altınlarımı vermeli miyim

Mantiginiz degisik.Farkli sehirde diye haklarindan mahrummu kalmali
hiç yasamadıgın bilmediğin şehirde ev alır mısın peki sen.. hak gecen bi durum yok ev zaten allah gecinden versin kv vefat etse ikisinin olacak ama yapması gereken bence kv nin kızına da kira desteği vermek yada kirasının yarısını bizim vermemiz.. yani benim düğün altınlarımı almak deil çünkü o evden benim hakkım yok bu acık ve net

Sizin hakkini vermeme gibi derdiniz yok altinlarmi derdiniz pardon ya
Peki altinlari vermediniz miras bolunene kadar kira odemeniz gorumcenize mantiklimi.Evlenmeden bosanmayi o altinlar benim garantim diye gormeyi birakin.Allah korusun yuvaniz yikildimi o altinlari yicek huzur gonul rahatligi bulamazsiniz.Mutlulugu dusunun kotu gunu degil.

ahhh canım olayları nerelere getirdin sen ben bukadar kötü niyetli hiç düşünmedim durumu bosanmak altın derdine düşmek falan istersen ilk mesajımı oku önce.. tahmin ettiğin kadar fesat biri deilim

Sehir konusunda ise gorumceniz yasiyo o sehirde neden bilinmeyen olsun,yada sizin sehirde alinir kirasi gorumceye gider.

Bencede nisanlinla konusmalosin amnen o evi kiz kardesine versin biz bi muddet kirada oturalim be altinlarla dugunde takilan paralarla biz kendi evimizi kendimiz alalim hayatim kafamizda rahat olur diye inceden yumusak yumusak islemelisi diye dusunuyorum en mantiklisi bu bence

Sehir konusunda ise gorumceniz yasiyo o sehirde neden bilinmeyen olsun,yada sizin sehirde alinir kirasi gorumceye gider.
ya tatlım anlamadıgın olay su senin ben ev alınmasın ona demiyorum zaten birikmiş parası var alsınlar kredi ceksin kv madem istio.. ama ona alınan ev onun üstüne bu ev ise kv üstüne olacak.. anlayacagın ben hem altınlarımı vericem hem görümcem ev alacak hem de ne bu evde ne o evde eşimin hakkı olmıcak... biraz düşüncenin yönünü değiştirmelisin

Alintilayamiyorum kendi mesajimida sana zahmet bi ilk mesajima don bak.Eger gorumcede altin katicaksa ve ev kayinvalideye olucaksa ver yaziyo.Sizin ilk mesajda gorumcenin uzerine olacagi ev yazmiyo

Alintilayamiyorum kendi mesajimida sana zahmet bi ilk mesajima don bak.Eger gorumcede altin katicaksa ve ev kayinvalideye olucaksa ver yaziyo.Sizin ilk mesajda gorumcenin uzerine olacagi ev yazmiyo
neyse sonucta durum bundan ibaret ben ilk mesajını farketmedim bile bukadar mesajda aynı şeyleri düşünüyoruz ozamn uzatmanın anlamı yok

Allah gecinden versinde her ev kayinvalideye uzerineyse ondan evlatlara ve kocasina duser miras.Ayriliktan kastim evlat ayrimiydi.

Evet anladım. Ama ben başka bir şey söylüyorum. Dediğiniz durumda, boşanma halinde veya erkeğin vefatı durumunda kadının ev üzerinde hakkı yok. Sizin adil dediğiniz senaryo, işlerin iyi gitmesi durumunda adil. Tabii ki inşallah işler hiç ters gitmesin. Konu sahibi ve nişanlısı evlensinler ve mutlulukları daim olsun. Adil olan, her koşulda adil olabilecek bir çözüm bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…