- 7 Ocak 2016
- 164
- 66
- 28
- Konu Sahibi environmentaleng
-
E tamam madem paraları var biriktirsin biraz daha alsın. Ayrıca kızlar ele karısıyor diye mantikla bence saçma oglana ev alınır genelde. Düğünü siz mi yapacaksınız aileler destek olcak mi siz yapacaksanız borclari bahane edin bi auru borc harc nasil oducez diyekendi üstüne olur çünkü belli miktar paraları var üstünü tamamlıcaklar
koparsa kopsun ıllerde hayatın maaf olur inan bana ne özelın kalır nede huzurun. benım kvdem dugunden sonra takıları elıme saydı bır kere bıle me takıldı dıye sormadı. daha olmamıs dugunun takısınj ıstıyor ılgınc... hayatta kabul etme o evdede oturma. bunları gormuyormusunama şimdi evde oturmam kiraya cıkcam dersem kıyamet kopcak biliyorum.. kv direk söylemedi altınları ver die ima etti sadece bende nişanlıma söledim olmaz die
aileler yardım edio düğün içinE tamam madem paraları var biriktirsin biraz daha alsın. Ayrıca kızlar ele karısıyor diye mantikla bence saçma oglana ev alınır genelde. Düğünü siz mi yapacaksınız aileler destek olcak mi siz yapacaksanız borclari bahane edin bi auru borc harc nasil oducez diye
ev kvdenın ama tapu oglunun degıltabiki vermelisiniz
bu devirde sizi ev sahibi yapmıslar daha ne olacak ki
bızım oturdugumuz evlerde bızım uzerımıze degılev kvdenın ama tapu oglunun degıl
kv daha 2 gün önce ablanıza da yardım etmemiz gerek böyle olmaz dedi nişanlım da biz edemeyiz etceksen sen et dedi ama şimdilik öyle ilerde o benim ablam etcem der mi bilmiuyorum
bu zamanda babana dahı güvenme. ben nıye benım olmadıgım evde oturayım. yarın öburgun herkesın hakkı var o evde. o ev ıyı nıyetke alınsa oglunun üstünr alınırdı ztn. bırde akıllılk edıp takımımı alacak ne terbıyesızlık bu.bızım oturdugumuz evlerde bızım uzerımıze degıl
sonucta bu kızda nısanlısına guvenerekten evlenıyor dımı
keşke nişanlım bunu söyleyebilse ben söylesem skandal olur
aynen öyle. ben olsam o evı görumceye verın bende takımla kendı evımı alcam. onların planları ztn bellı 2 kardes bırı bayan bırı erkek . kvdenız sızınle oturcak bu bellı. evde onun bırsey doetemıcen. tapusu sızın olmıyan ev ıcın kurus verme. sen oyle de konu sahıbı. kabul etme. bu evı verın gorumceye madem bende kendı uzerıme ev alcam de takımla konuyu kapat. kımsenın evınde oturmaBence evinizi koyunuzu barkinizi herseyinizi kendi emeklerinizle yapin.
Evi kabul etmeyin. Hayatinizda tek soz haklari olmasin.
Ayrica oyle sacma ki hesap. O ev kp ustuneyken bu tekliflerin olmasini. O ev sizin ustunuze degil ki. Cok uzak bi akrabamizin kizi evlendi. Kp evinde oturuyor. Hic o topa girmeyin derim.
Altinlarinizi da asla vermeyin. Onlar sizin. Kizlarina ne alacaklarsa alsin kendileri. Isterse bos eve oturtsun. Ister kendileri otursun. Mirastan payinizi alirsiniz. Hemde kenarinizda altinlariniz olur.
Onlarin planina gore miras payi verip altinlari almak var.
olasılık değil canım kesin gibi bişey kv cok bilmiş biri ve kızına takmıs kafayı ben size ev aldım o gönül koydu die içerlenio.. en sonunda ev senin üstüne kiraya da cıkalım dicem ama ipler kopcak..
bende vermem tapuyu vemeden bu sımdıkı kızlar cok safEğer altınlarını vereceksen şimdi oturacağınız kv'nin evini de oğlunun üstüne yapması gerekir,
Yeni yapılacak ev görümcenin üstüne olacak çünkü, şimdi bana ev almadınız diye küsen görümcen annesi vefat edince oturacağınız ev için annemindi o yarısı benim hakkım diyecektir.
Bence en temizi kv'ye anne biz bunda oturalım kendi evimize çıkana kadar altınları peşinat yapıp ev alacağız deyin olsun bitsin, ben olsam altınları tapuyu almadan vermezdim.
Evet canim eslerimize guveniyoruz da.mesela benim kp her cocuguna ev verdi bu sene ama bi biz dugun yaptik ve dugunde yardim etmedi ama ev verdim diyor hepsi kendi ustune sence bu adalet mi oldu esime karsi borc oduyoruz.bızım oturdugumuz evlerde bızım uzerımıze degıl
sonucta bu kızda nısanlısına guvenerekten evlenıyor dımı
Ha bide manevi boyutu var. Ben sana ev verdim. Bura benim evim. Istedigim zaman gelir kalirim tavri.aynen öyle. ben olsam o evı görumceye verın bende takımla kendı evımı alcam. onların planları ztn bellı 2 kardes bırı bayan bırı erkek . kvdenız sızınle oturcak bu bellı. evde onun bırsey doetemıcen. tapusu sızın olmıyan ev ıcın kurus verme. sen oyle de konu sahıbı. kabul etme. bu evı verın gorumceye madem bende kendı uzerıme ev alcam de takımla konuyu kapat. kımsenın evınde oturma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?