- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Mantiginiz degisik.Farkli sehirde diye haklarindan mahrummu kalmalioğluna deil zaten kendisine aldı oğlu aynı şehirde yasadıgı için o evi kullanıyor görümce burda olsaydı belki de o yasıcaktı
hiç yasamadıgın bilmediğin şehirde ev alır mısın peki sen.. hak gecen bi durum yok ev zaten allah gecinden versin kv vefat etse ikisinin olacak ama yapması gereken bence kv nin kızına da kira desteği vermek yada kirasının yarısını bizim vermemiz.. yani benim düğün altınlarımı almak deil çünkü o evden benim hakkım yok bu acık ve netMantiginiz degisik.Farkli sehirde diye haklarindan mahrummu kalmali
Aynen 5 10 bilezik icin omur boyu huzur bozmaya milyarlik evlerde oturmamaya niyetliler gibi.Millet kafayı yemiş ya! Inanamıyorum bazı yazılanlara...
Insanların gözünü para bürümüş. Adalet insanlık hak getire!
Sizin hakkini vermeme gibi derdiniz yok altinlarmi derdiniz pardon yahiç yasamadıgın bilmediğin şehirde ev alır mısın peki sen.. hak gecen bi durum yok ev zaten allah gecinden versin kv vefat etse ikisinin olacak ama yapması gereken bence kv nin kızına da kira desteği vermek yada kirasının yarısını bizim vermemiz.. yani benim düğün altınlarımı almak deil çünkü o evden benim hakkım yok bu acık ve net
ahhh canım olayları nerelere getirdin sen ben bukadar kötü niyetli hiç düşünmedim durumu bosanmak altın derdine düşmek falan istersen ilk mesajımı oku önce.. tahmin ettiğin kadar fesat biri deilimSizin hakkini vermeme gibi derdiniz yok altinlarmi derdiniz pardon ya
Peki altinlari vermediniz miras bolunene kadar kira odemeniz gorumcenize mantiklimi.Evlenmeden bosanmayi o altinlar benim garantim diye gormeyi birakin.Allah korusun yuvaniz yikildimi o altinlari yicek huzur gonul rahatligi bulamazsiniz.Mutlulugu dusunun kotu gunu degil.
Sehir konusunda ise gorumceniz yasiyo o sehirde neden bilinmeyen olsun,yada sizin sehirde alinir kirasi gorumceye gider.hiç yasamadıgın bilmediğin şehirde ev alır mısın peki sen.. hak gecen bi durum yok ev zaten allah gecinden versin kv vefat etse ikisinin olacak ama yapması gereken bence kv nin kızına da kira desteği vermek yada kirasının yarısını bizim vermemiz.. yani benim düğün altınlarımı almak deil çünkü o evden benim hakkım yok bu acık ve net
Bencede nisanlinla konusmalosin amnen o evi kiz kardesine versin biz bi muddet kirada oturalim be altinlarla dugunde takilan paralarla biz kendi evimizi kendimiz alalim hayatim kafamizda rahat olur diye inceden yumusak yumusak islemelisi diye dusunuyorum en mantiklisi bu benceolasılık değil canım kesin gibi bişey kv cok bilmiş biri ve kızına takmıs kafayı ben size ev aldım o gönül koydu die içerlenio.. en sonunda ev senin üstüne kiraya da cıkalım dicem ama ipler kopcak..
O evden benim hakkim yok derken neyi dusundunuz peki.Miras esinize dusucek size degil
ahhh canım olayları nerelere getirdin sen ben bukadar kötü niyetli hiç düşünmedim durumu bosanmak altın derdine düşmek falan istersen ilk mesajımı oku önce.. tahmin ettiğin kadar fesat biri deilim
ya tatlım anlamadıgın olay su senin ben ev alınmasın ona demiyorum zaten birikmiş parası var alsınlar kredi ceksin kv madem istio.. ama ona alınan ev onun üstüne bu ev ise kv üstüne olacak.. anlayacagın ben hem altınlarımı vericem hem görümcem ev alacak hem de ne bu evde ne o evde eşimin hakkı olmıcak... biraz düşüncenin yönünü değiştirmelisinSehir konusunda ise gorumceniz yasiyo o sehirde neden bilinmeyen olsun,yada sizin sehirde alinir kirasi gorumceye gider.
evet benim hakkım yok eşimin hakkı var ama görümceye alınacak evde hem benim altınlarım olacak hemde ev tamamen görümcenin olacak kapişşşşO evden benim hakkim yok derken neyi dusundunuz peki.Miras esinize dusucek size degil
Alintilayamiyorum kendi mesajimida sana zahmet bi ilk mesajima don bak.Eger gorumcede altin katicaksa ve ev kayinvalideye olucaksa ver yaziyo.Sizin ilk mesajda gorumcenin uzerine olacagi ev yazmiyoya tatlım anlamadıgın olay su senin ben ev alınmasın ona demiyorum zaten birikmiş parası var alsınlar kredi ceksin kv madem istio.. ama ona alınan ev onun üstüne bu ev ise kv üstüne olacak.. anlayacagın ben hem altınlarımı vericem hem görümcem ev alacak hem de ne bu evde ne o evde eşimin hakkı olmıcak... biraz düşüncenin yönünü değiştirmelisin
Kapiss mapiss diyecehinize ilk mesaja adam gibi yazin isinize gelmeyen yorumlardada yeni lafla uretmeyin.evet benim hakkım yok eşimin hakkı var ama görümceye alınacak evde hem benim altınlarım olacak hemde ev tamamen görümcenin olacak kapişşşş
neyse sonucta durum bundan ibaret ben ilk mesajını farketmedim bile bukadar mesajda aynı şeyleri düşünüyoruz ozamn uzatmanın anlamı yokAlintilayamiyorum kendi mesajimida sana zahmet bi ilk mesajima don bak.Eger gorumcede altin katicaksa ve ev kayinvalideye olucaksa ver yaziyo.Sizin ilk mesajda gorumcenin uzerine olacagi ev yazmiyo
ortamı germe tatlım :))) ne bu sinir hayırdır baska bir sorunun mu var anlatabilirsin yaniKapiss mapiss diyecehinize ilk mesaja adam gibi yazin isinize gelmeyen yorumlardada yeni lafla uretmeyin.
yeni laf üremiyo olan olayı yazdım işime gelmicek durum yok maalesef ben zaten yazdım son mesajımda uzamasın konu die ama sen eksik okudun demekkiKapiss mapiss diyecehinize ilk mesaja adam gibi yazin isinize gelmeyen yorumlardada yeni lafla uretmeyin.
Seviyesizce kelimelere tahammulum yok diyelim biz ona.Konu sizin bana ilk mesajimi oku anla diyeceginize siz butun mesajlari dikkatli okuyun ona gore cevap verin.ortamı germe tatlım :))) ne bu sinir hayırdır baska bir sorunun mu var anlatabilirsin yani
yaa baksana sn keyfine bana mı sardın su koca forumdaSeviyesizce kelimelere tahammulum yok diyelim biz ona.Konu sizin bana ilk mesajimi oku anla diyeceginize siz butun mesajlari dikkatli okuyun ona gore cevap verin.
Siz mesajlari duzgun okumayip sacma kelimelerle kendi fikrinizi dikta etmeye calisarak ne yapmaya calistiginiz tartisilir.yaa baksana sn keyfine bana mı sardın su koca forumdaseviyeli seviyesiz kimin olduğu tartışılır tatlım bence uzatmamalısın daha fazla
Allah gecinden versinde her ev kayinvalideye uzerineyse ondan evlatlara ve kocasina duser miras.Ayriliktan kastim evlat ayrimiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?