veririm hepsini gider.

Söyleyeceklerinizi unutacak kadar seviyorsanız zor durum . Acele etmeyin sakince verin kararınızı

Söyleyeceklerinizi unutacak kadar seviyorsanız zor durum . Acele etmeyin sakince verin kararınızı

cuma gunu o kadar kotu sozleri saydi. sinirim geçti bile ona karsi dusunun yani. ben niye gaddar davranamiyorum. niye kendimi bu kadar ayaklar altina veriyorum.

vercem cok kararliyim ama butun sulale laf cikacak dedikodu olcak diye istemiyolar pek. kafayi yiyecem valla delirecem
Sülale kendine baksn ömür boyu mutsuz olacağına kısa bi zmn olursn geçerr.. sallamayanı hiiç sallama..

Sülale kendine baksn ömür boyu mutsuz olacağına kısa bi zmn olursn geçerr.. sallamayanı hiiç sallama..

valla siz simdi bana kizacaksiniz belki ama dun aksam esyalarini veremedik malesef. annem cok hastalandi hastaneye yatti gidemedik. nedense engel cikiyo hep durmadan

altınları getir diyemez
zira nişanı kim attıysa diğerinde kalır altınlar

buarada altınların peşinde olduğu için konuşuyor sizinle hala

valla siz simdi bana kizacaksiniz belki ama dun aksam esyalarini veremedik malesef. annem cok hastalandi hastaneye yatti gidemedik. nedense engel cikiyo hep durmadan

Cagirin onu ayaginiza oyle verin ve defolsun gitsin. Bunu daha once yapmaliydin ama simdide yapabilirsin.

Son düzenleme:
Kişiliği oturmamış,ne istediğini bilmeyen,muhtemelen de anne lafıyla hateket edecek olan bir tip,size olan sevgisinden de emin değil üstelik..bunları göz önünde bulundurarak sağlam bir karar verin.

altınları getir diyemez
zira nişanı kim attıysa diğerinde kalır altınlar

buarada altınların peşinde olduğu için konuşuyor sizinle hala

Ayrildiktan sonra karsi taraftan verilen hic bir seyin durmasini istemezdim ben kendimde. Ustelik istiyor konu sahibinden. Adam degil.

Ayrildiktan sonra karsi taraftan verilen hic bir seyin durmasini istemezdim ben kendimde. Ustelik istiyor konu sahibinden. Adam degil.

ben de istemezdim tabiiki ama bu şekilde sırf altın peşinde diye inadına vermezdim.gider bağış yapar yine vermezdim.

Bu kişi beterin beteri bundan beteri olamaz cık

Altinini pilini pirtisini ceyizini cemberini, cikolatasini,kuruttugunuz cicegine varana kadar koca bir cop torbasina doldurun tutusturun eline, terbiyesi herif benden ozurl dile guvenimi kazanmaya calis ne demek ya
konunun evveliyatini bilmiyorum ama bir nisan atma durumu varsa illaki iki taraftada sorun vardir ama su muamele kabul edilemez bir muamele.
Terbiyesiz ve kustahca bir muamele sizin sevdiginizi ayrilmak istemediginizi bildigi icin kendi hatasinida azicikta olsa kabul etmek istemedigi icin sizi tehdit ederek bir yere varacagini saniyor.
sizce bu adamdan koca olurmu ?? Sadece bu tavrina bakarak bile anormal birsey oldugu anlasilir yani. Madem tehdit ediyor (ki ben blof yaptigini ve gaza geldigini dusunuyorum) blofunu gorun vede verin altinlarini bakalim ne yapacak o zaman.
Siz tabiki kesin ayriligi goze aldiysaniz , cunku bu adamla barismanizin tek yolu kendinizi gururunuzu ailenizi ezdirmek olacaktir. Ondanda haberiniz olsun neyi goze aldiginizi bilin.

Bence altınları fırlat yüzüne gitsin.Canım ne kadar egolu biri bu ya Özür dilesen bile bu istekler uzar gider gerçekten değer veren insan bunları yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…