Altlı Üstlü Oturmak !?

şu kaynanaların yapcagı şey belli aslında çenesini tutcak ,herşeye meraklanmıcak ,herşeye atlamıcak evlenen oymuş gibi artk kaynana şunu yapmış dendimi şaşırmıyorum
Odamin kapisini bile cikarken kitlerim annem bile girmez benden ev anahtari isteyecek kaynana hayatinin hatasini yapar . İste boyle kv leri duydukca bizler onyargili sert yapili gelinler oluyoruz.

aynen öyle valla uzak yakın farketmiyo yapan yapıyo malesef
annem hep der canım "kayınvalidesinden çeken kadın kesinlikle gelininede çektiriyor" diye.benim kv kendi kvsinden çok çekmiş ne kadar doğru bilmiyorum öyle anlatırdı,aynısını banada yapmaya çalıştı ama eşim kimseye ezdirmez çok korur kollar beni,zaten eşim beni korudukça daha beter bana düşman oldu kv.istediki eşimde beni ezsin.ne kadar kötüler yarabbim

Odamin kapisini bile cikarken kitlerim annem bile girmez benden ev anahtari isteyecek kaynana hayatinin hatasini yapar . İste boyle kv leri duydukca bizler onyargili sert yapili gelinler oluyoruz.
ben ilk başta çok iyi davrandm bi baktm gülerek laf sokuyo kaynanalık yapmaya başladı şuan 16 saat yol mesefem var ama o zmn aynı yerdeydik evler yakındı 10 ay burnumdan geldi şimdi de boş boş konuşuyo ama tahammül edemiyosun artık teli kırasım geliyo allah sabır versin ne diyim ya..

Aman benmkide çekmiş hatta kaynanamın annesi ölmüş kaynansı göndrmemiş şimdi oda beni anneme göndermek istemiyo annemde yemek yememi inceliyo resmen, sinir bozucu zaten eşlerimz bize ne kadar iyiyse kaynana bize o kadar düşman kıskanıyolar, zamannda eşleri onlara öyle davranmamış diye heralde

Hic sinirlenmene gerek yok gulerek laf sokuyorsa sende gulerek laf sok boyle konularda hic tahammulum yoktur daha bir kac gun once iliskim konusunda yorum yapan amcama cok feci laf soktum kv nin halini hic dusunemiyorum (tabiyki bana 1 adim gelene bende giderim o ayri )

Seninkide amma abartmis oldu olacak gelip aranizda uyusaymis. Boyle bisey olursa cevabim zaten net olur buyrun anahtariniz eviniz ben anna ogul arasina girmeyim siz koyun koyuna mutlu mesut bir omur gecirin ! Tovbe yarabbim daha neler duyucaz
Keşke böyle şeyler abartı ve istisna olsa ama malesef evler, kişiler farklı oluşan olaylar hepp aynı. Daha evliliğinde 2 senesi dolmayan bir yakınım, kucağında bebeğiyle tam da bu sebeplerden boşanıyor...

düşüncesizlik diz boyu canım.evimin anahtarını sana niye veriyim korkma zili çal parmağın kopmaz demiştim bende.tutamıyorum dilimi böyle saygısızlıklar görünce.eşime dedim "annen anahtarı istedi" diye."annemin ne yapmaya çalıştığını biliyorum ama yemezler merak etme hiç korkma bana bırak" dedi hep.bende ona bıraktım hepte mutlu etti çok şükür.herşey nişanlında bitiyor canım.inşallah seni korur kollar

annende yemek yemeni niye inceliyorki canım

Erkek kardesim var simdiden esini uzme kiymetini bil herkes bir yana yaslandiginda hasta oldugunda sana bakacak olan kisi esin ona deger ver diyorum Allah bizi oyle kaynanalardan yapmasin

valla ilk başta sustum hep sonra bende laf soktum bide bildigin hayatı yalan kaynanamın yalanları çıktı utanmadı bile işte ayrımcılık yaptı neler neler ama ne diyim ya eşimde görüyo eşim kavga ediyo o muahttap oluyo ben karışmıyorum bile ben ilk başta bi kez şikayet ettm abarttn dedi sonra bi gördü oda bana hak vermeye başladı

Erkek erkek gibi davranmayinca boyle oluyor

Erkek kardesim var simdiden esini uzme kiymetini bil herkes bir yana yaslandiginda hasta oldugunda sana bakacak olan kisi esin ona deger ver diyorum Allah bizi oyle kaynanalardan yapmasin
benmde erkek kardeşim var anneme dedim sakın sakın bana sana yapılanları yapma annem beni görünce zaten aman karışmam ben dedi inşallah öyle olur

çokmu yiyorum az mı çok yiyosam onda az yiyosam benm yaptıklarımı begenmedi diye tribe giriyo
manyağa bak sen.kafayı yemiş pes.benim kvde serkan kereviz hiç sevmez ağzına sürmez derdi,nişanlılık dönemindeydik eşim yemeğe gelmişti,annemde çeşit olsun diye kereviz yapmıştı bilmiyorda sevmediğini,aman bi yedi bi yedi eşim ben şok oldum hiç çaktırmadım.sonra kvye sırf inat olsun diye serkan bizde 2 tabak kereviz yedi dedim doğru söyle yedin mi dedi eşime.oda yedim niye yalan söylüyüm dedi.niye yedin diye sinir krizi geçirdi çatlak.eşimde ee çok güzel yapmış yedim deyince bağırıp çağırdı hemde benim yanımda utanmadıda.insan fesat olunca içinde hep böyle içinde patlıyor canım.sende inadına annene gidince çooooooooook ye

Erkek ailesini klasik tribi oglumuz evlenince hanimkoylu oldu

zaten biz evlendik dügünden sonra 10 gün kaldık orda adettendir benm aileme el öpmeye gittik annemde aşkam yemegine aldı bende öglen az yemştm bide saat 8 de gittik anneme mutfakta çok acıktım hadi dedim annemde tabi yemeklerde döktürmüş gördükçe daha çok acıktım annem masayı kurarken bu kız ne böyle acıkmış dedi şakasına kaynanam bi bozuldu bldigin mosmor oldu tabi ben yemeklere hemen giriştim iyice sinir oldu bu bişey degil daha ne manyaklıkları var

Asla aynı bina aynı sokak aynı mahallede oturma.
Benim dilimin kemiği yoktur patronumu bile kafam Attı mı haşlarım tıpış tıpış kaçar şirketten ama konu kv kp olunca daha ağzımı açamadım

1,5 yıllık evliyim yapmadıkları kalmadı eşim ses çıkartmıyo banada çıkarttırmıyo deli oluyorum.
Yürüyerek 8-10 dakikalık mesafedeyim ayda 1kere gidiyorum onda bile buhran nöbetleri tutuyo.
İs eşinde bitiyo arkanda durursa aynı evde otursan kraliçe olursun.
Arkanda değil pısırıksa Elizabeth'in torunu olsan ağzını açamazsın.
Ha ben yemeklerini yemiyorum öyle kudurtuyorum.

Seninkide amma abartmis oldu olacak gelip aranizda uyusaymis. Boyle bisey olursa cevabim zaten net olur buyrun anahtariniz eviniz ben anna ogul arasina girmeyim siz koyun koyuna mutlu mesut bir omur gecirin ! Tovbe yarabbim daha neler duyucaz

Benim bi arkadasim müstakil bi evin üst katinda oturuyor, kayinvalidesi kayinpederi de ayni evin alt katinda. Sizin daireniz tamamen ayri olucak degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…