- Konu Sahibi Samire tmv
İyi olmuş canım kötü gün guvencen olur.Yarısını aldım canım hiç yoktan iyidir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olmuş canım kötü gün guvencen olur.Yarısını aldım canım hiç yoktan iyidir
Aynen öyle yapacam kp dursun altın ev alırız diyordu bende ona razı olmadım o evi bizim uzerımıze yapmazlar abileri dahil karşı çıkar en azından yarısı bari alıyım dedim hesaba yatıracağım inşallah
Evi verdikleri için ortada kaldık yarın birgün çıkartırsanız bizi ne yapacağız falan dedi cok fena bu kp de yine kıyamadımNeden yarısını verdiler?
Evet biliyorum benim kayınvalidem üzerine olan evi boşanma dan 2 yıl önce kardeşi üzerine yapıp 2 yıl sabrediyor sonra boşanıyor. Üstüne kp evini de sattırıyor 2 ev sahibi oldu şimdi. Maalesef oluyor böyle muvazaalı işlemler..Bunlar ticaretle uğraşan insanlar güzelim.Evlilik devam ederken akrabaya borç seneti imzalayip kendi kendilerine haciz bile getirebilirler.Bosanmadan evi satıp borca vermiş gibi işlem yapıp parasını kendilerine alırlar.İnsanin olduğu her yerde yan yollar da vardır.
İçimden inşallah senin olan altınlar duruyordur dedim bir insan bu kadar istemeye neden bahane bulur ya yediği için yada kendinin gordugu içinSlm kk nin güzel kadınları benim derdim de şimdilik düğünümde takılan altınlar. Bütün takılan benim tarafından olsun eşimin tarafından olsun kücük altınları bilezik yaptırdık keşke yaptırmasaydım en azından ailemin taktıklarını ben alırdım.
Gelelim altınlara altınlar kayınvalıde de, bende zaten pek altın takmayı sevmediğim için hem güvende olsun diye onlara vermiştik. dursun diye, ama artık almak istiyorum vermiyorlar vermeyizde demiyorlar. Altın hesabına yatıralım dedik kp darbe olur altınlar bankada kalır dedi gerci o senede de darbe oldu. Millet milyonlarını yatırıyor.Bızımkıler banka deyınce korkuyorlar.O öylece kaldı.
Babamla hayvan besicilik işine girecektım. Bakımı herseyı babam yapacaktı gittim istemeye olmaz dedi.Neymiş atalar demiş ki ye iç ticaret yapma. Sonra babamla para yüzünden kavga edermişiz.Altınlar benim ama dediğim de de altınlar seninse illa mesuliyet altınamı girmen gerekiyor falan dedi her zamanki gibi üste çıkmayı başardı.
Eşime dedim git al en azından bankaya yatıralım faiz olur faydalanırız diyorum yok eşim hiç yanaşmıyor. Ben gidersem kavga ederim diyor. Ben mi gideyim kavga edeyim gelin olarak diyorum sen git diyor. Bide eşimin ailesi kendi oturdukları evi eşimin üstüne yaptılar. Biraz da o yüzden çekiniyor.
Ev yaptırdık diye altınları sanki kendilerinin gibi sahip çıkıyorlar. İstemiyorum onlarda kalmasını belki kullanacağım belki yatırım yapacam yok bir türlü razı olmuyorlar ne yapsam bir akıl verin cevaplar için şimdıden tesekkurler.
Bence siz aklınuza vr vicdanınıza uygun olanı yapmışsınız. Mal mülk gelip geçer rabbim sağlık versin. Huzurluysanız gerisini boşverin.Yarısını alabildim arkadaşlar ev verdiği için ben ona saymıştım ileride üzerine para koyup ev alırız dedi ama o evi bizim üzerimize kimse yapmaz. Evi verdik biz ortada kaldık deyince ikimizinde gönlü olsun yarı yarı bölüşüp helalleşelim dedim pek gönlü olmadı ya bende hepsini almak için uzerilerine gitmedim yaşlı insanlar sonuçta
Kanunlara göre evin yarısı diğer eşindir kalıbı her halde geçerli değildir. Kanunda kişisel mal kavramı vardır ve kişisel mallarla evililik içerisibde edinilen mallar ortak mal değildir yine kişisel maldır. Taraflar eğer bu ortak mala kişisel mal dışında bir fayda veya menfaat sağlamışlarsa o payı alırlar.ben anlatamıyorum sanırım
ya da siz ısrarla sabit durmak istiyorsunuz
kanunlara göre evin yarısı sizindir evlendikten sonra eşiniz evi üzerine aldıysa
Allah korusun boşanmayın tabi
ama büyük ihtimal altınları eve sayın diyecekler
eve kasa al cok pahali degil kasa altinlarimi koyucam deSlm kk nin güzel kadınları benim derdim de şimdilik düğünümde takılan altınlar. Bütün takılan benim tarafından olsun eşimin tarafından olsun kücük altınları bilezik yaptırdık keşke yaptırmasaydım en azından ailemin taktıklarını ben alırdım.
Gelelim altınlara altınlar kayınvalıde de, bende zaten pek altın takmayı sevmediğim için hem güvende olsun diye onlara vermiştik. dursun diye, ama artık almak istiyorum vermiyorlar vermeyizde demiyorlar. Altın hesabına yatıralım dedik kp darbe olur altınlar bankada kalır dedi gerci o senede de darbe oldu. Millet milyonlarını yatırıyor.Bızımkıler banka deyınce korkuyorlar.O öylece kaldı.
Babamla hayvan besicilik işine girecektım. Bakımı herseyı babam yapacaktı gittim istemeye olmaz dedi.Neymiş atalar demiş ki ye iç ticaret yapma. Sonra babamla para yüzünden kavga edermişiz.Altınlar benim ama dediğim de de altınlar seninse illa mesuliyet altınamı girmen gerekiyor falan dedi her zamanki gibi üste çıkmayı başardı.
Eşime dedim git al en azından bankaya yatıralım faiz olur faydalanırız diyorum yok eşim hiç yanaşmıyor. Ben gidersem kavga ederim diyor. Ben mi gideyim kavga edeyim gelin olarak diyorum sen git diyor. Bide eşimin ailesi kendi oturdukları evi eşimin üstüne yaptılar. Biraz da o yüzden çekiniyor.
Ev yaptırdık diye altınları sanki kendilerinin gibi sahip çıkıyorlar. İstemiyorum onlarda kalmasını belki kullanacağım belki yatırım yapacam yok bir türlü razı olmuyorlar ne yapsam bir akıl verin cevaplar için şimdıden tesekkurler.
buna da şükür samireYarısını alabildim arkadaşlar ev verdiği için ben ona saymıştım ileride üzerine para koyup ev alırız dedi ama o evi bizim üzerimize kimse yapmaz. Evi verdik biz ortada kaldık deyince ikimizinde gönlü olsun yarı yarı bölüşüp helalleşelim dedim pek gönlü olmadı ya bende hepsini almak için uzerilerine gitmedim yaşlı insanlar sonuçta
Ilk basta oyle dediler amacta dediginiz gibiydi. Cok tepki gosterdik itiraf ettiler harcamadiklarini. Sozde biz harcamayalim diye altinlar bitti demisler. Nasil biter diye olay çıkarınca duruyo dediler yerini soylemediler. Sonra baya zaman sonra yerini ogrendik ama yinede bitti altinlar.Belki de hala ellerindeydi, siz sattıklarını söyleyince isteyemeyeceğiniz için sattık dediler. Nereye harcamışlar altınınızı?