Altlı Üstlü Oturmak !?

Hahhahhaha kizdiginda onda yemek yeme yedimde geldim ac degilim de sonrada izle
ay varya en büyük eltim yemiyo nasıl sinir oluyo nasıl anlatamam ben valla açlıga tahmmülüm yok allah var güzel yemek yapıyo ama bazende sinirdn yenmiyo işte bende zaten orda hep sinirliyim

Erkek ailesini klasik tribi oglumuz evlenince hanimkoylu oldu
öyle canım..benim kv anneme " oğul doğuramadığından oğlumu sahiplendin" diye telefonda çemkirmişti.annemde bu laftan sonra tüm münasebetini kesmişti kvle.kız anneleri damatlarını hep el üstünde tutar.yeterki kızını mutlu etsin.ama erkek annelerinin tek istediği gelin mutsuz olsun ezilsin.

ohh iyi olmuş fesat kadın.tabi yiyeceksin anneciğinin yemeklerini.canım Allah yüreğimi biliyor kimsedende gizlemiyorum zaten benim bu hayatta tek sevmediğim tek nefret ettiğim hatta iğrendiğim insan kv..çok çektirdi eşimle bana.anlatsam bitmez..

Adama kotu davransaymis ailen demekki mutlu olucaklardi.Ogluna iyi davraniyorlarmis diye sevinmesi gerekirken...

aynen bende hadi laf sokmalarını geçtim onlara cevabım var ama nişanlıyken eşim bizim eve gelip gittikçe kudurdu bide hep annemde yedi yemekleri kaynanam bi kudurdu yoldan bagıra bagıra bzm eve kavga etmeye geldi bütün herkese rezil oldum sonra özür bile dilemedi bana demedgini bırakmadı ama ne oldu kendi kaybetti ogluda gördü bunu artk ben hiç laf demiyorum duyunca eşim laf sokuyo kalıyo öyle ne hali varsa gördün artık en sevdigi gelininden bulsun hep

Adama kotu davransaymis ailen demekki mutlu olucaklardi.Ogluna iyi davraniyorlarmis diye sevinmesi gerekirken...
sevinmezler anca kıskanır kavga çıkarırlar. nerdeee sevnsinler.. ben bile şaşırıyodum annem erkek kardeşimi nasıl seviyosa eşimide öyle seviyo ama bu kv ler kıymet bilmez nankörler

tabi canım zaten eşime "güvendiğin dağlara kar yağsın inşallah" demiş.eşimde hep annemi korudu zaten bunada iyice delirdi.keşke iyi bi insan olsaydıda bende onu sevseydim ama müsade etmedi.öteki oğlunun evine gitmişti.yatak odalarını karıştırmış.gelininin geceliklerini çamaşırlarına kadar...!bana sözde akıl verir gibi "odalarına baktım düzenlimi diye aman sen sakın açık çamaşırlar giyme çok günah seksi olacam diye uğraşma kocan isterse sana gelir" dedi.patladım artık ağzıma geleni saydım.bana bunları diyecek samimiyeti nerede verdim sana,bu ne cesaret sana ne dedim.kv ağırlığınca dursa bi saygı görecek ama böyle her halta maydanoz olunca saygı göremiyor

kendini rezil etmiş canım sen niye rezil olasın.eşinde görmüş gerçeği en güzeli bu

kendini rezil etmiş canım senye rezil olasın.eşinde görmüş gerçeği en güzeli bu
gördü gördü ama nişanlıydık adam tatile gelmiş zehr etti tatilini ertesi gün eşim kaza yaptı ölümnden döndü sonra kv. olcak şahıs anneme imalı imalı kazanız geçmiş olsun dedi sanki annemn oglu bende annemde suratına bakmadın cevapta vermedik

senin kvnin içinede öcü girmiş durumda.aman uzak dur boşver kudursun dursun

senin kvnin içinede öcü girmiş durumda.aman uzak dur boşver kudursun dursun
uzagız zaten ama işte yine ordan arıyo eşime direk niye aramıyosun diyo hani ben dolduruyorum da arama diyorum sanki eşime kalbi fesat kadının resmen

Mrb ben kayinvalidemin üst katinda oturuyorum evleneli 4 yil oldu 2 de cocugum allaha sukur sorun yssamiyoruz nr o bana ne ben ona karismam yemeklerde beraberiz canimiz isterse evimizde başbaşa yeriz kayinvalidem cok anlayislidir eşim unutur ama o doğumgünü mü unutmaz mesela. Ayrica çalışıyor ihtiyaclarimida alir ben sadece kendime değil sizin için de çalışıyorum der. Hersey karsilikli bnce o beni oglundan ayirmadi bnde onu annemden ayirmiyorum allah bozmasin iyi anlasiyoruz

Ben 6 sene başka bîr ilçede yaşadim şimdi kayınvalidemin yan dairesinde oturuyorum alt kattada annem.onca sene neden uzak oturmusum kendimde anlam veremiyorum.arada ufak tefek atişmalar oluyor ama genel olarak cok mutluyuz kızımda annane dede babaanne hep birarada büyüyor.

satın ordaki evi başka yerde alın olmaz mı

insan kimi sevecegini secemiyor

Niye seçemiyor ? Aklımız,fikrimiz yok mu ?
Anne-baba değil ki bu,anlaşamıyorsan çıkarırsın hayatından.
Her konuda,her başlıkta,profilinizde,imzanızda bile ''öküz''diye bahsettiğiniz biriyle gerçekten eş olabilecek misiniz ?
Gizli sosyal hesaplar,aile ile dip dibe oturma fikirleri,ilgisizlik...
Bunlar aklıma gelenler...
Niye üsteliyorsunuz ki ? 3 yılsa 3 yıl...
Ben de bu ''emek verdim,ayrılamıyooom.''muhabbetini anlamıyorum.
Herkes veriyor da...Sonu baştan belli olan bir yola çıkmak ne derece mantıklı ?

Kişiye, kişiliğe, karşı taraftaki aileye göre değişir durum.
Bir arkadaşım var, izmirden istanbula aile binasına gitti evlenince. 4 elti 3 görümce ve kaynana ile kayınbaba var binada. Son derece dindar, bütün kadın bireyleri kapalı bir aileye açık izmir kızı olarak eklendi. 7-8 senelik evli hiç şikayet ettiğini duymadım. Çok iyi anlaşıyorlar o kadar kalabalık olmalarına rağmen. Ama verebileceğim tek örnek bu...

Allah esirgesin,altli ustlu oturanlardan ben memnunum diyen hic gormedim..imkanin varsa uzak bir yere tasin..hergun hergun gorup tartismali olacagina,uzak ol haftada git,ozlesinler biraz ama iyi olun..

Bu iki taraflı bir durum. Onların hep iyi olmasını bekleyip de senin yapının sinirli olmasını bahane edersen yürümez tabi.
Normal şartlar altında da pek sıcak olmanızı beklememek lazım. Sınırları korumayı bilen insanlar için çok sorun olmaz aslında.

Tüm konularınızı okudum.
İyi örnekler var olsa bile sizin o örneklerden olmayacağınız çok açık.

Sevgilinizin kendisi ve ailesi sürekli ailesiyle aralarını açmaya çalıştığınızı iddia ediyor.

Sevgiliniz de hiçbir şekilde yorum yapmanıza izin vermediği gibi, ailesinin yaptığı hataların hıncını da sizden çıkarıyor.

Size yüzük alıp evlenme teklif etmesini bile ablası engellemiş.

Sevgilinizin sizi umursamamasını da öküz olduğu kılıfı ile örtmeye çalışıyorsunuz.

Ailesinden 10 000 km ötede otursanız dahi mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum.

Ben aynı apartmanda yapamazdım. 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde oturuyoruz. İstediğimiz zaman gidiyoruz. Evim, sofram, kesem ayrı. Kafam rahat. Misafiri geldiğinde ister giderim ister gitmem. Bana biri geldiği zaman ister çağırırım ister çağırmam. Aynı apartmanda olunca böyle olmuyor bence. Kv çok iyi biri olsa bile dip dibe oturmak sıkıntıl. Madem evi var kiraya versin. Gelen parayla da siz kiranızı ödeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…