altınlarımı vermeli miyim

kendi üstüne olur çünkü belli miktar paraları var üstünü tamamlıcaklar
E tamam madem paraları var biriktirsin biraz daha alsın. Ayrıca kızlar ele karısıyor diye mantikla bence saçma oglana ev alınır genelde. Düğünü siz mi yapacaksınız aileler destek olcak mi siz yapacaksanız borclari bahane edin bi auru borc harc nasil oducez diye

ama şimdi evde oturmam kiraya cıkcam dersem kıyamet kopcak biliyorum.. kv direk söylemedi altınları ver die ima etti sadece bende nişanlıma söledim olmaz die
koparsa kopsun ıllerde hayatın maaf olur inan bana ne özelın kalır nede huzurun. benım kvdem dugunden sonra takıları elıme saydı bır kere bıle me takıldı dıye sormadı. daha olmamıs dugunun takısınj ıstıyor ılgınc... hayatta kabul etme o evdede oturma. bunları gormuyormusun

Geline takılan takılar niye erkek tarafının zoruna gidiyor anlamıyorum. Belki de kv ile görümce kendi aralarında planladılar.Siz altınlarınızı görümce için veriyorsanız,O da sizin düğün masraflarını,eşyalarınızı almanıza yardımcı olsun.Herkes kendi çıkarını düşünüyor.

ıyı nıyetı olsaydı kvden evı oglunun üstüne alırdı. sen takını vercen gorumcen kendı ustune ev alcak yarın oburgundr oturdugun evden hak alacak:) ömür boyuda o kvdeyo sen cekecen sımdıen bıle kalmaya meraklı dıyorsun. ben olsam evlenmem asla bu durumda.kırada otur kımsenın evınde oturma

aileler yardım edio düğün için

Bence evinizi koyunuzu barkinizi herseyinizi kendi emeklerinizle yapin.

Evi kabul etmeyin. Hayatinizda tek soz haklari olmasin.

Ayrica oyle sacma ki hesap. O ev kp ustuneyken bu tekliflerin olmasini. O ev sizin ustunuze degil ki. Cok uzak bi akrabamizin kizi evlendi. Kp evinde oturuyor. Hic o topa girmeyin derim.

Altinlarinizi da asla vermeyin. Onlar sizin. Kizlarina ne alacaklarsa alsin kendileri. Isterse bos eve oturtsun. Ister kendileri otursun. Mirastan payinizi alirsiniz. Hemde kenarinizda altinlariniz olur.
Onlarin planina gore miras payi verip altinlari almak var.

de
kv daha 2 gün önce ablanıza da yardım etmemiz gerek böyle olmaz dedi nişanlım da biz edemeyiz etceksen sen et dedi ama şimdilik öyle ilerde o benim ablam etcem der mi bilmiuyorum

der ınanma ve o evde oturma o evı görumene versınler aynen oyle de o ev onun olsun. bende takımla ev alırım ıllerde.

bızım oturdugumuz evlerde bızım uzerımıze degıl
sonucta bu kızda nısanlısına guvenerekten evlenıyor dımı
bu zamanda babana dahı güvenme. ben nıye benım olmadıgım evde oturayım. yarın öburgun herkesın hakkı var o evde. o ev ıyı nıyetke alınsa oglunun üstünr alınırdı ztn. bırde akıllılk edıp takımımı alacak ne terbıyesızlık bu.

Tapuyu kv o zaman ortak yapsın oğlu ve kendi üzerine o zaman verin altınları. Ben başka türlü vermem. İsterse kızı ve oğlu üzerine de ortak yapabilir. Ama tapuya ortak olmadan vermeyin.

keşke nişanlım bunu söyleyebilse ben söylesem skandal olur

Bu işler böyle başlar canım
Aman susayım aman üzmeyeyim diye diye çocuğunun ismine kadar karışırlar
Bak görümcen ne güzel sömürüyle ve senin paranla ev sahibi olacak
Sen neden olmayasın?

Nişanlına şu teklifi yap: madem bir ev alınacak, annenlerin evini ablanlara verelim, bizfe kendi altınlarımızla kendimize ev alalım. De

Eğer hayır derlerse bil ki kazıklanıyorsun, enayi yerine konuyorsun

Allah korusun boşansan vs iki evde de hakkın olmayacak. Sen söyleyemezsen ailene aöylet.

Eğer altınlarını vereceksen şimdi oturacağınız kv'nin evini de oğlunun üstüne yapması gerekir,
Yeni yapılacak ev görümcenin üstüne olacak çünkü, şimdi bana ev almadınız diye küsen görümcen annesi vefat edince oturacağınız ev için annemindi o yarısı benim hakkım diyecektir.
Bence en temizi kv'ye anne biz bunda oturalım kendi evimize çıkana kadar altınları peşinat yapıp ev alacağız deyin olsun bitsin, ben olsam altınları tapuyu almadan vermezdim.

aynen öyle. ben olsam o evı görumceye verın bende takımla kendı evımı alcam. onların planları ztn bellı 2 kardes bırı bayan bırı erkek . kvdenız sızınle oturcak bu bellı. evde onun bırsey doetemıcen. tapusu sızın olmıyan ev ıcın kurus verme. sen oyle de konu sahıbı. kabul etme. bu evı verın gorumceye madem bende kendı uzerıme ev alcam de takımla konuyu kapat. kımsenın evınde oturma

Bırak ipler koparsa kopsun verme sakin verme senin altınları mi guveniyorlarmis ? Gerekirse kendiniz düğünden sonra kredi çekip alırsınız ev.

bende vermem tapuyu vemeden bu sımdıkı kızlar cok saf

bızım oturdugumuz evlerde bızım uzerımıze degıl
sonucta bu kızda nısanlısına guvenerekten evlenıyor dımı
Evet canim eslerimize guveniyoruz da.mesela benim kp her cocuguna ev verdi bu sene ama bi biz dugun yaptik ve dugunde yardim etmedi ama ev verdim diyor hepsi kendi ustune sence bu adalet mi oldu esime karsi borc oduyoruz.

Ayrica boyle daha takilmayan altinin hesabini yapan insanlar size gorumcenizin butun ev taksitlerini de yigar. Dugun borclari yaninda bide ev taksidi oder en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirirsiniz.

Takilarla tapuyu vermeyi kabul etselerde kabul etmeyin.Takilar tas catlasin 20bin tutar. 20 bine gorumceye ev olmaz. Size ev verdik diye parayi da isterler bi guzel. Zamanla nefret edersiniz o aileden. Gorumce size zagen simdiden bilenmis. Huzurunuz bozulur esinizlede aileylede. Para muhabbetine hic hic girmeyin.

Totalde; gorumcenize bi ev alir, altinlarinizdan olur, sizin olmayan bi evi miras olarak bolusursunuz.

Ha bide manevi boyutu var. Ben sana ev verdim. Bura benim evim. Istedigim zaman gelir kalirim tavri.
Azicik asim agrisiz basim diye atalar bosa soylememis.

valla sizi ilgilendirmez görümceye ev almis almamis ne yapmislar veya kedni üstüne yapmis tapuyu yapmamis hic ilgilendirmez

ama onlarida sizin altininiz hiccccccccccccc ilgilendirmez aslada vermek zorunda degilsin vermemelisinde
kendi bi ihtiyaciniz icin koyun kenara

magdem ev almak istiolar görümceye alsnlar ama ona buna güvenip degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…